April 30Apr 30 Кад растуре ГСП, чека нас повратак у време градског превоза под СПО, кондуктер и наплата сваке вожње у кешу.
April 30Apr 30 On 27. 4. 2026. at 13:09, Mr.Mxyzptlk said:Ova trava izgleda kao da ima sidu. I biće zabranjeno da se gazi - građanin strogo da maršira po vrelom betonu pod usijanom zvijezdom.
April 30Apr 30 Ако буде овако изгледало да певамо, реалније је да ових крузера буде много више, да буду доста већи, чак и овај прилаз овако ниско је сумњив јер водостај уме да се подигне и потопи овај доњи део..
April 30Apr 30 On 27. 4. 2026. at 13:19, Mr.Mxyzptlk said:vidim da ce staze za bajkove ubuduce biti plave. poceli su sa farbanjem na adi"nemanjićko" plave?
May 5May 5 Kad god idem tim novim tramvajima, tamo kad skreću u Resavsku, pomislim - gotovo, odosmo u Manjež.Iz nekog razloga su sad svi dobili L, iza broja linije. Luzerski tramvaji.
May 6May 6 Juče sam se po prvi put vozio tim plavim turskim tramvajem, sa Banovog brda i dalje ka Mostarskoj petlji preko hipodroma. Ne bih ni primetio da nisam u špancu nego u novom turskom tramvaju, da nije celom trasom išao nenormalno sporo. Na mestima gde se drugi tramvaji zaleću, ovaj se pažljivo vukao metar po metar, a nisu bile nikakve oštre krivine u pitanju. Izgleda da uopšte nisu pogodni za ove naše šine i skretnice.
May 6May 6 Za naše šine ništa nije pogodno. I "španci" su se, do početka fantomskih radova, danima preko Mosta na Adi kretali brzinom puža, peške bi ga prešao za isto vreme.
May 6May 6 Just now, Malvo said:Za naše šine ništa nije pogodno. I "španci" su se, do početka fantomskih radova, danima preko Mosta na Adi kretali brzinom puža, peške bi ga prešao za isto vreme.Meni se čini da se svi tramvaji tako kreću preko mosta na Adi -> šine na mostu su problem.
May 6May 6 16 minutes ago, kozha_klima said:Meni se čini da se svi tramvaji tako kreću preko mosta na Adi -> šine na mostu su problem.Da je to problem, isao bi 24/7 live program na Informeru o tome..