Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Pita mali ciga tatu:- Tato a sta je to demokratija ?- To ti je sine, da svi beli radu, a mi samo blejimo i sedimo, dobivamo pomoc na lepe oci.- A `el to njima ne smeta tato ?- Pa, smeta, al` to ti je sine rasizam

Posted (edited)
Pita mali ciga tatu:- Tato a sta je to demokratija ?- To ti je sine, da svi beli radu, a mi samo blejimo i sedimo, dobivamo pomoc na lepe oci.- A `el to njima ne smeta tato ?- Pa, smeta, al` to ti je sine rasizam
e ovo je jedini pravi rasisticki stormfront vic. Edited by kojot
Posted
e ovo je jedini pravi rasisticki stormfront vic.
<_<Četiri Cigana nose kadu, kad se iza ćoška pojavi čovek sa dvocevkom i sve ih ubije. U tom se iz kade podiže skinheds i kaže:- Je li, brate, što mi izbuši gume?
Posted
e ovo je jedini pravi rasisticki stormfront vic.
zapravo si u pravu.onaj bergasin je poput onog o sezoni lova toliko hipertrofiran da nikako zapravo ne moze biti rasisticki.
Posted

Otišao Šumadinac na pecanje, upecao zlatnu ribicu i ona mu kaže reci želju..."Pa ne znam, sve imam, imanje, kuća, familija....""Pa mora da ti nešto nedostaje ili smeta?" kaže ribica.Razmisli Šumadinac, pa će: "E, slušaj, skupljaju mi se miševi na tavanu pa prave sranja, možeš da mi pomogneš?"Ribica će: "Nema frke, evo ti ovaj mali mišić, samo ga stavi na tavan i ne brini".Ode Šumadinac kući, odnese malog mišića, stavi ga na tavan, pogleda sutra, ono - nigde nijednog miša.Ode ponovo na pecanje, upeca ponovo zlatnu ribicu, ona mu opet reče da poželi želju i da je pusti, kad na to će on:"A jel imaš možda jednog, tako, malog, Kosovarčića...?"

Posted

Uvati Siptar Srbina i kaze: - Oces da te guzim s vazeljin ili bez vazeljin? Razmisli malo ovaj i kaze: - Sa vazelinom. - Vazeljin, dolazi ovamo, oce i tebe!

Posted
ja bih cmrljavoj ostavljala linkove na pm za svaki novi post ovdi no ne mogu, bloknula me :(
Pošalji i Princezi :)
Posted

Dosao Ciga (peder naravno), u frizerski salon.Pita ga frizer kako cemo ?Ciga mu odgovara : Vidi kume ovako, siske da mi budu skroz neravne, sa strane da mi ostavis jednu veliku rupu, a pozadi masinicom al da se razlikuje sa leve i desne strane.Frizer zbunjen : Gospodine nisam siguran da cu znati tako da vas osisamCiga (peder, retardiran) : A prosli put si znao mamu ti jebem!

Posted

Bio, ali valjda sa obicnim Cigom. Ti ispricaj sa Cigom pedercinom.

Posted

Pita mali Bosanac mamu:- Mama, mama, kako ovaj kompjuter zna moje ime?- Ne znam Admine, matere mi!

Posted

Da prilozim i ja stogod politicki nekorektno:Cigancica Huperu:Dragi Huperu, imam vec 12 godina i jos sam nevina. Da li je moj otac gej?