Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

sad još samo da priznate koji je od vas dvojice poveo kolo... :lol:
ja. nadam se da tebi kao iskusnoj kolovotkinji nije smetalo sto sam te gazio po prstima svakih par koraka. tako se u mom grgurevcu snajkama daje na znanje da bi posle mogli i u zikino.
ja. nadam se da tebi kao iskusnoj kolovotkinji nije smetalo sto sam te gazio po prstima svakih par koraka. tako se u mom grgurevcu snajkama daje na znanje da bi posle mogli i u zikino.
taman posla, šta koj kurac da mi smeta, ja u kolo uvek i svuda, rode!
taman posla, šta koj kurac da mi smeta, ja u kolo uvek i svuda, rode!
e, tako te volim, a ne da mi siljas udate i trudne zene za autogram ;)

WoO & Izvanredni Bob koncerti :6001355.jpg03.06. - Galerija Kontekst ( Kapetan Misina 6a, Beograd ) - 21h WoO : electric guitar, devices and electronicsBoB : electronics5991215.jpg12.06. - Kulturni Centar REX ( Jevrejska 16, Beograd ) - 20:30hTupperwearAfg-anWoO & Incredible BobUlaz : 200 dinara--------------------Tupperwear (Klitekture records)Intenzitet, nemir i hipnoza definishu Tupperwear, trio sa kanarskih ostrva koji pored stalne igre sa razlicitim extremnim stilovima savremene elektronske muzike organizuju dva medjunarodna festivala na Tenerifima. U 2007. debituju na techno minimal etiketi Klitekture sa albumom Beton Insel i singlom Kleen.www. colectivodrone. orgwww. myspace. com/tupperwearmusicafg-an (Antenna records)Ponekad noise, ponekad tishina, nekad elektronika, nekad elektro-akustichna muzika, a nekad ni jedno ni drugo; svaki nastup je drugaciji. Mozda najbolja definicija afga-ana je nikakva definicija, chak ni ova. Ove godine ochekuje se afg-anov debi na UK etiketi Antenna Records gde izdaju The Telescopes i F?xa.www. colectivodrone. orgwww. myspace. com/kurajicawww. myspace. com/gafmusic

pazi, cena karte nije za moj trenutni budzet, a svira dva koncerta u isto vece sa nekim Ozi muzicarima. to mi malo smrdi na tezgicu. takodje i sto na sajtu stoje fotke Wande od pre 40 godina.doduse, kaze ortak koji je gledao prosle godine na istoku Australije da je i dalje super...

pazi, cena karte nije za moj trenutni budzet, a svira dva koncerta u isto vece sa nekim Ozi muzicarima. to mi malo smrdi na tezgicu. takodje i sto na sajtu stoje fotke Wande od pre 40 godina.doduse, kaze ortak koji je gledao prosle godine na istoku Australije da je i dalje super...
jebajga, to je vonda, kraljica, mora da bude skupa karta. sto se lokalnih muzikanata tice - koga briga? svirace njene hitove, onda ce da peva i bice milion % d-o-b-r-o!!
Najava sa drugog foruma:07.06.2008., 21:00h, Sava Centar, 800.00 din Tiger Lillies
:Hail: au, sto volem ove ludake. preporucujem.p.s. jel bio neko na Hazmat Modine u Zagrebu, 4. maja??