Skyhighatrist Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Kukaj im na @SBBsupport meni je pomoglo U 9 ujutru sam započeo prepisku, u 14 majstori došli i završili poso... (sad, fakat je da sam im blizu, mogu da prošetaju do mene lagano, al' kaže lik da prilično brzo izlaze na teren)
mraki Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 (edited) Jesu ranije kod nekih problema bili brzi, ostavio mi čak serviser i broj mobilnog da ga zovem direktno a ne preko podrške. Nego sam sve računao da je sistemski problem koji će da reše i da nije do mene. Kod tebe sad sve radi ok? Edited September 3, 2019 by mraki
mraki Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Vidim ih jutros, čačkaju nešto na banderi ispred, valjda se neko drugi već žalio...
pbg12345 Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 posto su info sajtovi zatrpanisljastceim reklama najteze je naci ono najpotrebnije jel zna neko koja je cena i sta obuhvaca sbb gold paket? zgleda da im to vise i nije u ponudi da sad imaju samo ove eon pakete ako je neko uzimao taj gold dok je bio aktuelan molio bih za info i druga stvar, jel ima neko predlog za vracar koji internet uzeti? potreban je stabilan upload, makar 10+ brzine pretpostavljam da u obzir dolazi samo optika zvao sam orion, nemaju optiku na lokaciji, nude wifi nisam vec neko vreme u tim vodama, ali mi ranije iskustvo govori da je wifi cesto nestailan i ne ih se zajebvao sa tim i bilo bi dobro (mada nije obavezno) da bude iskljucivo net paket, a ne duo, trio picke materine sa tv, fiksnom, mobilnom telefonijom jer to nije potrebno a vidim kod sbbupravo ti multi paketi su najzastupljeniji
mraki Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 (edited) Ne možeš više uzeti gold, prešli su na te EON pakete. Izbegao bih Orion ako je moguće. Edited September 9, 2019 by mraki
pbg12345 Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 da, hvala, skontah u medjuvremenu da definitivno vise nema gold paketa za orion znam da je krs operater, ali mahom ok funkcionisu gde imaju optiku problem sa sbb je sto imaju iskljucivo te triple pakete, no sta je tu je
renne Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 ima sbb varijantu samo interneta, postpaid internet paketi S, M i L
renne Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Sbb slabo i da ima optiku. U kuću se u 99% slučajeva provlači coax
Skyhighatrist Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Baš htedoh da primetim. "Optika" ne znači optika do gajbe...
goofs Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 6 hours ago, pbg12345 said: posto su info sajtovi zatrpanisljastceim reklama najteze je naci ono najpotrebnije jel zna neko koja je cena i sta obuhvaca sbb gold paket? zgleda da im to vise i nije u ponudi da sad imaju samo ove eon pakete ako je neko uzimao taj gold dok je bio aktuelan molio bih za info i druga stvar, jel ima neko predlog za vracar koji internet uzeti? potreban je stabilan upload, makar 10+ brzine pretpostavljam da u obzir dolazi samo optika zvao sam orion, nemaju optiku na lokaciji, nude wifi nisam vec neko vreme u tim vodama, ali mi ranije iskustvo govori da je wifi cesto nestailan i ne ih se zajebvao sa tim i bilo bi dobro (mada nije obavezno) da bude iskljucivo net paket, a ne duo, trio picke materine sa tv, fiksnom, mobilnom telefonijom jer to nije potrebno a vidim kod sbbupravo ti multi paketi su najzastupljeniji Ne treba ti optika za 10Mb uploada, EON Light ima 10Mb uploada, a mozes uzeti i jaci paket ako ti treba vise. Optiku za sada po gradu predano razvlaci samo MTS, ali paketi za net im nisu nesto primamljivi, cenovno nisu bolji od SBBa. Licno kad god sam imao iskustva sa MTSom bilo je nekih problema, i za mob i za telefon i IPTv, sestri svakih 6-12 meseci stize fantomski racun za mobilni, po principu ako prodje prodje. Da ne pominjem ekipu koja vodi sve to. Ako ti treba brz i stabilan internet u Beogradu/Srbiji, nemas bolje opcije od SBBa, sve ostale ponude tipa Orion, VIP, Eunet (da to jos postoji) nemoj ni da razmatras.
Time Crisis Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Ja imam mts-ov vdsl 50/8, radi bez greške već godinama, možda jednom ako sam morao da zovem podršku.
renne Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 9 hours ago, goofs said: Ako ti treba brz i stabilan internet u Beogradu/Srbiji, nemas bolje opcije od SBBa, sve ostale ponude tipa Orion, VIP, Eunet (da to jos postoji) nemoj ni da razmatras. Orionova optika je odlična, radi bez greške, kao i MTS-ova. U tom rangu sbb jednostavno nema šta da traži
Recommended Posts