MiddleClass Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pero, Boro, Vlado, Lazo, Simo... Sva imena koja se normalno zavrsavaju na aOvo je najbolji vic... :lol:To samo u Srbiji se muska imena zavrsavaju na A ko i zenska. Pickice!
radisa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Što, nismo spominjali poštare i đokoviće ovde... -_-
Mil@n Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Za sve je kriv ovaj topikNađi dete i banovati ga iz škole na mesec dana, preventivno!
Turnbull Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dete vaspitati, banovati roditelje. -_-Inače, odavno se nosim mišlju da snimam neku kefalicu sa pitanjima tipa - šta je to homoseksualac? ko su Cigani? Ko su Hrvati? Ko je Ratko Mladić?, itd. Bolji poll o tome šta Srbija misli ne može se dobiti.
Đipalo Junuz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dete vaspitati, banovati roditelje. -_-Inače, odavno se nosim mišlju da snimam neku kefalicu sa pitanjima tipa - šta je to homoseksualac? ko su Cigani? Ko su Hrvati? Ko je Ratko Mladić?, itd. Bolji poll o tome šta Srbija misli ne može se dobiti.+1Amandman na pitanja: u članu prvom stav jedan umesto reči ''šta'' staviti reč ''ko'', a umesto reči ''ko'' staviti reč ''šta'', tako da novi, izmenjeni član jedan glasi:Inače, odavno se nosim mišlju da snimam neku kefalicu sa pitanjima tipa - ko je to homoseksualac? Šta su Cigani? Šta su Hrvati? Šta je Ratko Mladić?, itd. Bolji poll o tome šta Srbija misli ne može se dobiti.
Joe D Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 sta je dete pogresno napisalo? ciga po vama nije bice?
LudiKure Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dolazi Džaja kod Đurića na revanš kaficu posle derbija, i pita Đura:- Bata Džajo, koju kafu piješ?- Daj onu 2 u 1
JozoMujica Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Tip hoće da skoči s mosta, a policajac ga odgovara:Čekaj, stani, imaš ženu koja te vol!!Serem se na ženu!Ali imaš i decu...Serem se i na decu!Ali eto, samo što nije proleće, sad će sve procvetati...Serem se i na proleće, imam alergiju na polen.A fudbal? Partizan će biti prvak!E serem ti se posebno na Partizan!Pa skači onda, jebala te tvoja Zvezda!!
pixy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Tip hoće da skoči s mosta, a policajac ga odgovara:Čekaj, stani, imaš ženu koja te vol!!Serem se na ženu!Ali imaš i decu...Serem se i na decu!Ali eto, samo što nije proleće, sad će sve procvetati...Serem se i na proleće, imam alergiju na polen.A fudbal? Partizan će biti prvak!E serem ti se posebno na Partizan!Pa skači onda, jebala te tvoja Zvezda!! ... a onda lik kaže "ja sam Radovac i sad ću da siđem da ti j... mater"
Pikoleta Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 tja...fudbal i vicevi oko njega <_< smijesni ko i direktan prenos kuvanja
Аврам Гојић Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 tja...fudbal i vicevi oko njega <_< smijesni ko i direktan prenos kuvanjaja ovako gledam kulinarske emisije, jednom sam video Remzija kako gnjeci beli luk u gnjecilici, osetio sam se kao da gledam autogol svog tima u poslednjoj sekundi igre
Pikoleta Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 izvuce se u zadnjoj sec :s_w:nego da nastavimo s pravim kulinarijama :s_d:Nagnula se Fata nad stolom i razvlaci kore za pitu.Dolazi Mujo s posla, odmjeri kako Fata mlati guzom, zadigne joj suknju i ooooopichi.Fata: Brz si nešto, ni koru nisam uspjela razvuci!Mujo: Eeee, a jel Haso dolazio po bicikl?Fata: Jeste.Mujo: I ... jel se zadržo?Fata: Bo'me ... 4 kore!!!
eye of the beholder Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 U Mujinom selu, iz kafane ukradena bačva rakije od 200litara.Pokrenuta akcija traženja, trka frka, uključila se milicija i sve to...Nađu oni bačvu kod Muje u dvorištu, samo praznuPitaju Muju: Mujo gde je rakija? Šta si uradi sa njom?Muja: Popijo?Oni: Popijo si celo bure rakije?Muja: ma ne, samo pola buretaOni: Gde je druga polovina rakije?Muja: Prodao sam.Oni: A gde su pare?Muja: Potrošio sam.Oni: Na šta?Muja: Na piće!
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 budi se Dragosav(može da bude i bilo koja nac. i bilo koja druga manjina) iz kome posle operacijelekar: Kako si?Dragosav: Dobro gosn lekar, samo noge ne osećam…lekar: A njih smo morali da operemo
Recommended Posts