beatakeshi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 "Na Terapiji" kida, meni se bas svidelo te sam znao da nece da potraje.Producent je bankrotirao na ovoj seriji.
Caligula Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Sigurno najbolja domaća produkcija u ovom veku. Mislis, snimano u HD-u i pusteno kroz DaVinci softver? U tom smislu jeste najbolje producirana, ali tim gore.
April Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Mislis, snimano u HD-u i pusteno kroz DaVinci softver? U tom smislu jeste najbolje producirana, ali tim gore.Hajde ti predloži bolji domaći projekat. Možda sam nešto propustio, ne znam.Recimo, Tegla puna vazduha je meni bila ok, ali Rode su ipak kategorija iznad.
Caligula Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Uh.Kada se tako postavi stvar, u pravu si.
April Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 (edited) Evo, preciznije, spisak mojih razloga: montaža Marka Glušca, Kojin soundtrack(uz sjajan, ali sjajan inženjering Kokija Koraća), Gajićeva režija koja od početka ima i glavu i rep i, posebno, nekoliko odličnih minijatura u prvom redu Nade Šargin i Mire Joković od mlađih i Mrguda i Novaka Bilbije od starijih, a i Bojan Dimitrijević je pokidao. Lično pamtim dva trenutka, raskid u kafani (Mirjana Joković-Bjela) i hiperventiliranje. Što se mene tiče, dosta. Sve te ljude možeš da potrpaš i u neku drugu seriju i da to ne bude dovoljno, ovo je ipak dotaklo standard nekadašnjih domaćih produkcija.A Glasovi razlozi su sasvim legitimni - kome su Rode spore, jednostavno ne treba da ih gleda. Ne volimo svi isto, i to je ok.edit: zaboravih da napišem, žao mi je što postoje razni koje, lečići, ćetkovići, tomovići, pervići etcetc., koji po difoltu razvale koncept svojim šmiranjem, ali sam prosto prihvatio da je to ovde neki producentski usud, i da uz njih verovatno dolazi i neka količina para, pa su jednostavno nezaobilazni. Edited November 24, 2013 by April
ToniAdams Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Mislis, snimano u HD-u i pusteno kroz DaVinci softver? U tom smislu jeste najbolje producirana, ali tim gore.+100000
ToniAdams Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 abitno, mogo je rodrigez da je snimi i izmontira, za 100 miliona dolara, opet je toliko glupa da bi i dalje bila tesko sranje.
Hamlet Strašni Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Pretera ga sada ti. Nije baš toliko loša.
Caligula Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Evo, preciznije, spisak mojih razloga: montaža Marka Glušca, Kojin soundtrack(uz sjajan, ali sjajan inženjering Kokija Koraća), Gajićeva režija koja od početka ima i glavu i rep i, posebno, nekoliko odličnih minijatura u prvom redu Nade Šargin i Mire Joković od mlađih i Mrguda i Novaka Bilbije od starijih, a i Bojan Dimitrijević je pokidao. Lično pamtim dva trenutka, raskid u kafani (Mirjana Joković-Bjela) i hiperventiliranje. Što se mene tiče, dosta. Sve te ljude možeš da potrpaš i u neku drugu seriju i da to ne bude dovoljno, ovo je ipak dotaklo standard nekadašnjih domaćih produkcija. MA sve to ok al dzaba kada mi je radnja logicna taman koliko i Bolji Zivot a gluma neuverljiva (cast izuzecima). Prosto, jedan buckuris koji je (meni makar) nesto kao obecavao u samom startu onom prvom epizodom pa nastavih da gledam - a inace zaobilazim domacu filmsku i tv produkciju jos od pocetka devedesetih.Sa onim parama (citaj: produkcijom) i onom ekipom moglo je to mnogo bolje i manje srpski/lokalno. Zivim za trenutak kada ce nekog mladog srpskog reditelja da zaboli qratz da pravi film/seriju za Srbiju vec ce da napravi reziju iz ljudskog kosmopolitskog srca. Ovo bre sta god izadje smrdi na nas, u najgorem smislu te reci.
ToniAdams Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Pretera ga sada ti. Nije baš toliko loša.pa ne znam, moguce da gresim.aj mi navedi bilo sta, sem pomenute sminke vezane za (post)produkciju a da je u najboljem slucaju pristojno, pa da revidiram stav i izvinim se, poput kauboja.pricam o seriji kao celini, od pocetka do kraja.
Hamlet Strašni Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A jbg, ne mogu to da objasnim ali je meni priča nekako dobra i uverljiva a to mi je najvažnije
Caligula Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 ali je meni priča nekako dobra i uverljiva Hm.
Hamlet Strašni Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A i ja teram kontru bezveze. Evo sad je na mene red da se izvinim.Praštajte drugari, izlupetao sam se
Duci Simonovic Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 ne znam zašto poredite jedan Bolji Život sa nečim ovakvim
Recommended Posts