Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

da. toliko puta je bio najavljivan pa otkazivan, posle ovog ga pretpostavljam nećemo videti ovde 

Posted
2 minutes ago, beyoncé said:

da. toliko puta je bio najavljivan pa otkazivan, posle ovog ga pretpostavljam nećemo videti ovde 

Svirao je u Bgdu pre 6-7 godina

• +1 2
Posted

Ma i ne mora da znači da ga ovde više neće biti - dobro, u skorije vreme verovatno neće:rolleyes: - nismo mi tržište na kome se zbog jednog neuspešnog nastupa zatvaraju vrata zauvek. Između ostalog i zato što nemamo para za nešto skuplje/relevantnije. Da ga malo i odbranim, danas sam saznao da mu se ćerka ubila pre 4 godine, dobro je da je uopšte funkcionalan.

Valjda će se izboriti sa svojim demonima.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

znam to za ćerku, njegova i martinina. tragedija.

• +1 1
Posted
34 minutes ago, beyoncé said:

tad sam bila u komi 🙄

Stay awake!

Posted

ja sam '96 ili '97 bio na (solo) koncertu koji je tyricky naprasno prekinuo jer ga je nesto nadrkalo.

tako da nije bas nov fenomen, mada ne znam koliko se cesto desavalo.

Posted

Ja sam pročitao da je u Splitu 2016. prekinuo koncert jer je publika sve vreme pričala, što razumem i podržavam. 

• +1 4
Posted (edited)

Tačno, nije ni ovo 100 % sigurno. A kada se već igramo detektiva, ovo su utisci sa njegovih prošlih koncerata:

https://www.songkick.com/artists/464613-tricky

Znači, ili je sjajno ili su isti problemi kao u Nišu. Na to dodamo činjenicu da relativno retko nastupa, da je pitanje da li uopšte nastupa sa istim ljudima...loše je, jbg. Valjda će se srediti. 

@Frank Pembleton

Edited by ragasto
Posted (edited)
8 hours ago, napadaj said:

Bravo za Mokrin. Za sada četvoro ide, a nula zainteresovanih, no popravice se to. Da nisam kliknuo na link ne bih video da The Sadies dolaze kod mene. Ovdašnji klubovi deluju kao sekte, nigde informacija, tako da hvala i od mene 👍

spacer.png

Edited by wayfaring stranger