Jump to content

koncerti

Featured Replies

ko zeli u kroaciju:BOB DYLAN Jedini koncert na teritoriji bivse YUVarazdin, 13.6.2008Bob Dilan ce odrzati jedini koncert na teritoriji bivse YU u Varazdinu, u Hrvatskoj,u okviru Radar Festivala, 13. Juna 2008. Koncert će biti održan na Gradskom Stadionu, u Varaždinu. Prodaja ulaznica i paket aranzmana (ulaznica + prevoz: TICKETLINE Beograd, www.ticketline.co.yu, Tel: 011 ? 20 30 570Cena ulaznice do 30. Aprila je 3.000,00 dinara, a posle ovog datuma, 3.500,00 dinara.

ko zeli u kroaciju:BOB DYLAN Jedini koncert na teritoriji bivse YUVarazdin, 13.6.2008Bob Dilan ce odrzati jedini koncert na teritoriji bivse YU u Varazdinu, u Hrvatskoj,u okviru Radar Festivala, 13. Juna 2008. Koncert će biti održan na Gradskom Stadionu, u Varaždinu. Prodaja ulaznica i paket aranzmana (ulaznica + prevoz: TICKETLINE Beograd, www.ticketline.co.yu, Tel: 011 – 20 30 570Cena ulaznice do 30. Aprila je 3.000,00 dinara, a posle ovog datuma, 3.500,00 dinara.
A koja je cena sa prevozom? Gledam na sajtu ali nigde ne mogu da nadjem.

Edited by pavllle

NOV MALI FESTIVAL @ SUBOTICA Ambush festival ? festival new age muzike1.4.-petak, klub Mladost (ex Mini Club) - bendovi iz Srbije:ANA NEVERwww.myspace.com/ananeverZEMLjA Br. 9http://www.myspace.com/zemljabr912.4.-subota, scena pozorišta Kostolanji Dežo53 (Austrija)http://www.myspace.com/ikilledglioksizomMAN ZERO (Hrvatska)http://www.myspace.com/manzer013.4.-nedelja, scena pozorista Kostolanji DežoPOZVAKOWSKI (Madjarska)http://www.myspace.com/pozvakowskiwww.pozvakowski.hu(svaki dan u 21 - ulaz besplatan) Ambush-copy.jpg

Pametniji od Jarbola, brzi od Fejk Madonaz Andrver, iskreniji od Psihopolisa, poznatiji od Paste ZZ.Never mind novi talas nostalgija - here's the bollocks!Have no fear, Union is here!4kwheg.jpg

josh malo rexa, sreda, 21.305036816.jpg6 electric guitars6 ampscircleParticipants :Ivan Chkonjevitj ( Ana Never )Nenad Bogunovic ( Noiser )Dusan Filimonovic ( Went )Dusan Zica ( Shining Shitbox )Ivan Vukic ( ex Fonograf )Vukasin Djelic ( B.N.S. )Six guitarists and their amps are placed in one circle. They will perform Cycle-delic Music In Six Parts. http://www.last.fm/event/563550statistike sa dvojicom se intenzivno druzzimsa jednim sam razmenjivao veoma explicitne umetnichke contente / kontakte?jednog redovito otpozdravljamna last.fm-u navijam za circle jerk :lol: presvetla bLogorodice scta :ph34r:

The Police definitivno na UšćuBeogradski koncert britanske grupe The Police 24. juna, koji je danas najavila producentska kuća Music Star, definitivno će biti održan na Ušću, saznaje Popboks.Takođe smo saznali i da će cene ulaznica biti od 2.500 do 3.500 dinara, i 200 evra za VIP prostor.The Police je krajem 70-ih i u prvoj polovini 80-ih bio među najtiražnijim pop bendovima; prošlogodišnje ponovno okupljanje Stinga, Stewarta Copelanda i Andyja Summersa izazvalo je veliko interesovanje širom sveta.Povratnička turneja Policea našla se na vrhu Billboardove liste najunosnijih prošlogodišnjih rok putešestvija.
http://www.popboks.com/vest.php?ID=7180:)
Beogradski koncert britanske grupe The Police 24. juna
SLAYER 24. juna u Beogradu
Sting je Sting, ali šejtan je šejtan
A koja je cena sa prevozom? Gledam na sajtu ali nigde ne mogu da nadjem.
Do 15. maja, u Ticketlineu će se praviti spisak zainteresovanih za autobuski prevoz; o realizaciji i ceni aranžmana odlučiće se u zavisnosti od broja zainteresovanih za organizovani prevoz.

Zvao Ticketline prijavljivanje je do 15og za bus a cena je 4200 za povratnu kartu +3000/3500din za ulaznicu.Povratna karta ima tendenciju pada u zavisnosti od broja prijavljenih ali ja za sada tolika.

akusticni the posies, sinoc @ ck13, ns.najpre izvinjenje rasu zbog pogresne informacije da karata vise nema. kada sam se raspitao u bgdu to su mi rekli, a ispostavilo se kao potpuna glupost <_< elem, sinoc.pravo sa vrha omiljenih mi (najboljih, -_- ) power pop grupa ikada. bend koji ima dva Autora ne moze da ne valja. jednog smo upoznali prosle godine, a drugi, auer bucmasti jon mi je tako sjebao mozak da i dalje ne mogu da se opasuljim.fantasticni vokali i melodicnost ispod koje se krije ubijanje dzitre i koja tera na djipanje kao da je ispred ceo bend.i prica izmedju pesama je bila beskrajno zabavna, sa sve prizivanjem garwooda da se pojavi.

ken: gde je g.? g., dodji na binu.publika: nije ovde.ken: ima li neko njegov broj? zovite ga.a. (zove na mob.)mob: zauzecea: zauzet mu je tel.s. (iz pozadine): sa mnom prica, na putu jeken i jon (zapocinju pesmu tuznih lica): g.'s not here tonight, he's not here tonight... :D

kacim posle celu listu, evo nekih od pesama: hate song, ontario, everybody is a fucking liar, golden blunders, flavor of the month, dream all day, please return it, solar sister. i poseban :Hail: za coming right along.

najpre izvinjenje rasu zbog pogresne informacije da karata vise nema. kada sam se raspitao u bgdu to su mi rekli, a ispostavilo se kao potpuna glupost <_<
Sve je u redu, video sam i druge komentare na temu 'rasprodatih' karata. A to što nisam otišao je posledica neke moje neorganizovanosti.

Manu Chao u Puli 8.7, pa ako ko bude na moru onda nek navrati.

bonnie prince billy 20. juna u bg.

Ovo je tako dobro da sam morao negde da stavim----------------------------------------------------------Potpisivanje manifesta za spas rokenrola u Srbiji----------------------------------------------------------Udruženje "Rok inicijativa" i opština Savski Venac danas su najavili da će 24. aprila organizovati "Veliku rokenrol tribinu", koja će se završiti potpisivanjem "Rokerskog manifesta" i "Deset rokenrol zapovesti" čiji je cilj spas rokenrola u Srbiji.Organizatori tribine najavljuju i formiranje "grupe za pritisak - Rokenrol ministarstva u senci", čiji će članovi postati po želji prisutni u sali opštine Savski venac.Na tribini najavljenoj pitanjem "Kako je, zašto je i da li je propao rokenrol u Srbiji i šta da radimo da mu pomognemo", učestvuju rok novinari Duško Antonić, Branko Rogošić i Branimir Lokner, i frontmen benda "Ortodoks Kelts" Aca Seltik.Kako je najavljeno, tribina počinje u četvrtak u 19.00, a nastupiće i rok bend "Fri entrans", sastavljen od učenika osnovne škole "Radojka Lakić".

Ovo je tako dobro da sam morao negde da stavim----------------------------------------------------------Potpisivanje manifesta za spas rokenrola u Srbiji----------------------------------------------------------Udruženje "Rok inicijativa" i opština Savski Venac danas su najavili da će 24. aprila organizovati "Veliku rokenrol tribinu", koja će se završiti potpisivanjem "Rokerskog manifesta" i "Deset rokenrol zapovesti" čiji je cilj spas rokenrola u Srbiji.Organizatori tribine najavljuju i formiranje "grupe za pritisak - Rokenrol ministarstva u senci", čiji će članovi postati po želji prisutni u sali opštine Savski venac.Na tribini najavljenoj pitanjem "Kako je, zašto je i da li je propao rokenrol u Srbiji i šta da radimo da mu pomognemo", učestvuju rok novinari Duško Antonić, Branko Rogošić i Branimir Lokner, i frontmen benda "Ortodoks Kelts" Aca Seltik.Kako je najavljeno, tribina počinje u četvrtak u 19.00, a nastupiće i rok bend "Fri entrans", sastavljen od učenika osnovne škole "Radojka Lakić".
Bah, svojevremeno su se dokoni starci i besne domacice domundjavali po Mesnim zajednicama kako da doakaju bludnoj i lenjoj r'n'r mladezi.