aram Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) :isuse:bile su i lame sa triperom, a posle su bili i labudovi. s tim sto se dobro secam da je za labudove skoro svuda pisalo da su bili silovani, sto valjda znaci da su lame dale pristanak.bem ti, cega se ja sve secam, jos jedan Edited May 17, 2013 by aram
hooyadahoo Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 jal su lame, il su labudovi...meni ostalo da su lame, ali sasvim je moguce
Lancia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 jal su lame, il su labudovi...meni ostalo da su lame, ali sasvim je moguceHujo, ispricaj jedan o ovcama, mozda se vrati Krampa.
hooyadahoo Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 otkako se ozenio - ne jebe. mislim da mu se cupi ogadila generalno, bez obzira na poreklo.
wall Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Možda je već bio.Prs'o čovek, ostavio porodicu, kuću, posao i sa čobanima u neku vukojebinu.Prolaze dani, nedelje sve super ali nema žemski.I tako posle par nedelja pita on kolege čobane kako se snalaue za sex."Ma odeš u stado uzmeš jednu, u žbunje i završiš.""Eh zajebavate me, znam pošto sam najneiskusniji...""Ozbiljno ti kažemo.""Ma jepte se."I tako prolaze nedelje, on opet pita i opet isti odgovor... Pa još koja nedelja i opet pitanje-odgovor.Nakon par meseci i ponovljenog odgovora, ustade, zgrabi prvu i odvuče je u žbunje.Taman počeo a čobani oko njega valjaju se od smeha, vrište, crkavaju..."Šta, ipak ste me zajebali?""Ma nismo, ali brate kako izabra tu najružniju.!?"
Quizmaster Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj je rekla: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..."
slepa živana Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 :Hail:toliko sam brzo ukapirala vic da sam stigla da pomislim kako si baš kreativno poludeo :D
ordi Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj je rekla: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..."
Milogled Bluff Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Krenula bunda od nerca da muva apotekarsku vagu, međutim ova joj je rekla: "Ja sam samo vaga, bundo, mene ljubit to je ludo..." Vic okacen u 4 ujutro, Orderka se nasmejala u 10. Samo konstatujem
beatakeshi Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Vicevi za koje je potrebno poznavanje opusa Gorana Karana ... šta reći ...
Zli Gli Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Do jaja je vic, a i Karan je dobar pevac. QM objasnio
Recommended Posts