Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Imaš opciju da siđeš kod Vuka pa na E1 ili kod K. Parka pa na 9l ili 9A, ako ti odgovaraju te rute ka NBG.

• Replies 17k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

2 hours ago, spettacollo said:

Sa NBG ne možemo da biramo, mi koji idemo ka Lazarevcu. Ista situacija i kada dolazimo na NBG. "Neće valjda".

dobar deo naših života je u "neće valjda" (baš sada, baš mene....) modu.

Na zalost sa ovom ekipom na vlasti, strah od nece valjda je sve veci. Toliki nivo dilentatizma je neverovatan. Drugar koji radi gips mi je rekao da su ga neki kontaktirali da radi projekte za ekipu, Odbio je bez razmisljanja uz konstataciju da nije lud da razmislja da li ce da neko nastrada zbog dilentatizma. Problem je sto ne samo da se uzima nenormalna lova, vec se ozbiljno fuserise na kvalitetu (u ovom konkretnom slucaju koriste tanji profili slabije nosivosti i manje kvalitetne gips ploce vece tezine), sve sa ciljem da se sto vise zaradi, bez ikakvih skrupula. Na zalost trebace puno vremena da se vrati makar malo poverenja u dosta toga.

19 hours ago, eumeswil said:

Imaš opciju da siđeš kod Vuka pa na E1 ili kod K. Parka pa na 9l ili 9A, ako ti odgovaraju te rute ka NBG.

Ako je meni upućeno, nemamo opciju za ta presedanja, voz ide direktno na Prokop, jer mu je poslednja stanica u Zemunu. Sad, mogli bi da siđemo u Rakovici pa da idemo autobusom dalje, ali to značajno produžava putovanje. Za povratak da ne pričam, treba pokupiti decu iz vrtića. Tako da se trudimo da o tome i ne razmišljamo.

Kapiram. Ako sam dobro pohvatao, tebi treba iz Lazarevca prema NBGu, i da u povratku pokupiš decu isto sa Nbga. Kakva opcije imaš sa novog BASa prema Lazarevcu?

12 hours ago, eumeswil said:

Kapiram. Ako sam dobro pohvatao, tebi treba iz Lazarevca prema NBGu, i da u povratku pokupiš decu isto sa Nbga. Kakva opcije imaš sa novog BASa prema Lazarevcu?

Deca nisu na NBG, ali ne menja ništa na stvari. Za povratak ide 85-ica do Banovog Brda, odatle 560 za Barajevo. I posle svako u svoje selo, kako se ko snađe: neko autobusom, neko kolima. )

EDIT: Lazarevčani sa BAS-a imaju 581, to putovanje potraje oko sat i po.

Edited by spettacollo

On 22. 1. 2026. at 11:13, vojiste said:

Radio sam u inostranim firmama koje imaju centrale u Becu i Frankfurtu. Masa ljudi zivi izvan grada i vozovima (S-Bahn) dolaze u centar grada za 25 do 40 minuta u zavisnosti od lokacije. Naravno uz sve druge preduslove (skole, medicinske ustanove i slicno) kvalitet zivota u manjim mestima oko velikih gradova je na veoma.visokom nivou. Ovo je macehinski odnos prema ljudima.kojo zive u okolini Beograda i sistematsko unistavanje tih sredina. Sramota!

S Bahn u Frankfurtu je prilicno nepouzdan. Super je kad nema problema, ali uglavnom ih ima.

A nekakva alternativa cesto ne postoji.

Naravno, u odnosu na Beograd, stanje je, jos uvek, mnogo bolje.

čitam jednu knjigu gde se radnja dešava na islandu pa, ko velim, da uključim Google Earth da nalazim toponime. i dođoh do podvodnog Tunela Hvalfjörður dugog 5 kilometara koji je napravljen za dve godine za 70 miliona USD. i poredim to sa predviđenim cenama i rokovima za ovaj naš nikad dočekani metro.

Samo da javim da je BG Voz najavio vraćanje svih ukinutih linija 8.1. ove godine. Polasci kreću od 18.2. Kaže, stekli se uslovi, vrv našli ili neke starije vozove ili neke kršine koje kanibalizuju da poprave ovo što još ide.

• 3 weeks later...

Nisam dugo išao Bi-Gay vozom, a danas videh da ruše sve po NBG stanici. Baš je potrajala.

Koliko se sećam, prethodno renoviranje su završili pre 3 ili 4 godine.

16 hours ago, barfly said:

Nisam dugo išao Bi-Gay vozom, a danas videh da ruše sve po NBG stanici. Baš je potrajala.

Koliko se sećam, prethodno renoviranje su završili pre 3 ili 4 godine.

Yes, ali sad kažu prave "novu stanicu". )

... pogrešan topić

Edited by zorglub

• 2 weeks later...

bahtijara begzade od "pet solitera" na banjici do borske je zatvorena. autobusi 47, 48, 50 na dnu borske skreću u pere velimirovića pa patrijahom pavlom do drajzerome kojom idu do "drasgiše mišovića" pa na kružni tok i duž neznanog junaka do "pet solitera". kažu da će trajati dva dana.

elem, moja gospođa je sabajle sela u autobus u nameri da dođe do slavije. vozač, stranac, nevičan je skrenuo u pere velimirovića pa onda u neki sokak. tu se zaglavio, pukla mu gumaa, oni koji su bili pospani nisu znali gdesu, a bili su uz ogradu belog dvora. peške nizbrdo da stasnice i dolaska sledećeg autobusa. putešestvije. hvala šapiću.