Jump to content

Featured Replies

Ovaj sa carinikom je dobar, ali Mujo i Haso na ispitu otkida :)

taj vic sa ispita ima bradu, ja sam ga čuo još negde 95

A zato mi je zvučao poznato...

Smaraju se Mujo i Haso najstrašnije na divanu kod Hase na gajbi, sede ne znaju šta će od sebe, mozak im curi na uši od dosade. Kad će Mujo,- E der Haso bolan ne mogu vako više, daj nešto da radimo, neku igru da igramo.- A kakvu bi ti igru igrao?- Pa evo, recimo, ja zamislim neku stvar a ti me onda pitaš šta je a ja ti odgovorim da il ne i ti probaš da pogodiš šta je.- Aha. A šta onda?- Pa kako šta jebo te, pa kad pogodiš onda ti zamišljaš, pa ja pogađam- Aha... Pa aj.I Mujo zamisli konjski kurac.- Der Mujo jesi zamislio?- Jesam. Pogađaj.- Jel predmet ili stvar?- Pa ono... stvar.- Jel se može jesti?- Pa... ono... ovoga... šta ti ja znam... pa valjda... može.- JE LI KONJSKI KURAC?

:pera:
:rolf:

doobar :lol:a i onaj sa Cigom i biciklima je super, i Mujo u Tuzli je odličan

Priča student Arapin na studijama u inostranstvu sa ocem:Otac: I čime se voze ljudi tamo?Sin: Pa svi se voze tramvajem, samo ja idem BMW-om.Otac: Šaljem ti pare sutra, kupi i ti tramvaj, nemoj da se brukamo!

Kuca Haso kod komsije Muje na vrata, poso na kafu...Niko ne otvara, on sam na bravu, otkljucano, udje, zove komsiju, ovaj se javlja iz sobe...udje on u sobu, kad Mujo sedi go na termo peci, u sobi da umres od vrucine!Pita Haso; Jebo mater komso, jesil poludijo, sta radis to?Mujo kaze; ma bolan susjede, cito u Mujicinom citapu iz fiz'ke da se na toploti tijela sire, a na ladnoci skupljaju!Pita Haso; a dje ti je bolan Fata?Mujo; eno je u kujni, sedi u frizideru...

Smaraju se Mujo i Haso najstrašnije na divanu kod Hase na gajbi, sede ne znaju šta će od sebe, mozak im curi na uši od dosade. Kad će Mujo,- E der Haso bolan ne mogu vako više, daj nešto da radimo, neku igru da igramo.- A kakvu bi ti igru igrao?- Pa evo, recimo, ja zamislim neku stvar a ti me onda pitaš šta je a ja ti odgovorim da il ne i ti probaš da pogodiš šta je.- Aha. A šta onda?- Pa kako šta jebo te, pa kad pogodiš onda ti zamišljaš, pa ja pogađam- Aha... Pa aj.I Mujo zamisli konjski kurac.- Der Mujo jesi zamislio?- Jesam. Pogađaj.- Jel predmet ili stvar?- Pa ono... stvar.- Jel se može jesti?- Pa... ono... ovoga... šta ti ja znam... pa valjda... može.- JE LI KONJSKI KURAC?
Znam da su osobe koje traže da im neko objasni vic retardi, al' deder mi objasnite ovaj :(

фора је да је прво на што су обојица помислили коњски курац, био је овај виц у mad men... тамо је боља фора, зато што се каже да су питању реднеци, тако да у старту замислиш одговарајући ментални склоп (док мујо и хасо пре свега симболизују глупе људе) + што eat dick има двосмислено значење - једење и пушењеhttp://youtu.be/hnyUePmTe48

Edited by Dionysos

Majka kaže sinu:Sine, spakovala sam ti hleb, puter i eksere.A zašto? Pa da namažeš puter na hleb kad ogladniš!A eksere?Spakovala sam ti i eksere!

:lol:

samo za hellu od helle na mom poslu. -Šta je to poligamija?-...-Više žena nego što je čoveku potrebno. A šta je to monogamija?-...-Isto to.