igoraki Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 super su oni bend, samo ja nemam toliko slobodnog vremena u životu koliko oni mogu da izbace albuma...a najbolji su mi njihovi live-ovi na KEXP, ludilo od zvuka 1
Filozof manijak Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Kažu da je na tim KEXP svirkama Stu podešavao zvuk, zajedno sa KEXP-ovim sound inženjerima.
igoraki Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 (edited) 9 minutes ago, Filozof manijak said: Kažu da je na tim KEXP svirkama Stu podešavao zvuk, zajedno sa KEXP-ovim sound inženjerima. Piše ispod videa Audio Engineers: Samuel Joseph & Kevin Suggs Audio Mixer: Stu Mackenzie svejedno svaki klip koji sam gledao slušao na KEXP je bio baš baš dobar ton Edited February 1, 2023 by igoraki
Filozof manijak Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 (edited) Ja ni ne čitam te opise i komentare Edited February 1, 2023 by Filozof manijak
I*m with the pilots Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 1 hour ago, igoraki said: super su oni bend, samo ja nemam toliko slobodnog vremena u životu koliko oni mogu da izbace albuma...a najbolji su mi njihovi live-ovi na KEXP, ludilo od zvuka Ja nisam imala toliko vremena da ujurim karte za koncert pre nego sto su se, izgelda za jedan dan, rasprodale.
Filozof manijak Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 44 minutes ago, I*m with the pilots said: Ja nisam imala toliko vremena da ujurim karte za koncert pre nego sto su se, izgelda za jedan dan, rasprodale. Gde je bio koncert?
I*m with the pilots Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Gde je bio koncert? Biće u martu ili aprilu u Visbadenu u Klanici (Schlachthof), dok sam u decembru pročitala njihov Newsletter, karata nije više bilo 1
wayfaring stranger Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 3 hours ago, I*m with the pilots said: Biće u martu ili aprilu u Visbadenu u Klanici (Schlachthof), dok sam u decembru pročitala njihov Newsletter, karata nije više bilo Hajdete u junu do Nürnberga.
zorglub Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 6 hours ago, I*m with the pilots said: Ja nisam imala toliko vremena da ujurim karte za koncert pre nego sto su se, izgelda za jedan dan, rasprodale. Ostao balkon: https://psimusic.com/at/king-gizzard-the-lizard-wizard Beč, 13. Mart.
Ras Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 14 hours ago, wayfaring stranger said: Hajdete u junu do Nürnberga. 20 godina Najbolji Calexico album za mene, jer ima sve: pop hitove, psihodelično pustinjsku atmosferu i neumereno vesele texcal-mex pesmice, čiji se zapaljivi mešaju sa mehaničkim industrijskim ritmovima. 1
wayfaring stranger Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 2 hours ago, Ras said: 20 godina Tako je kada ih otkriješ u ranoj mladosti pa ti se 20god čini kao dug period.
Ras Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 3 minutes ago, wayfaring stranger said: Tako je kada ih otkriješ u ranoj mladosti pa ti se 20god čini kao dug period. Ma jok, otkrio sam ih u ranoj starosti. 1
wayfaring stranger Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 4 hours ago, Ras said: Ma jok, otkrio sam ih u ranoj starosti. Tek treći zubi?
Recommended Posts