beyoncé Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 da. toliko puta je bio najavljivan pa otkazivan, posle ovog ga pretpostavljam nećemo videti ovde
Ras Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 2 minutes ago, beyoncé said: da. toliko puta je bio najavljivan pa otkazivan, posle ovog ga pretpostavljam nećemo videti ovde Svirao je u Bgdu pre 6-7 godina 2
ragasto Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Ma i ne mora da znači da ga ovde više neće biti - dobro, u skorije vreme verovatno neće - nismo mi tržište na kome se zbog jednog neuspešnog nastupa zatvaraju vrata zauvek. Između ostalog i zato što nemamo para za nešto skuplje/relevantnije. Da ga malo i odbranim, danas sam saznao da mu se ćerka ubila pre 4 godine, dobro je da je uopšte funkcionalan. Valjda će se izboriti sa svojim demonima. 1 1
beyoncé Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 znam to za ćerku, njegova i martinina. tragedija. 1
Ras Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 34 minutes ago, beyoncé said: tad sam bila u komi 🙄 Stay awake!
ragasto Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Evo još par detalja, zvuči mi kao kompletna priča: – Razlog zbog kojeg je Tricky prekinuo nastup na zatvaranju Nišvila nije bio loš razglas Sky Music-a niti to što je „pijani direktor Nišvila hteo da ga bije“ kako su informisali svoju agenciju, već propust njihovog tonca kome su neočekivano otkazala oba laptopa sa matricama, pa su nastup umesto sa uvodnom numerom posvećenoj Srbiji započeli završnom numerom – izjavio je direktor Nišvila Ivan Blagojević nakon rekonstrukcije događaja sa očevicima. 1
kurdi Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 ja sam '96 ili '97 bio na (solo) koncertu koji je tyricky naprasno prekinuo jer ga je nesto nadrkalo. tako da nije bas nov fenomen, mada ne znam koliko se cesto desavalo.
ragasto Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Ja sam pročitao da je u Splitu 2016. prekinuo koncert jer je publika sve vreme pričala, što razumem i podržavam. 4
Frank Pembleton Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Evo još par detalja, zvuči mi kao kompletna priča: – Razlog zbog kojeg je Tricky prekinuo nastup na zatvaranju Nišvila nije bio loš razglas Sky Music-a niti to što je „pijani direktor Nišvila hteo da ga bije“ kako su informisali svoju agenciju, već propust njihovog tonca kome su neočekivano otkazala oba laptopa sa matricama, pa su nastup umesto sa uvodnom numerom posvećenoj Srbiji započeli završnom numerom – izjavio je direktor Nišvila Ivan Blagojević nakon rekonstrukcije dogaÄ'aja sa oÄevicima. Pa dobro, nije kompletna dok recimo, ne Äujemo Trikija ili tonca...Ovde zapravo nema nikoga sa te strane......shiit has hit the fan...
ragasto Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) Tačno, nije ni ovo 100 % sigurno. A kada se već igramo detektiva, ovo su utisci sa njegovih prošlih koncerata: https://www.songkick.com/artists/464613-tricky Znači, ili je sjajno ili su isti problemi kao u Nišu. Na to dodamo činjenicu da relativno retko nastupa, da je pitanje da li uopšte nastupa sa istim ljudima...loše je, jbg. Valjda će se srediti. @Frank Pembleton Edited August 18, 2023 by ragasto
napadaj Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 https://facebook.com/events/s/laibach-mokrin-mokrin-house-rs/857149731979951/?mibextid=Gg3lNB E ovo će da bude koncert štogod 3
wayfaring stranger Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 (edited) 8 hours ago, napadaj said: https://facebook.com/events/s/laibach-mokrin-mokrin-house-rs/857149731979951/?mibextid=Gg3lNB E ovo će da bude koncert štogod Bravo za Mokrin. Za sada četvoro ide, a nula zainteresovanih, no popravice se to. Da nisam kliknuo na link ne bih video da The Sadies dolaze kod mene. Ovdašnji klubovi deluju kao sekte, nigde informacija, tako da hvala i od mene 👍 Edited August 19, 2023 by wayfaring stranger
Recommended Posts