Nevernik Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Interpol svira Turn On The Bright Lights. Kalemegdan. 13.08. Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Bujodrag Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 https://www.facebook.com/bricksandcans/posts/1197436353673675?ref=notif¬if_t=like¬if_id=1485355258026887 Prva svirka mog benda bez mene. Lik što me menja je skroz dobar pa očekujem da će i svirka biti takva. Dodjite u Božidarac, budu super zabavne te igranke. Često dodju i ljudi iz plesnih klubova koji vole da igraju uz rokabili pa naprave super atmosveru. Jedna od njih je tako dobra riba da mi umalo nisu ispale palice kad sam je prvi put video kako igra ispred bubnjeva. I momci su lepi ali nisu mi ometali sviranje.
James Marshall Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Dolazi mi se mos def, još ako nahvatam kakvo društvo, super :)
Reaktor Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Bujodrage, ovi tvoji Guns'N'Brixes još nisu promenili ime? Posle milion preljepih predloga, sad je teško odlučiti se...
Bujodrag Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Nisu, jbg. Moje ispadanje iz benda je donelo neočekivane probleme. Dosta vremena smo izgubili istražujući da li ću ja ipak moći da nastavim da sviram. Sad kad je to konačno rešeno, svi su fokusirani na audicije za novog bubnjara koji bi bio stalni član benda. Ne verujem da trenutno iko razmišlja o novom imenu i nemam srca da ih još i time opterećujem.
Bujodrag Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 znači penzija za tebe? :( Recimo da se nadam da nije trajna penzija, ali, zvanično sam odustao od sviranja. I moram priznati da mi je donošenje te odluke, u pored sve tuge, u stvari prijalo. Rasčistio sam neke stvari u glavi i, što je najvažnije, ne mučim ni sebe ni druge. Sviranje je stresno a to mi sad ne treba. Kad (i ako) se skroz oporavim, lako ću prosvirati ponovo, naći bendove, bar to znam da radim. Sad prosto, kao siva eminencija iz senke, pazim na svoje pulene :D
bad music for bad people Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 nije baš blizu, ali da objavim: king khan & the shrines u beogradu 8. juna! dorćol platz
James Marshall Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 A zar postoji neka druga opcija sem oporavka? Ajde požuri s tim pa da zadžemujemo
Bujodrag Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 A zar postoji neka druga opcija sem oporavka? Ajde požuri s tim pa da zadžemujemo
Duci Simonovic Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Sviranje je stresno Dobar za ime benda
Recommended Posts