Jump to content
IGNORED

Broadband Internet provajderi

JozoMujica

Recommended Posts

Posted

Jao kao cu da otkayem orion koji sam ostavio kod keve u stanu "za svaki slučaj" sad kad mi treba mrcvari puca kilavi....Sat vam otkucava nesposobni skotovi...

Posted

Jbte, kad god otvorim ovu temu, neko proklinje Orion :DBili su ovih dana po kraju, postavili standove pored ulaza i vabe ljude

Posted

Ja zbrisao sa Oriona kod PeTeTeja, 1900 kinti za "do 20mbit" (16 u životu).Zna da poraste ping prilično od 20-23h, al' inače delje punom parom, sve vreme...

Posted (edited)

Vidim da je prokleti Neobee sad deo Oriona. I Neobee je isto tako radio dok je bio samostalan.

Edited by katamaran
  • 3 weeks later...
Posted

Orion prestao da radi pre 15 min... Stvarno ću ih odjebati.Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Kod mene ovaj put nijeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Vratio se. Postaje prilično iritirajuće.Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Taman dosao da kazem. Nestade na jedno 10-ak minuta, pre toga se vukao kao prebijeno pceto. Moracu opet da im saljem jedno 'za cega ja placam ovo' pismo.

Posted

Definitivno iritira. Svako malo ne radiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Odjebaću ih konačno i ja, jedino što nemam ideju gde da se prijavim. Poslednji moj razgovor s njima:'Da li hoćete da da se prebacite na bolji i brži paket?''Da, voleo bih.''Onda potpišite ugovor na dve godine.''Neću.'Neobee je svojevremeno svake godine povećavao brzine besplatno.

Posted

Ja u starom brlogu uzeo TT i zaista sam bio zadovoljan.Send from WC šolja by BVK

Posted

orion nešto čačkao i danas vidim ovo, inače je uvek oko 7/1.5 2691184780.png