Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
Pero, Boro, Vlado, Lazo, Simo... Sva imena koja se normalno zavrsavaju na a
Ovo je najbolji vic... :lol:To samo u Srbiji se muska imena zavrsavaju na A ko i zenska. Pickice!
Posted

Što, nismo spominjali poštare i đokoviće ovde... -_-

Posted
Za sve je kriv ovaj topik
Nađi dete i banovati ga iz škole na mesec dana, preventivno!
Posted

Dete vaspitati, banovati roditelje. -_-Inače, odavno se nosim mišlju da snimam neku kefalicu sa pitanjima tipa - šta je to homoseksualac? ko su Cigani? Ko su Hrvati? Ko je Ratko Mladić?, itd. Bolji poll o tome šta Srbija misli ne može se dobiti.

Posted
Dete vaspitati, banovati roditelje. -_-Inače, odavno se nosim mišlju da snimam neku kefalicu sa pitanjima tipa - šta je to homoseksualac? ko su Cigani? Ko su Hrvati? Ko je Ratko Mladić?, itd. Bolji poll o tome šta Srbija misli ne može se dobiti.
+1Amandman na pitanja: u članu prvom stav jedan umesto reči ''šta'' staviti reč ''ko'', a umesto reči ''ko'' staviti reč ''šta'', tako da novi, izmenjeni član jedan glasi:Inače, odavno se nosim mišlju da snimam neku kefalicu sa pitanjima tipa - ko je to homoseksualac? Šta su Cigani? Šta su Hrvati? Šta je Ratko Mladić?, itd. Bolji poll o tome šta Srbija misli ne može se dobiti.
Posted

sta je dete pogresno napisalo? ciga po vama nije bice? :fantom:

Posted

Dolazi Džaja kod Đurića na revanš kaficu posle derbija, i pita Đura:- Bata Džajo, koju kafu piješ?- Daj onu 2 u 1 :isuse:

Posted

Tip hoće da skoči s mosta, a policajac ga odgovara:Čekaj, stani, imaš ženu koja te vol!!Serem se na ženu!Ali imaš i decu...Serem se i na decu!Ali eto, samo što nije proleće, sad će sve procvetati...Serem se i na proleće, imam alergiju na polen.A fudbal? Partizan će biti prvak!E serem ti se posebno na Partizan!Pa skači onda, jebala te tvoja Zvezda!!

Posted
Tip hoće da skoči s mosta, a policajac ga odgovara:Čekaj, stani, imaš ženu koja te vol!!Serem se na ženu!Ali imaš i decu...Serem se i na decu!Ali eto, samo što nije proleće, sad će sve procvetati...Serem se i na proleće, imam alergiju na polen.A fudbal? Partizan će biti prvak!E serem ti se posebno na Partizan!Pa skači onda, jebala te tvoja Zvezda!!
:naughty:... a onda lik kaže "ja sam Radovac i sad ću da siđem da ti j... mater"
Posted

tja...fudbal i vicevi oko njega <_< smijesni ko i direktan prenos kuvanjakadbizene.jpg

Posted
tja...fudbal i vicevi oko njega <_< smijesni ko i direktan prenos kuvanjakadbizene.jpg
ja ovako gledam kulinarske emisije, jednom sam video Remzija kako gnjeci beli luk u gnjecilici, osetio sam se kao da gledam autogol svog tima u poslednjoj sekundi igre
Posted

izvuce se u zadnjoj sec :s_w:nego da nastavimo s pravim kulinarijama :s_d:Nagnula se Fata nad stolom i razvlaci kore za pitu.Dolazi Mujo s posla, odmjeri kako Fata mlati guzom, zadigne joj suknju i ooooopichi.Fata: Brz si nešto, ni koru nisam uspjela razvuci!Mujo: Eeee, a jel Haso dolazio po bicikl?Fata: Jeste.Mujo: I ... jel se zadržo?Fata: Bo'me ... 4 kore!!!

Posted

U Mujinom selu, iz kafane ukradena bačva rakije od 200litara.Pokrenuta akcija traženja, trka frka, uključila se milicija i sve to...Nađu oni bačvu kod Muje u dvorištu, samo praznuPitaju Muju: Mujo gde je rakija? Šta si uradi sa njom?Muja: Popijo?Oni: Popijo si celo bure rakije?Muja: ma ne, samo pola buretaOni: Gde je druga polovina rakije?Muja: Prodao sam.Oni: A gde su pare?Muja: Potrošio sam.Oni: Na šta?Muja: Na piće!

Posted

budi se Dragosav(može da bude i bilo koja nac. i bilo koja druga manjina) iz kome posle operacijelekar: Kako si?Dragosav: Dobro gosn lekar, samo noge ne osećam…lekar: A njih smo morali da operemo