February 1, 20232 yr super su oni bend, samo ja nemam toliko slobodnog vremena u životu koliko oni mogu da izbace albuma...a najbolji su mi njihovi live-ovi na KEXP, ludilo od zvuka
February 1, 20232 yr Kažu da je na tim KEXP svirkama Stu podešavao zvuk, zajedno sa KEXP-ovim sound inženjerima.
February 1, 20232 yr 9 minutes ago, Filozof manijak said: Kažu da je na tim KEXP svirkama Stu podešavao zvuk, zajedno sa KEXP-ovim sound inženjerima. Piše ispod videa Audio Engineers: Samuel Joseph & Kevin Suggs Audio Mixer: Stu Mackenzie svejedno svaki klip koji sam gledao slušao na KEXP je bio baš baš dobar ton Edited February 1, 20232 yr by igoraki
February 1, 20232 yr Ja ni ne čitam te opise i komentare Edited February 1, 20232 yr by Filozof manijak
February 1, 20232 yr 1 hour ago, igoraki said: super su oni bend, samo ja nemam toliko slobodnog vremena u životu koliko oni mogu da izbace albuma...a najbolji su mi njihovi live-ovi na KEXP, ludilo od zvuka Ja nisam imala toliko vremena da ujurim karte za koncert pre nego sto su se, izgelda za jedan dan, rasprodale.
February 1, 20232 yr 44 minutes ago, I*m with the pilots said: Ja nisam imala toliko vremena da ujurim karte za koncert pre nego sto su se, izgelda za jedan dan, rasprodale. Gde je bio koncert?
February 1, 20232 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Gde je bio koncert? Biće u martu ili aprilu u Visbadenu u Klanici (Schlachthof), dok sam u decembru pročitala njihov Newsletter, karata nije više bilo
February 1, 20232 yr 3 hours ago, I*m with the pilots said: Biće u martu ili aprilu u Visbadenu u Klanici (Schlachthof), dok sam u decembru pročitala njihov Newsletter, karata nije više bilo Hajdete u junu do Nürnberga.
February 1, 20232 yr 6 hours ago, I*m with the pilots said: Ja nisam imala toliko vremena da ujurim karte za koncert pre nego sto su se, izgelda za jedan dan, rasprodale. Ostao balkon: https://psimusic.com/at/king-gizzard-the-lizard-wizard Beč, 13. Mart.
February 2, 20232 yr 14 hours ago, wayfaring stranger said: Hajdete u junu do Nürnberga. 20 godina Najbolji Calexico album za mene, jer ima sve: pop hitove, psihodelično pustinjsku atmosferu i neumereno vesele texcal-mex pesmice, čiji se zapaljivi mešaju sa mehaničkim industrijskim ritmovima.
February 2, 20232 yr 2 hours ago, Ras said: 20 godina Tako je kada ih otkriješ u ranoj mladosti pa ti se 20god čini kao dug period.
February 2, 20232 yr 3 minutes ago, wayfaring stranger said: Tako je kada ih otkriješ u ranoj mladosti pa ti se 20god čini kao dug period. Ma jok, otkrio sam ih u ranoj starosti.