henrik larsson Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 el ima neka varijanta za veganske palačinke? brez mleka i jaja..Recimo, ista količina heljdinog brašna i piva, malo soli, šećera, pa lepo umutiš gedžetom.
halloween Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kako održavate palačinke toplim dok ne ispečete sve? Ne vredi poklapati ih, i tada se ohlade.
Аврам Гојић Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kako održavate palačinke toplim dok ne ispečete sve? Ne vredi poklapati ih, i tada se ohlade.Ukljucis rernu na 50-60 stepeni i drzis unutra.
halloween Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) Hvala V.Sinoć sam probala one Centroproizvodove sa testom iz kesice, kartonaste su, al' za prvu pomoć ( nedelja uveče a frižider bez mleka i jaja) prolaze. Sad me streljajte. Edited December 13, 2010 by halloween
sherman Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Meni su ladne palacinjke do jajanajjace kad odstoje dva dan pa sutra budu tvde ko kamenjebo me pas nisam jeo palacinke ima par godina...
Frank Pembleton Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ukljucis rernu na 50-60 stepeni i drzis unutra.Moja keva tanjir gde redja palacinke poklopi jos jednim...Malo vire ali ok...A i topli eurokrem moze da posluzi, mada ovo sa rernom verovatno najbolje...
Feindouno Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Moja keva tanjir gde redja palacinke poklopi jos jednim...Malo vire ali ok...A i topli eurokrem moze da posluzi, mada ovo sa rernom verovatno najbolje...Moja keva ih slaze na vruc tanjir ali nisam ljubitelj te varijante posto budu prevruce.
palfoot Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 mm, imaju li negde u gradu palacinke sa filovima a la vivienne koja je nekada bila preko puta zeleznicke? secam se da su bile lepota nejednostavnosti kombinacije otopljena bela cokolada, topping i dve vrste voca, ne secam se da sam ikada kasnije naisao na slican koncepAt. bile su bas nagojene i malo se srkalo mal grizlo :nedostai :..
Frank Pembleton Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 mm, imaju li negde u gradu palacinke sa filovima a la vivienne koja je nekada bila preko puta zeleznicke? secam se da su bile lepota nejednostavnosti kombinacije otopljena bela cokolada, topping i dve vrste voca, ne secam se da sam ikada kasnije naisao na slican koncepAt. bile su bas nagojene i malo se srkalo mal grizlo :nedostai :..Imas u Aveniji Gladnih (G.D.) pored sis-a palacinkaru imaju razne kombinacije...
palfoot Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 ^ zaboravih da javim da sam bio i nema. morace ipak da budu DIY sto mozda i nije toliko losa stvar afterall...
notenoughreasonsforclaire Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Tri mesta sa dobrim palačinkama u gradu bi bila... ?
gospa buba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Hvala V.Sinoć sam probala one Centroproizvodove sa testom iz kesice, kartonaste su, al' za prvu pomoć ( nedelja uveče a frižider bez mleka i jaja) prolaze. Sad me streljajte.nene. samo se starajte o jajama. mi, odnedavno, ne secam se zashto, pravimo bez mleka
henrik larsson Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Malo zeolita umesto mleka pomaže da budu prhke, meke, vazdušaste, krute i kartonaste.oftopik: konačno kupio namenski tiganj, najebaču.
assück Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Tri mesta sa dobrim palačinkama u gradu bi bila... ?u Manjezu su bile dobre jednom kada sam jeo, sa dzemom od kajsija koji nije uopste los
Recommended Posts