manitu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pita mali ciga tatu:- Tato a sta je to demokratija ?- To ti je sine, da svi beli radu, a mi samo blejimo i sedimo, dobivamo pomoc na lepe oci.- A `el to njima ne smeta tato ?- Pa, smeta, al` to ti je sine rasizam
Кристофер Лумумбо Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) Pita mali ciga tatu:- Tato a sta je to demokratija ?- To ti je sine, da svi beli radu, a mi samo blejimo i sedimo, dobivamo pomoc na lepe oci.- A `el to njima ne smeta tato ?- Pa, smeta, al` to ti je sine rasizame ovo je jedini pravi rasisticki stormfront vic. Edited October 30, 2012 by kojot
bergasa19 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 e ovo je jedini pravi rasisticki stormfront vic. <_<Četiri Cigana nose kadu, kad se iza ćoška pojavi čovek sa dvocevkom i sve ih ubije. U tom se iz kade podiže skinheds i kaže:- Je li, brate, što mi izbuši gume?
kim_philby Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 e ovo je jedini pravi rasisticki stormfront vic.zapravo si u pravu.onaj bergasin je poput onog o sezoni lova toliko hipertrofiran da nikako zapravo ne moze biti rasisticki.
JozoMujica Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Otišao Šumadinac na pecanje, upecao zlatnu ribicu i ona mu kaže reci želju..."Pa ne znam, sve imam, imanje, kuća, familija....""Pa mora da ti nešto nedostaje ili smeta?" kaže ribica.Razmisli Šumadinac, pa će: "E, slušaj, skupljaju mi se miševi na tavanu pa prave sranja, možeš da mi pomogneš?"Ribica će: "Nema frke, evo ti ovaj mali mišić, samo ga stavi na tavan i ne brini".Ode Šumadinac kući, odnese malog mišića, stavi ga na tavan, pogleda sutra, ono - nigde nijednog miša.Ode ponovo na pecanje, upeca ponovo zlatnu ribicu, ona mu opet reče da poželi želju i da je pusti, kad na to će on:"A jel imaš možda jednog, tako, malog, Kosovarčića...?"
Agni Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Uvati Siptar Srbina i kaze: - Oces da te guzim s vazeljin ili bez vazeljin? Razmisli malo ovaj i kaze: - Sa vazelinom. - Vazeljin, dolazi ovamo, oce i tebe!
Dankan Ajdaho Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 ja bih cmrljavoj ostavljala linkove na pm za svaki novi post ovdi no ne mogu, bloknula me :(Pošalji i Princezi :)
ZokiAsov Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dosao Ciga (peder naravno), u frizerski salon.Pita ga frizer kako cemo ?Ciga mu odgovara : Vidi kume ovako, siske da mi budu skroz neravne, sa strane da mi ostavis jednu veliku rupu, a pozadi masinicom al da se razlikuje sa leve i desne strane.Frizer zbunjen : Gospodine nisam siguran da cu znati tako da vas osisamCiga (peder, retardiran) : A prosli put si znao mamu ti jebem!
Zli Gli Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Bio, ali valjda sa obicnim Cigom. Ti ispricaj sa Cigom pedercinom.
mraki Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Pita mali Bosanac mamu:- Mama, mama, kako ovaj kompjuter zna moje ime?- Ne znam Admine, matere mi!
placenik Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Da prilozim i ja stogod politicki nekorektno:Cigancica Huperu:Dragi Huperu, imam vec 12 godina i jos sam nevina. Da li je moj otac gej?
Recommended Posts