renne Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Dobra im je optika. Net im je na optici izuzetno brz, a i pouzdan. ADSL i WIFI su užasni TV im je sranje kako god okreneš
Jeremija Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Rene, razmišljam, jer ne postoji baš nikakva mogućnost da se uzme telefon kod SBB-a (predje na Trio), a da se ne prenese sa mts-a? Nisam ljubitelj fiksnih, ali se ne bih odricao HD Arena...
pbg12345 Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 3 hours ago, Кристофер Лумумбо said: niko da mi odgovori za orion, jel moguce da niko ne koristi? https://oriontelekom.rs/triple-paket/ ovo je ludacki dobra ponuda, samo ne znam koliko su pouzdani. najbitnija mi je stabilnost interneta zbog posla. sto se optike tice, osim njih nemam drugi izbor. nisam video pitanje, radio sam tamo, sta te tacno zanima? mada ti je rene u principu rekao sve kao firma su krs (podrska, jajarenje sa ugovorima, priliko raskida, sa opremom) ako imas mogucnost optike to moze biti skroz ok, sve ostalo od njih zaobilazi u sirokom luku, pogotovo bilo koju od wifi varijanti, kako god da ih zovu
pbg12345 Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 18 minutes ago, Jeremija said: Rene, razmišljam, jer ne postoji baš nikakva mogućnost da se uzme telefon kod SBB-a (predje na Trio), a da se ne prenese sa mts-a? Nisam ljubitelj fiksnih, ali se ne bih odricao HD Arena... ne razumem pitanje, iako nisam rene ali ako sam te razumeo, da mozes imati fiksni i kod mts i kod sbb i kod oriona istovremeno ne znam da li jos neko trenutno nudi fiksnu telefoniju telenor je godinama bio u sporu sa telekomom oko licence jer su zapravo oni jedini i dobili licencu za klasicnu telefoniju, pa je spor nastao oko infrastrukture sbb ima valjda preko optike, a orion se u startu ugurao preko cdma (bezicna varijanta)
Jeremija Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Just now, pbg12345 said: ne razumem pitanje, iako nisam rene ali ako sam te razumeo, da mozes imati fiksni i kod mts i kod sbb i kod oriona istovremeno ne znam da li jos neko trenutno nudi fiksnu telefoniju telenor je godinama bio u sporu sa telekomom oko licence jer su zapravo oni jedini i dobili licencu za klasicnu telefoniju, pa je spor nastao oko infrastrukture sbb ima valjda preko optike, a orion se u startu ugurao preko cdma (bezicna varijanta) Fiksni mi je trenutno preko Telekoma, tamo sam vezan sa pokojnim SuperBox paketom. Kod SBB-a imam Duo Gold Platinum paket, ali bih prešao na istu verziju u Triu, zbog toga što je za skoro iste pare duplo brži net, a i dobija se i ovaj novi 4K resiver. E sad, ja bih ostao kod Telekonja zbog Arena, medjutim, po svemu sudeći, ako hoću da predjem na Trio (kod SBB-a), moram da tražim da mi se prenese broj sa mts-a, a time praktično više ne bih mogao da koristim mts- ov Box, pa ni Arene...
pbg12345 Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 (edited) ma ne, ti mozes uzeti novi broj kod sbb (kao potpuno novi korisnik) tom logikom (kako si ti postavio) neko ko nema klasican fiksni preko mtsa, a ima sbb, ne bi mogao imati telefon kos sbb jer nema sta preneti od telekoma e: jedino sto u tom slucaju kako si napisao imas sve duplo (net, tv, fiksni) da li te se isplati to samo zbog arena, to ti znas Edited October 30, 2018 by pbg12345
pbg12345 Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 1 minute ago, renne said: Neće čovek da plaća dva fiksna, koji će mu pa ok ali on kaze da ima vec box paket, da je pod ugovorom (taj paket podrazumeva fiksni) ovamo pominje sbbov triple koji podrazumeva fiksni sta onda zapravo pita?
renne Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 pita jel more da mu ostane box paket, a da raskine sa njima ugovor i da pređe na triple ne more
Jeremija Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 6 minutes ago, renne said: Neće čovek da plaća dva fiksna, koji će mu Tačno. Medjutim, ja sam spreman da uzmem i taj drugi (iako ne znam koji će mi, neću ga ni koristiti), ako ne moram da prenesem broj sa Telekoma. Znači, koliko sam sad razumeo, nije neophodno?
renne Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Možeš da uzmeš drugi fiksni, i da imaš dva fiksna broja
Marvin (Paranoid Android) Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Zna l' neko, da li je ona EON usluga kod SBB TV kanala limitirana samo na njihov, tj SBB-ov IP opseg, ili se može gledati i sa drugih internet provajdera u Srbiji, sve dok geolokacija ukazuje na srpski IP?
renne Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Može se gledati bilo gde u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i BiH SK kanali ne rade kod svih provajdera
Recommended Posts