Jump to content
IGNORED

Palacinke

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

Posted
el ima neka varijanta za veganske palačinke? brez mleka i jaja..
Recimo, ista količina heljdinog brašna i piva, malo soli, šećera, pa lepo umutiš gedžetom.
  • 2 months later...
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

15

• Indy

14

• renne

11

• assück

10

Top Posters In This Topic

Posted

Kako održavate palačinke toplim dok ne ispečete sve? Ne vredi poklapati ih, i tada se ohlade.

Posted
Kako održavate palačinke toplim dok ne ispečete sve? Ne vredi poklapati ih, i tada se ohlade.
Ukljucis rernu na 50-60 stepeni i drzis unutra.
Posted

Meni su ladne palacinjke do jaja

Posted (edited)

Hvala V.Sinoć sam probala one Centroproizvodove sa testom iz kesice, kartonaste su, al' za prvu pomoć ( nedelja uveče a frižider bez mleka i jaja) prolaze. Sad me streljajte.

Edited by halloween
Posted
Meni su ladne palacinjke do jaja
najjace kad odstoje dva dan pa sutra budu tvde ko kamenjebo me pas nisam jeo palacinke ima par godina...
Posted
Ukljucis rernu na 50-60 stepeni i drzis unutra.
Moja keva tanjir gde redja palacinke poklopi jos jednim...Malo vire ali ok...A i topli eurokrem moze da posluzi, mada ovo sa rernom verovatno najbolje...
Posted
Moja keva tanjir gde redja palacinke poklopi jos jednim...Malo vire ali ok...A i topli eurokrem moze da posluzi, mada ovo sa rernom verovatno najbolje...
Moja keva ih slaze na vruc tanjir ali nisam ljubitelj te varijante posto budu prevruce.
  • 1 year later...
Posted

mm, imaju li negde u gradu palacinke sa filovima a la vivienne koja je nekada bila preko puta zeleznicke? secam se da su bile lepota nejednostavnosti kombinacije otopljena bela cokolada, topping i dve vrste voca, ne secam se da sam ikada kasnije naisao na slican koncepAt. bile su bas nagojene i malo se srkalo mal grizlo :nedostai :..

Posted
mm, imaju li negde u gradu palacinke sa filovima a la vivienne koja je nekada bila preko puta zeleznicke? secam se da su bile lepota nejednostavnosti kombinacije otopljena bela cokolada, topping i dve vrste voca, ne secam se da sam ikada kasnije naisao na slican koncepAt. bile su bas nagojene i malo se srkalo mal grizlo :nedostai :..
Imas u Aveniji Gladnih (G.D.) pored sis-a palacinkaru imaju razne kombinacije...
  • 1 month later...
Posted

^ zaboravih da javim da sam bio i nema. morace ipak da budu DIY sto mozda i nije toliko losa stvar afterall...

• 2 months later...
Posted

Tri mesta sa dobrim palačinkama u gradu bi bila... ?

Posted
Hvala V.Sinoć sam probala one Centroproizvodove sa testom iz kesice, kartonaste su, al' za prvu pomoć ( nedelja uveče a frižider bez mleka i jaja) prolaze. Sad me streljajte.
nene. samo se starajte o jajama. mi, odnedavno, ne secam se zashto, pravimo bez mleka :lolol:
Posted

Malo zeolita umesto mleka pomaže da budu prhke, meke, vazdušaste, krute i kartonaste.oftopik: konačno kupio namenski tiganj, najebaču.

Posted
Tri mesta sa dobrim palačinkama u gradu bi bila... ?
u Manjezu su bile dobre jednom kada sam jeo, sa dzemom od kajsija koji nije uopste los