Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
Mene je uvek zanimalo kako se rodnoravnopravno ispravno oslovljava osoba koja se bavi poslom trenera ili vodica, a igrom slucaja je zenskog pola?
Posted
Leia?
:DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Posted
Trenerka i votkinja.
tebe će sanu uzeti za savetnika, pre ili kasnije
Posted
tebe će sanu uzeti za savetnika, pre ili kasnije
Srpska asocijacija nonsensa i umobolnosti?
Posted

Srpska akademija nauka i umetnosti je, ipak, najsmešnije.

Posted

jedino dobro kad se naucnici i umetnici okupe zajedno na jednom mestu je sto ti to olaksava da brze smlatis bagrudajte neki neukusan vic o ciganima!

Posted

Žena otišla na pijacu a muž u kafanicu.Došla žena, pljušti kiša a vrata zatvorena.Konačno se pojavljuje muž, a žena će: "Gde si bre u pi**u lepu materinu, ja kisnem ovde čekajući te, kisnem na pijaci, kisnem do kuće...!!!"Muž: "Ma kisneš ti mene u dupe."

Posted
Konkurs za direktora osamdesetih..Jave se diplomirani pravnik, ekonomista i inzinjer.Na komisiji pitanje koliko je dva puta dva.Kaze pravnik 4.I?Ako se druggacije ne definise ustavom ili odgovarajucim zakonima.Ekonomista kaze 4.I?Po potrebi moze da bude vise ili manje.Inzinjer kaze 4.I?Nema i. Odgovor je 4.I izaberu onog koga je komiteja predlozila.
Ima i nastavak, sa doktorom.Komisija: Koliko je 2+2?Doktor: 300 €.
Posted
jedino dobro kad se naucnici i umetnici okupe zajedno na jednom mestu je sto ti to olaksava da brze smlatis bagrudajte neki neukusan vic o ciganima!
Znam ja još pokoji rasistički, ali nije sa Ciganima :cry:
Posted

On: Voleo bih da imam tenk!zeka: To nije problem, to može da se kupi.On: Ma hajde, znaš li ti koliko košta tenk? Nekoliko stotina hiljada eura. I u to ne računamo troškove održavanje i troškove goriva.zeka: Nemoj da očajavaš, siguran sam da možeš da uzmeš neki kredit i da uđeš u minus?On: To si u pravu ali treba vratiti kredit? Šta da radim kad banka dođe po pare?zeka: Nisu blesavi, znaju da imaš tenk!