*edited by mod Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Žena sretne muža za dan zaljubjenihs buketom cveća u ruci i sva nasmejana upita..:- Dragi, to cveće je za mene..?Muž odgovori..:- Ni govora, to je za sekretaricu..!Žena poludi i kaze..:- Pi*a ti materina , njoj cveće a meni ku*ac...Muž hladnokrvno odgovori..:- Pa hoces ti cveće...
pt 2.0 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Izlazi Fata iz salona lepote, napolju je ceka Mujo, pogleda je i kaze:- Ako vala, barem si probala...(ovo da posluz i ko poduka forumasu koji se zgranuo sto sam se opet osisala ko decak)
Šumejker-Levi 9 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 U čemu je razlika između seljaka-domaćina i seljaka-papučara?Seljak domaćin skuplja šljive za rakiju, a seljak papučić za pekmez.
bokison Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Na ribljoj pijaci:- Pošto Karaš?- Karam besplatno gospođo a ovo su babuške!!!
bokison Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Nisam siguran da li je već bilo:1918.godine boljševici su došli na vlast. Odmah su započeli progoni profesora i asistenata na univerzitetima (valjda je medju "crvenima" bilo dosta propalih studenata željnih osvete). Jedan od mlađih profesora, matematičar, pobeže u Sibir da radi kao drvoseća, a da bi izbegao streljanje. I tako, radio je on pošteno nekoliko godina i pravio se glup.I dođoše iz SKPb-a i predložiše ga za partiju, kao ono: vredan čovjek, seljak, proleter, takav nam treba..... No, pošto je rekao da nema ni osnovnu školu staviše ga da uči školu za odrasle gde su bile i druge drvoseće, seljaci, jer član partije mora biti bar pismen. I tako, vide on svoj razred, ono sve odrpanci i glupaci, niko ne zna ništa, neki polupismen profesor im drži nastavu iz matematike. I prolazilo vreme, a ovaj naš matematičar se nervirao kako je okružen debilima jer su vec nekoliko sati učili da je 1+1 =2. I nikako razred da ukapira. Možete misliti kako je bilo dosadno ovom pritajenom profesoru matematike sa univerziteta! I kad je po 100-ti put bilo predavanje o 1+1=2, ustade ovaj naš "drvoseča" i reče kako će da dokaze da 1+1 nije 2. I izvodio je na tabli diferencijalne jednačine, partikularna rješenja, teorije velikih brojeva i u jednoj formuli mozak mu zablokira i zastade sa izvođenjem. Koliko god se trudio i naprezao nije mogao da se seti kako dalje...Odjednom, poče ceo razred šaputati: "Plankova konstanta, Plankova konstanta...."
bokison Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Jeeee,a znam da sam ga negde pročitao.Sad sam guglaoJeste Pavić, Predeo slikan čajem
makca Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Bezveze što Plankova konstanta nema veze sa matematikom, već sa fizikom. Mislim da je ovde u pitanju konvergencija Košijevog niza...
sherman Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 kako se pametan srbin javlja srbinu budali? telefonom iz inostranstva
Indy Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Bezveze što Plankova konstanta nema veze sa matematikom, već sa fizikom. Mislim da je ovde u pitanju konvergencija Košijevog niza...Mozda je fora u tome sto ima veze sa Hajzenbergovim principom neodredjenosti. Inace integralna prica se moze naci ovde (negde na sredini stranice).
makca Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Zašto je papa podneo ostavku? Čuo da je upražnjeno mesto glavnog blagajnika SPC.
Quizmaster Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dođe Mujo na kiosk i traži loto listić čiji serijski broj se završava sa 64.Prodavac: Baš mora 64?Mujo: Mora!Pretraži prodavac sve listiće i nađe jedan. Kroz par dana Mujo se obogati, a nakon toga, navrati do kioska da nagradi prodavca za trud.Prodavac: Ne treba, samo mi reci kako si znao da se dobitni listić završava brojem 64?Mujo: Sanjao sam san. Divna plaža. A po njoj trči 7 bijelih konja. A na njima jaše 7 divnih djevojaka.Prodavac: Pa?Mujo: Pa pomnoži! :)
pt 2.0 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 jedan lokalizovan u vremenu i prostoru...Pokucao vuk jarićima na vrata, izmenio glas, pa kaže:- Jarići, otvorite! Ja saaam, vaša mama... Donela sam vam mleko.A jarići odgovoriše:- Ne seri, vuče, mama je odnela mleko na analizu.
Recommended Posts