holden kolfild Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 17.05. popecitelji @ letnja sikara23.05. ventolin / lutke @ living room, skc Link to comment
bad music for bad people Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 17.05. popecitelji @ letnja sikaranapijo sek o zve cka ,again, w/you, bitch ;) Link to comment
holden kolfild Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 napijo sek o zve cka ,again, w/you, bitch ;)dakle, nisam jedini :D Link to comment
slepa živana Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 dakle, nisam jedini :Dsad još samo da priznate koji je od vas dvojice poveo kolo... Link to comment
bad music for bad people Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 sad još samo da priznate koji je od vas dvojice poveo kolo... ja. nadam se da tebi kao iskusnoj kolovotkinji nije smetalo sto sam te gazio po prstima svakih par koraka. tako se u mom grgurevcu snajkama daje na znanje da bi posle mogli i u zikino. Link to comment
slepa živana Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 ja. nadam se da tebi kao iskusnoj kolovotkinji nije smetalo sto sam te gazio po prstima svakih par koraka. tako se u mom grgurevcu snajkama daje na znanje da bi posle mogli i u zikino.taman posla, šta koj kurac da mi smeta, ja u kolo uvek i svuda, rode! Link to comment
bad music for bad people Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 taman posla, šta koj kurac da mi smeta, ja u kolo uvek i svuda, rode!e, tako te volim, a ne da mi siljas udate i trudne zene za autogram ;) Link to comment
Noise Friend Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 WoO & Izvanredni Bob koncerti :03.06. - Galerija Kontekst ( Kapetan Misina 6a, Beograd ) - 21h WoO : electric guitar, devices and electronicsBoB : electronics12.06. - Kulturni Centar REX ( Jevrejska 16, Beograd ) - 20:30hTupperwearAfg-anWoO & Incredible BobUlaz : 200 dinara--------------------Tupperwear (Klitekture records)Intenzitet, nemir i hipnoza definishu Tupperwear, trio sa kanarskih ostrva koji pored stalne igre sa razlicitim extremnim stilovima savremene elektronske muzike organizuju dva medjunarodna festivala na Tenerifima. U 2007. debituju na techno minimal etiketi Klitekture sa albumom Beton Insel i singlom Kleen.www. colectivodrone. orgwww. myspace. com/tupperwearmusicafg-an (Antenna records)Ponekad noise, ponekad tishina, nekad elektronika, nekad elektro-akustichna muzika, a nekad ni jedno ni drugo; svaki nastup je drugaciji. Mozda najbolja definicija afga-ana je nikakva definicija, chak ni ova. Ove godine ochekuje se afg-anov debi na UK etiketi Antenna Records gde izdaju The Telescopes i F?xa.www. colectivodrone. orgwww. myspace. com/kurajicawww. myspace. com/gafmusic Link to comment
bad music for bad people Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 indy, kiricu, ozi... ja bih ubio da ovo propustim: Link to comment
Nikola Kiric Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 pazi, cena karte nije za moj trenutni budzet, a svira dva koncerta u isto vece sa nekim Ozi muzicarima. to mi malo smrdi na tezgicu. takodje i sto na sajtu stoje fotke Wande od pre 40 godina.doduse, kaze ortak koji je gledao prosle godine na istoku Australije da je i dalje super... Link to comment
Indy Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 indy, kiricu, ozi... ja bih ubio da ovo propustim:I ja bih, samo ne znam koga... <_< Link to comment
bad music for bad people Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 pazi, cena karte nije za moj trenutni budzet, a svira dva koncerta u isto vece sa nekim Ozi muzicarima. to mi malo smrdi na tezgicu. takodje i sto na sajtu stoje fotke Wande od pre 40 godina.doduse, kaze ortak koji je gledao prosle godine na istoku Australije da je i dalje super...jebajga, to je vonda, kraljica, mora da bude skupa karta. sto se lokalnih muzikanata tice - koga briga? svirace njene hitove, onda ce da peva i bice milion % d-o-b-r-o!! Link to comment
Ras Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Najava sa drugog foruma:07.06.2008., 21:00h, Sava Centar, 800.00 din Tiger Lillies Link to comment
BraveMargot Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 (edited) ... Edited March 30, 2009 by BraveMargot Link to comment
Lancia Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Najava sa drugog foruma:07.06.2008., 21:00h, Sava Centar, 800.00 din Tiger Lillies au, sto volem ove ludake. preporucujem.p.s. jel bio neko na Hazmat Modine u Zagrebu, 4. maja?? Link to comment
Recommended Posts