Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted (edited)

Ajd javiću. Imam standardnu fan ekipu s kojom idem na Bjesove, al nešto smrdi da nećemo ovaj put da se skupimo. Tako da ćete vi da mi budete rezervna varijanta :cool: :inn:

Edited by Svarog
Posted

Posted

Treba uzeti karte na vreme, meni se pre pet godina desilo da sam došao u Božidarac na njihov koncert i da nije bilo karata.

Posted
17 hours ago, Svarog said:

Ajd javiću. Imam standardnu fan ekipu s kojom idem na Bjesove, al nešto smrdi da nećemo ovaj put da se skupimo. Tako da ćete vi da mi budete rezervna varijanta :cool: :inn:

pa ovo je za ban, šta radi ova moderacija. 

Posted

Posle 3 godine koncertnog celibata (poslednji behu Vijagra Dečaci 2019), preksutra ni manje ni više nego ćale :wub:

Screenshot_20220329-115330_Chrome.thumb.jpg.8608e06c49ca34274b54aea8d36c521f.jpg

Dodatni nadražaj je i da se dešava u istorijskoj koncertnoj sali (lepa zgrada i spolja i iznutra) koja se godinama renovirala pa da i to pokrijemo

• +1 5
  • Wub 2
Posted (edited)

Ja zakasnio za karte jbg.
Ali sam vec overio dve svirke otkad je krenulo :)

(Ne Kejva, naravno)

Edited by Radoye
Posted
5 minutes ago, Radoye said:

Ja zakasnio za karte jbg.
Ali sam vec overio dve svirke otkad je krenulo :)

(Ne Kejva, naravno)

na sajtu pise da ima jos nesto malo karata (ali bas na Massey H sajtu, ne kod tickets-kurac-palac preprodavaca)

meni ce biti tek drugi put - propustalo se, otkazivalo do zla boga. Prvi - u SKC, cim je 'Nebo nad Berlinom' izdominiralo bioskope i festove. Bilo fantazija

Posted (edited)

29.03.22 Madrugada - Muffathalle, MiNken

Predgrupa Darling West, veoma prijatno iznenadjenje. Sjajni uzivo. Madrugada mnogo bolja uzivo nego na albumima. Odlican izbor pesama, sjajno uklopljene. Nekim pesmama su izmenili aranzmane. Publike izmedju 700 i 800.
Only When You're Gone su posvetili Mark Laneganu.

spacer.png

viber-image-2022-03-29-22-29-32-075.jpg

spacer.png

spacer.png

Zanimljiv video. Sinocna predgrupa u obradi Madrugade

Edited by wayfaring stranger
  • +1 1
  • Wub 1
Posted

Madrugada! :ohmy:

Ja mislio da su oni batalili, Industrial Silence mi je mnogo drag album, pustam svake jeseni. 

Posted

Nakon smrti gitariste (negde 2007-2008) raspuštena je originalna postava. Pevač ima 4-5 solo izdanja. Chimes at midnight je novi album koji je izgleda štampan sa pozlatom jer vinili koje sam video po prodavnicama koštaju 45-53e. Nisu imali na koncertu. Proveri I ostale albume Madrugade. Ima tu odličnog materijala. Došao kući u 3 ujutro, u 6 na posao pa sam zbog umora napravio par grešaka u kucanju. Darling west obrađuju Majesty, Madrugade, a München se pravilno piše MinKen. 

spacer.png

• +1 1
Posted

jesu bili u beogradu pre neku godinicu king gizzard and the lizard wizard?

cini mi se da su bili u zagrebu ili treba da dodju ovog leta.

( nisam siguran)

Posted

Koliko je meni poznato, nisu imali nastup u Bgdu