August 16, 20168 yr Sama je tražila. Bio sam veoma blizu, pred kraj prve stvari se unela u monitor, pozvala tonca i tražila da je istakne za dva-tri podeoka.
August 16, 20168 yr Ko jos nije slab na Joss Stone Ja je nisam podnosio do ovog nastupa. Imao sam diskografiju, odavno, ali nisam slušao, Delovala mi je, sve do preksinoć nekako bledunjavo, nešto kao razblažena Ejmi V., ja na konc. ostao sam samo da sačekam drugara koji je trebao da me odbaci nazad. Njemu otkazala kola nesrećom, ja srećom ostao. Edited August 16, 20168 yr by zmanic
August 16, 20168 yr Sama je tražila. Bio sam veoma blizu, pred kraj prve stvari se unela u monitor, pozvala tonca i tražila da je istakne za dva-tri podeoka. Baš sam se pitao šta li je u stvarnom životu po profesiji ovaj ton majstor. Ja zapalio posle prve. Francuzi pre nje me naranili za sve pare.
September 12, 20168 yr Daj rivju Helisa, znam da nisi mogao da odolis naravno da nisam imaš na poslednjem filmu koji smo gledali nego ajmo ruljo da čujemo jel bilo plakanja grčenja i gubljenja
September 13, 20168 yr vratimo se sa stadionskih naroknjaka u teško podzemlje elem danas u ns sviraju 3mačke100godina ko oće da se vrati kući našutanih guzova da sve bridi nek ode da overi https://www.facebook.com/events/193639824382600/
September 13, 20168 yr danas u ns sviraju 3mačke100godina Za godinu i po su imali 5 svirki, njima je svaki koncert reunion. Dobro ne zaborave pesme između koncerata. Na svakom drugom koncertu im se promeni publika. Oni od predprošle godine izašli iz puberteta. 21.2.2015 16.7.2015 29.8.2015 20.2.2016 13.9.2016 Prošle godine zgusnuli u julu i avgustu. Nema šale. Ako ne sviraju sa nekim bendom, upad na koncerte im je za DŽ. To me uvek podseti na pricu sviraca grupe Ludof iz Neuma, momci meni je pre dve nedelje umr'o otac, ali sada vidim da ima i vecih tuga od moje ;)
September 13, 20168 yr I ti se pravis pametan, pa ti niko ne brani da razmisljas. Moras da poradis na toleranciji prema narodnjacima, inace ces upasti u zacarani krug samoljublja. Evo ti jedna vezbica.
September 13, 20168 yr Moras da poradis na toleranciji prema narodnjacima Što kažu oni neki, može u svoja 4 zida