Lord Stef Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) -Deda, šta je to peder?-Sedi sine, objasniću ti...vidiš sine kad sam bio u ratnoj mornarici, mi pristanemo u luku i tu pravimo dar-mar, jurimo devojke, opijamo se...ali onda dođe vreme da se iskrcamo i provedemo na pučini i po 6 meseci. E sad, prvi mesec tu ti je desna ruka, drugi mesec leva ruka, treći mesec već bude malo nezgodno, a četvrti da poludis...I sad šta ćeš, kabina mala, ti i cimer u njoj, neće niko da zna, dogovorite se i bacate novčić. Tako ja odaberem "glavu", on "pismo" i padne pismo, šta ću okrenem se ja i on obavi posao, tako pao novčić. Sutra opet bacamo, kad ono opet pismo, prekosutra isto, za nedelju dana ponovo, dva meseca pada samo pismo. Ja da poludim. Došlo vreme skoro da se vratimo u luku, kad jedne noći padne "glava".I ja sav srećan kažem njemu : ajde sad se ti okreni, a on meni kaže : neću. E, to ti je sine peder! Edited October 1, 2012 by Lord Stef
copkillah Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kreće čovek iz kuće u kafanu i žena mu kaže:- Ako se ponovo vratiš pijan, gotovo je, napuštam te.Napije se on ipak u kafani, ispovraća se po sebi i počne da kuka:- Jao, šta da radim sada, žena mi je rekla da će da me napusti ako se ponovo napijem.Na to mu jedan od ljudi u kafani reče:- Uzmi 1.000 dinara i stavi u džep i kada dođeš kući, reci ženi da se neki čovek ispovraćao po tebi i da ti je dao 1.000 dinara za hemijsko čišćenje.Posluša on taj savet, dođe kući, žena ga napadne i on joj reče kako je te pare dobio za hemijsko čišćenje od čoveka koji se ispovraćao po njemu. Na to ga žena upita:- Šta ti je ta hiljadarka u drugom džepu?- To mi je dao onaj što mi se israo u pantalone.
Mil@n Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Petak je. Kaze muz zeni:-Hajde da priustimo sebi jedan lep vikend.-Hajde,super ideja!-Ok,vidimo se u ponedeljak...
Dionysos Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 долази муж кући и каже:- жено пакуј се, добио сам на лоту- да узмем зимску или летњу гардеробу- коју год, само се чисти одавде
dunja Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Angela Merkel arrives at Passport Control at Athens airport."Nationality?" asks the immigration officer."German," she replies."Occupation?""No, just here for a few days."
Shan Jan Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Petak je. Kaze muz zeni:-Hajde da priustimo sebi jedan lep vikend.-Hajde,super ideja!-Ok,vidimo se u ponedeljak...
Pikoleta Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a je l' znate onaj kad umre zena nakon muza, pa se nadju kod sv.petra ili gdje se vec ide nakon trtsmrt nemavrt i zena sva odusevljena potrci rasirenih ruku ka muzu, a on svinjce kaze 'beeezi bre, lepo su rekli, dok nas smrt ne rastavi'
Parsons Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a je l' znate onaj kad umre zena nakon muza, pa se nadju kod sv.petra ili gdje se vec ide nakon trtsmrt nemavrt i zena sva odusevljena potrci rasirenih ruku ka muzu, a on svinjce kaze 'beeezi bre, lepo su rekli, dok nas smrt ne rastavi'odlican
pt 2.0 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a on svinjce kaze...hehe, podseti me na repliku nekog lika iz filma.ljubavnica ga nazvala kompletnom svinjom, zena ga nazvala svinjom, kolega kog je izjebao nesto ga nazvao svinjom (takodje kompletnom), onda on u jednoj sceni mirno pita: - uostalom, sta svi vi imate toliko protiv svinja?
*edited by mod Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a je l' znate onaj kad umre zena nakon muza, pa se nadju kod sv.petra ili gdje se vec ide nakon trtsmrt nemavrt i zena sva odusevljena potrci rasirenih ruku ka muzu, a on svinjce kaze 'beeezi bre, lepo su rekli, dok nas smrt ne rastavi' a sto nije kaze zena muzu?seksisticki vicovi <_<
bokison Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Došli ortaci pod prozor drugu papučaru:- 'ajmo u kafanu.- Ček da se javim ženi.Za tri minuta se vraća:- Ma, ko joj jebe mater, idite vi!
Recommended Posts