Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

ne kenjajte. radio je i FILM u KULUSICU, najbolji zivi album XYU. 

• Replies 10.5k
  • Views 921.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

pa nije zbog njegove produkcije. a i sumnjam da je taj Mini LP zaista snimljen uzivo - zna se da je publika dodata sa neke svirke Uriah Heep ili Riblje Corbe, jasno se cuju DVE gitare u par stvari...

a da je ploca odlicna to stoji!

Nije li Piko radio i EKV live?...

Nije li Piko radio i EKV live?...

Edit: nije

Slažem se uz sve primedbe koje je Kire naveo + da dodam još jednu: to nije album već mini LP, mini album.

Opet, meni to od A do Š super kidanje!

Sličnu stvar su uradili i Ramones sa "It's Alive", najboljom pločom uživo ikada (budženje u studiju itd) ;)

Edited by bad music for bad people

Nešto slično je uradio i sa Le Cinema - Rockin' at the party. Čini mi se da je Film bolje prošao. Ako je album live, pusti neka ide. Ako su prelazi između pesama dugi, skrati elegantno, ne budži. Vlada Divljan & Le Cinema - Maršal je tako upropašćena, a i dobar deonLe Cinema albuma.

mene uopste ne zanima 'dokumentaristicki pristup' produkciji zive svirke, to se nuzno pretvori u nepodnosljivu gnjavazu.

i Hendrix bi ugusio da je sniman tako.

ako hoce neka budzi i nasnimava sta god hoce, sve dok je to u funkciji atmosfere i dinamike albuma.

imam taj vinil, 'Film u Kulisicu' oduvek, samo sam zaboravio da je to tzv mini lp.

Jeste da ovo pripada drugoj temi, no, pošto ih nikada nećemo videti ovde, evo jedne od najvećih lekcija r'n'r-a.

Već 50 godina na sceni. Zajedno imaju 250 godina r'n'r staža.

od tih 50 godina sve su napravili u 5 :lol:

strašni mi je žao što sam ih promašio kada su bili u beču u novembru

otkrio sam ih pre jedno 15 godina na mojo kompilaciji o drozi kada sam čuo strychnine i skapirao da želim slušati takvu muziku do kraja života

@WS tate, nema tu dileme.

ja u petak gledao yu grupu.

u subotu u ranu zoru  drvio sa njima u kafani kako je svirati u marki klubu `71.

zika mi jos reko da iako vozi harli, najvise voli svoj poni bicikl iz sezdesineke :s_p: .

dogovorili se da menjamo neke ploce. ja njima bugarski deep purple, oni meni cream. super provod.

U kom su oni fazonu- lake droge ili cuga?

Limunada, i popili sto caja.zdrav zivot.

bili pre 3 godine, razvalili. Savršen band uživo.

kakav je ovaj prostor elektropionir?