Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Da, najbolje da ciganka od 12 godina zna da cita i pise :fantom:

Posted
Da, najbolje da ciganka od 12 godina zna da cita i pise :fantom:
:0.6:A nece nikad ni nauciti jer obrazovanje nije za cigane...
Posted
decak Huperu:Dragi Huperu, imam vec 12 godina, redovno idem u crkvu i jos sam nevin. Da li me moj svestenik ne voli?
Posted

Otiso srbenda u inostranstvo, pa krenuo da prica vic:-Ulazi Jevrejin u kafanu...I odmah krenu da ga ucutkuju-Cekaj, ne moze tako!-Sta, zar vi vasim Jevrejima ne dozvoljavate ulaz u kafane??? Rasisti!

Posted
Pita mali Bosanac mamu:- Mama, mama, kako ovaj kompjuter zna moje ime?- Ne znam Admine, matere mi!
kakva čistunska verzija odličnog vica...Pita mali Bosanac, usvojeno ciganče, mamu lezbejku:- Mama, mama, kako ovaj kompjuter zna moje ime?- Ne znam Admine, to govno kinesko je tvoj kretenski otac kupio. Idi pitaj nju.
Posted
Pošalji i Princezi :)
:mellow:Poslednjih par strana odise neopisivom jadnoscu, gluposcu i jeftinocom.Sta znam, ako je na racun nekog ko je i u redovnim okolnostima osudjen na tragikomican zivot - za mene to nije kvalitetan humor.
Posted
:mellow:Poslednjih par strana odise neopisivom jadnoscu, gluposcu i jeftinocom.Sta znam, ako je na racun nekog ko je i u redovnim okolnostima osudjen na tragikomican zivot - za mene to nije kvalitetan humor.
Za kvalitetan humor preporucujem kratke price Jaroslava Haseka, Marka Tvena, ili cak Efraima Kisona.A kad je izbor smejati se ili plakati, biram smeh. Ostali, kako ko oce.
Posted
Za kvalitetan humor preporucujem kratke price Jaroslava Haseka, Marka Tvena, ili cak Efraima Kisona.A kad je izbor smejati se ili plakati, biram smeh. Ostali, kako ko oce.
Nisam zelela da inputiram da si od onih sto nisu nikad uzeli knjigu u ruke, ako je tako shvaceno.Ko te uopste stavlja pred taj izbor? Niko te ne tera da places ni da sazaljevas al jadno mi je prosto sprdati se s nekim ko je tako laka meta, a samim tim i nesmesno.
Posted
Nisam zelela da inputiram da si od onih sto nisu nikad uzeli knjigu u ruke, ako je tako shvaceno.Ko te uopste stavlja pred taj izbor? Niko te ne tera da places ni da sazaljevas al jadno mi je prosto sprdati se s nekim ko je tako laka meta, a samim tim i nesmesno.
Nije tako shvaceno, nego stvarno preporucujem iste :)A sa moralnog stanovista, ne vidim sta je tu jadno. Vicevi su jedan veliki bastion protiv stereotipa i predrasuda, jer nam skrecu paznju na iste i daju priliku da se preispitamo. (ode topic na filozofiju...)
Posted
Nije tako shvaceno, nego stvarno preporucujem iste :)
ok.. hvala :unsure:
A sa moralnog stanovista, ne vidim sta je tu jadno. Vicevi su jedan veliki bastion protiv stereotipa i predrasuda, jer nam skrecu paznju na iste i daju priliku da se preispitamo. (ode topic na filozofiju...)
da da...duboka filozofija. mozes tako i nekom da opsujes sestru iz cista mira, ko zna do kakvih zakljucaka ce te ta katarza dovesti
Posted
ok.. hvala :unsure:da da...duboka filozofija. mozes tako i nekom da opsujes sestru iz cista mira, ko zna do kakvih zakljucaka ce te ta katarza dovesti
Ne vidis razliku izmedju psovke i vica?
Posted

sede cmrljava i leia u mraku i dodje ciga i upali im svetlo

Posted
Ne vidis razliku izmedju psovke i vica?
pa meni je ovaj nivo humora gora uvreda za inteligenciju nego bilo kakva psovkasmorih se, odoh
Posted
pa meni je ovaj nivo humora gora uvreda za inteligenciju nego bilo kakva psovkasmorih se, odoh
Svima nam je odbojno ono sto ne shvatamo :fantom:
Posted
Svima nam je odbojno ono sto ne shvatamo :fantom:
deep, rispekt.jel ti to flegma skuvao kafu :lolol: