Filozof manijak Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Mislim da su Naxatras i Puta Vulcano imali svirku pre par nedelja u Novom Sadu. I naravno, za to sam saznao sutradan
James Marshall Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Jesu, mislim da su bili tipa za prvi april, ja bio na drugu stranu, jbg.
gagilija Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Ne znam di da metnem ovo...Uglavnom ako volite stilizovani folklor (mada je ovo mnogo vise od toga, ne propustite ovaj spektakl Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
James Marshall Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 ovo su pomjerali, zar ne? Definitivno mi se gleda ovo
gagilija Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 ovo su pomjerali, zar ne? Definitivno mi se gleda ovoDa. Trebalo je 09.04.Ja nisam videla tu reklamu, ne znam kako mi je promaklo, i danas sam saznala i pazarila karte. I presrecna sam. [emoji7]Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
James Marshall Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Just now, gagilija said: Da. Trebalo je 09.04. Ja nisam videla tu reklamu, ne znam kako mi je promaklo, i danas sam saznala i pazarila karte. I presrecna sam. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk gdje se uzimaju karte, onlajn ili nešto uživo? Ovo se ne propušta svakako, mada bih ja još više volio da čujem neke Gruzine, tipa Rustavi 1
gagilija Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 gdje se uzimaju karte, onlajn ili nešto uživo? Ovo se ne propušta svakako, mada bih ja još više volio da čujem neke Gruzine, tipa RustaviIma online na sajtu kombank dvorane (ex dom sindikata).Ja ove dugo gledam na jutrubama, i ovo je naravno mladji ansambl, licno mi se vise svidjaju aranzmani i koreografije od ranijih ali sta je tu je. Ne znam kako nisam videla najavu za april. Tacno bih se spalila da sam propustilaOni su kompletnija prica od Rustavija plus ipak nacionalni ansambl. Ja bih i one ChvenburebiSent from my FRD-L09 using Tapatalk 1
James Marshall Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 5 minutes ago, gagilija said: Ima online na sajtu kombank dvorane (ex dom sindikata). Ja ove dugo gledam na jutrubama, i ovo je naravno mladji ansambl, licno mi se vise svidjaju aranzmani i koreografije od ranijih ali sta je tu je. Ne znam kako nisam videla najavu za april. Tacno bih se spalila da sam propustila Oni su kompletnija prica od Rustavija plus ipak nacionalni ansambl. Ja bih i one Chvenburebi Sent from my FRD-L09 using Tapatalk ma naravno, ali ja sam horaš a ne folkloraš 1
gagilija Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 ma naravno, ali ja sam horaš a ne folkloraš [emoji3]Hah ja folklorasAli imaju oni dobre pevacke deonice, steta da ne cujes ) Sent from my FRD-L09 using Tapatalk 1
James Marshall Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Just now, gagilija said: Hah ja folkloras Ali imaju oni dobre pevacke deonice, steta da ne cujes ) Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Ma dolazim nema greške 1
gagilija Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Ma dolazim nema greške [emoji4]Cya there [emoji106]Sent from my FRD-L09 using Tapatalk 1
gagilija Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 @James MarshallKarte su ipak preko ticket.rs za online, sad mi rece coek posto je njegova kartica stradalaSent from my FRD-L09 using Tapatalk 1
Filozof manijak Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Ja bih preskočio, nije to ta energija koja me je privukla njihovoj muzici. Ne bih kvario mentalnu sliku koju sam stvorio o njima.
Recommended Posts