Tale Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Doktor pita pacijenticu tokom jutarnje vizite:- Bako, kako ste spavali noćas?- Potrbuške, doktore!
Pantelija jr Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 jedan staaaari, ali sad ga procitah u novinama pa se lijepo nasmijah:Dolazi Mujo u banku i trazi kredit od 2000 EUR. Primi ga kreditni sluzbenik u kancelariju, sve po propisu, ispricaju se, i ovaj mu pripremi papirologiju i kaze:- OK, g. Mujo, sve je spremno, moci cete da podignete kredit odmah, samo mi jos potpisite ovaj formular...- Nista ja ne potpisujem!- Pa kako to mislite, morate ovo da mi potpisete, to je cista formalnost...- Aaaa ne, meni je babo rekao da u banci nikad nista ne potpisujem!- E pa, zao mi je, ali u tom slucaju ne mogu da Vam odobrim kredit... - I nista, ode Mujo, i vidi drugu banku preko puta, i udje tamo. Tamo opet ista prica, dobar dan - dobar dan, meni treba kredit... I opet mu sluzbenik pripremi papire:- Molim Vas, potpisite ovdje.- Aaaa ne, meni je babo rekao da ja u banci nista ne potpisujem!Sluzbenik ga gleda.- Izvinite, jeste Vi iz Bosne?- Jesam.Sluzbenik izvadi cekic iz fioke i BAM! razvali Muja po glavi. Mujo potpise, dobije kredit, i krene kuci, svi srecni i zadovoljni. Ali sad ga kroz prozor vidi sluzbenik prve banke, i radoznao je da cuje sto se desilo. Presretne ga i pita:- Jeste dobili kredit?- Jesam.- Dali su Vam kredit a da niste nista potpisali?- Ne, potpisao sam.- Pa kako ste kod njih potpisali, a kod mene niste htjeli ?!?- Eeeee, Vi mi niste lijepo objasnili...
Prospero Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Kako džejmi lanister teši devojku kad je ostavi?- Ako hoćeš, možemo da ostanemo brat i sestra.
Razzmatazz Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Još jedan stari:Sedi Mujo u kafani i mrmlja nekom mladiću pored sebe:- Vidiš onaj most napolju? Ja sam ga golim rukama izgradio i puno krvi i znoja sam prolio, ali me ovo selo ne zove "Mujo inženjer"!!!Popije još malo piva pa nastavi:- Vidiš ovo naselje? Sve sam kuće ovde ja izgradio, ali me u ovom selu niko ne zove "Mujo zidar"!!!Popije malo rakije pa kaže:- Vidiš onu livadu? Bila je puna mina i ja sam je sam prekopao i sve mine uklonio da bi celo selo moglo bez straha preko nje, ali me niko danas ne zove "Mujo ratni heroj"!!Popije zadnju rakiju i procedi:- Ali kad sam ovcu jednu naguzio...
Agni Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Kako džejmi lanister teši devojku kad je ostavi?- Ako hoćeš, možemo da ostanemo brat i sestra.
TheBigFlegma Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Još jedan stari:Sedi Mujo u kafani i mrmlja nekom mladiću pored sebe:- Vidiš onaj most napolju? Ja sam ga golim rukama izgradio i puno krvi i znoja sam prolio, ali me ovo selo ne zove "Mujo inženjer"!!!Popije još malo piva pa nastavi:- Vidiš ovo naselje? Sve sam kuće ovde ja izgradio, ali me u ovom selu niko ne zove "Mujo zidar"!!!Popije malo rakije pa kaže:- Vidiš onu livadu? Bila je puna mina i ja sam je sam prekopao i sve mine uklonio da bi celo selo moglo bez straha preko nje, ali me niko danas ne zove "Mujo ratni heroj"!!Popije zadnju rakiju i procedi:- Ali kad sam ovcu jednu naguzio...
Hamlet Strašni Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Zasto mora Mujo. Zasto ne Milan ili Joso. Hocete da kazete da Bosnjaci genetski guze ovce. Sramota
Hamlet Strašni Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Tako je. I zasto je junak musko. E da je syme ovde a ne na dj balasevicu, on bi se obracunala sa ovim patrijarhatom ocas posla.Slayer rules!
henrik larsson Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) Ja sam pre par dana čuo odličan rodno ravnopravni vic o tome kako Fata jebe ovna dildom, ali sam zaboravio kraj. Raspitam se pa postujem.edit: ovan je bio Srbin sa Kosova. Edited May 15, 2013 by henrik larsson
Hamlet Strašni Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Ali, ali, ali. Opet fata. Ti mora da si za republiku šumsku
renne Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 A i leia se bakće sa ĐB umesto da ovde interveniše, sramoraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts