Skyhighatrist Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 gdes to čuo?ako može neki telefon, zatrebaćeIšao pre dve nedelje, 'teo da čekam linijski kombi tamo kod stanice ispod mosta, a drugar mi rekao "idi kod Dunav stanice i vijaj taksije sa PA tablama"... Nemam nikake telefone, ali koštalo me 300 kinti (bilo nas troje u autu + taksista), neko veliko auto, nije bilo guranja, može pljuga, nisu narodnjaci na radiju, nije smarao taksara usput... Imao je tablu negog udruženja, al' nisam obraćao pažnju na naziv...
dranata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mene taj kombi vozio tačno do buvljaka. Cena nešto tipa 200 dinara, ne mogu da se setim, bilo prošle godine.
renne Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 U Kirovljevoj otkazale kočnice na 88 privatnoj. Pun putnika se spucao u bandere
yolo Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 e jbga a bas sam hteo da pohvalim moje dve jucerasnje voznje GSP-om. cist bus, neki ekrani unutra, narod placa karte, nema zastoja u gradu i tako. kad ono life hazard.
Malvo Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ako je stvarno u pitanju otkazivanje kocnica, svaka cast vozacu na brzoj reakciji. da se nije spucao u ogradu crkve, leteo bi dole do ade
Lezilebovich Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 jel su svi živi ?Sad će odjednom da se digne frka kako je to bilo moguće, pa inspekcije redovno rade svoj posao, nismo mi krivi, niko nije kriv, pravila se poštuju, ali su zastarela ...
MancMellow Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tako je to kad se ne plaćaju karte. Jebote! Nadam se da niko nije nastradao
renne Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Da, potvrdiše da su kočnice.Svi su živi i zdravi, vozač ekstra odreagovao.
Malvo Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 pitanje je u kom su mu momentu otkazale kocnice, ali od pozeske na dole ni ne moze da uhvati neki preveliki zalet, pogotovu sto od pocetka pozeske ima jedno pet semafora. medjutim, da nije udario u crkvu... preturio bi se pri skretanju garantovano, ili uleteo u one kuce ispod.
Đipalo Junuz Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (edited) Slike sa smedia.rs Edited October 7, 2011 by fanjo
Kelt Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jbm ti naslove u novinama, nije "autobusu otkazale kočnice, vozač spasio putnike" nego "autobus udario u ogradu crkve".Sigh.
Skyhighatrist Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dobro je što ima 95% pravoslavaca i crkava na svakom ćošku, da je na ovom mestu bio park bez ograde, bus bi sa sve putnicima završio u jezeru...
Kelt Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pa jes, molitva slabo koči. Al' bog ipak pomogao crkvom i ogradom.
Recommended Posts