*edited by mod Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Zavisi. Da li bi isto postupila da je umesto 6oro roma bilo 6 navijaca koji su kontroloru na trazenje karte odgovorili sa "Shupichku materinu!" ili ogromni istetovirani celavi lik koji dve stanice prica sam sa sobom u bradu?
ordi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 malo su mu i ovi pretili na izlasku da ce ga zalepiti za beton. bi mi zao jadnog coveka koji nesavesno obavlja svoj posao, da nastrada. usrala sam se i od ovih, nije da nisam, nego mi kolega sedeo pored mene i molio da se zemlja otvori.valjda isto bih, samo sebi u nepostojeci brk.
Kelt Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 je sam li ja sada rasista? :onisi, žalila si se što nemaju kartu a ne što su romi. To što su zgodniji za ugnjetavanje od navijača je druga stvar.(morbidnu) šalu na stranu, stvarno, šta je neko drugi budala da godišnje daje oko 300 e na prevoz a neko da se vozi besplatno zato što postoje nepisana pravila da se nekome toleriše. Ako ne uđe kontrola, provuče se, nek' mu je alal. A ovo... Kad izbacuju nekoga zbog karte niko se ne ponudi da plati umesto švercera, nego svi napadaju kontrolore.
Аврам Гојић Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) ... Edited June 15, 2012 by Marko M. Dabovic
zorglub Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 ma generalno su ti Romi suvise privilegovani kod nas. to sto pricam nije rasizam, jednostavno svi treba da imaju iste obaveze pred zakonom. zasto ja registraciju svog auta moram da placam 600 evra, a oni voze one sklopocije bez tablica. to nije fer prema meni nama koji sve placamo posteno +1
Аврам Гојић Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 bio je iza ovoga znatno manje sarkastican edit, ali sam shvatio da mi se vise ne polemise na internet forumu parapsihopatologija, nista licno
Kelt Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 pa naravno da nije fer. Neka im grad izda socijalne kartice za prevoz. A da, nemaju lične karte... zato što državu realno boli dupe i sve se odvija u sivoj zoni i po nepisanim pravilima. A to nije način kako treba da funkcioniše nešto.Ne mislim na Rome, neka se provlače. Ja mislim na one koji realno mogu da plate ali neće. Kada se nađe neki kontrolor pa izbaci baticu bez karte, jel se ponudi neko da plati umesto njega? Posle svi cokću, svi solidarno moralni, ali da ih ne udari po džepu.
Frank Pembleton Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Meni danas prvi put kontrolorka prigovorila sto nisam validirao personalizovanu...Prethodnih 6-7 nista nije govorilo...
sherman Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 malo su mu i ovi pretili na izlasku da ce ga zalepiti za beton. bi mi zao jadnog coveka koji nesavesno obavlja svoj posao, da nastrada. usrala sam se i od ovih, nije da nisam, nego mi kolega sedeo pored mene i molio da se zemlja otvori.valjda isto bih, samo sebi u nepostojeci brk.eto, prvo si isterala cigane iz autobusa da idu peske po ovom paklu od sunca, onda zbog tebe Vasa nece vise da polemise, i to sve u jednom danu.stvarno si grozna osoba
ion Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Meni danas prvi put kontrolorka prigovorila sto nisam validirao personalizovanu...Prethodnih 6-7 nista nije govorilo...Meni jutroske u isti bus u razmaku od 10-ak stanica ušle 2 ekipe.Prvi mi pogledao kartu, video da nije validirana i sam je validirao.Bilo malo groteskno jer je pravio ture "prilaz do putnika, proveri kartu na sokoćalu, 3 koraka do validatora, validiraj, ponovo proveri na sokoćalu, 3 koraka do putnika da mu vratiš kartu" i tako jedno 10 puta.Nikom nije ništa rekao.
Аврам Гојић Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 eto, prvo si isterala cigane iz autobusa da idu peske po ovom paklu od sunca, onda zbog tebe Vasa nece vise da polemise, i to sve u jednom danu.ma kakva orderka, jednostavno sam greskom napisao post, onako mahinalno :) stare navike tesko odumiruevo, opet sam to uradio
sherman Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) ma kakva orderka, jednostavno sam greskom napisao post, onako mahinalno :) stare navike tesko odumiruevo, opet sam to uradio ne samo da si ponovo to uradio, vec bi se vec moglo reci da upravo polemises sa mnom Edited June 15, 2012 by sherman
Töölönlahti Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ja sam čuo da Vasa polemiše, pa došao da gledam.
Recommended Posts