Jump to content

koncerti

Featured Replies

Hoce li taj ronekrol vise umreti sa sve ovom celom ekipom sto ga spasava od malij nogu...Inace, like you care,RED UNION i CONCRETE WORMS svirka na akademiji je pomerena na 15. maj. Nije u Cetvrtak 24. aprila...

• Replies 9.9k
  • Views 861.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

holden kolfild said:
This being our first and only Serbian show, folks came from Belgrade and other places further afield, and the reception was definitely extremely warm, from the get go; one guy in particular sang along with almost every word. In the audience this night was young guy, who looked a bit like an unshaven version of Kip, the engineer I often work with in Seattle. Turns out he was the very guy that wrote to the Posies from Novi Sad, more than 15 years ago. I had sent him records and a Tshirt, which he wore to the show. In a way, our show was for him?he had been unable to attend my solo show last year, but he was there in the front tonight, and it was great to bring such a thing full circle.
http://www.kenstringfellow.com/Napisao nekim ljudima posvetu na srpskom sinoc, valjda mislio da smo svi Srbi :DI pili smo pivo s njim, dok nas nisu izbacili iz kafane sve zajedno.:wub:

Edited by baklavica

Silence-final-edit.jpghttp://temporarysessions.blogspot.com/http://www.last.fm/event/596857"Temporary Session" # 4Aleksandra PedovicStefan PejatovicGoran štrboNikola CvrkicDusan FilimonovicUtorak 29.04.08.20hKulturni Centar RexJevrejska 16Ulaz slobodan!Dodatak:Tempoprary session 4# u Rex-u, koncepcijski ce se znatno razlikovati od treceg odrzanog u Zici. Oni koji su posetili Zicu te veceri, susreli su se pretezno sa bubnjevima klasicnog, ili poluklasicnog seta, zatim saksofonom, semplovima, magnetnim trakama i ponekim udaraljkama. Treci T. session imao je ideju vise ritualnog karaktera, slobodne improvizacije i ritmicnog fri dzeza, odnosio se uglavnom na muziku trenutka i nije dublje zalazio u istrazivanje samog zvuka. Sesn u Rex-u osvrnuce se vise na sam eksperiment sa zvukom, ukljucice vise ljudi, a instrumenti koji ce se koristiti imace vise formu rekvizita, bilo nekih found object principa (iz kuce, sa ulice, otpada..), bilo home-made perkusija i svakog drugog potencijalnog izvora zvuka. Sama ideja T.S. jeste da izvodjenje pretoci u osecaj svakodnevnog, da izbegne formu koncerta, a ne izgubi na znacaju samog rituala okupljanja ljudi i zajednickog stvaranja. Svaki sesn ima jedinstvenu ideju od koje zavisi samo izvodjenje, ali nikada toliko cvrstu da ne moze poprimiti neki drugi oblik, promeniti se u toku sviranja i podleci afektu i samovolji izvodjaca. Fraza "izbegavanje okova, kalupa, oslobadjanje forme i granica" ima za cilj, ne da muzici da novu formu, donese revoluciju u zvuk, kvalitet izvodjenja, zadje u apstrakciju, potpunu ne-formu, pokaze virtuoznost izvodjaca ili njihovu sposobnost da pronadje novu sferu svog instrumenta..... ona ima za cilj sustu ekspresiju, sve ostalo sto pokazuje osobine forme i jasnog oblika, cista je nuspojava ili licni dozivljaj slusaoca (koji je svakako deo ideje T.S).

ian brown, skc, 7.6.

ponedeljak, 5. maj, 20:00 REXRING RING promo koncert: grupa ANA NEVER (Srb)majspejs

U petak 2. maja na Savskom keju, kod Teatra na Savi, Blok 45, biće održan koncert grupe Partibrejkers. Koncert počinje u 19 sati , a kao predgrupe nastupiće Sajsi i Euforia. Ulaz je slobodan.

Mike Patton & ZUSKC, 15. Jun

13.06. manic street preachers @ radar fest, varazdinvest sa popboksa

johnnioza said:
Mike Patton & ZUSKC, 15. Jun
:o anfakinbilvbl!!!konačno nešto po mom ukusu. yipiye!
  holden kolfild said:
13.06. manic street preachers @ radar fest, varazdinvest sa popboksa
dolaze u rumuniju, u hrvatsku... zasto ne bi kod nas, nismo ni mi gubavi <_<

Bivši frontmen sastava "Faith No More" Majk Paton nastupiće sa "ZU" bendom 15. juna u Studentskom kulturnom centru u Beogradu. link

gervasius twinkleminkleson said:
dolaze u rumuniju, u hrvatsku... zasto ne bi kod nas, nismo ni mi gubavi <_<
Zato sto su oni partizani a mi smo cetnici ovde...Kakvu ekskurziju planiramo, prvo Meniksi pa dan posle Turbonegro u Rijeci...

RED UNION i CONCRETE WORMS, Akademija 15. maj Cetvrtak oko 22h...Dojdjte...

ako neko sazna tajming nastupa maniksa neka javi da zaobidjem u sirokom luku da mi ne presedne nastup svetoga boba.

gazza1 said:
ako neko sazna tajming nastupa maniksa neka javi da zaobidjem u sirokom luku da mi ne presedne nastup svetoga boba.
maniksi sviraju do dva iza ponoci, a posle njih bob izvodi dvije pjesme do 6 ujutru kad sa najvrednijim varazdincima krece u prvu smenu u tvornici varteksa