Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

a jel imamo vec to zelenilo ili nemamo josh. mogli bi, u skladu sa svojim ambicijama, da nam za nashe pare kupe neko odraslije drvece od bonsai pritki. ali teshko za javne potrebe. strepnja mi je dublja od nade.

• Replies 17k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Planiraju da sjebu Ušće, pravljenjem komercijalnog i raznog drugog ćaci sadržaja. Zato obaramo ograde i blokiramo izgradnju Akvarijuma na Ušću, you're all welcome

a dobro, taj deo je jasan. nego kad kazu park ja zamisljam da ce neka drva da posade rolleyes

shta je ovo sa busevima svaki chas su L i idu do opshtine ili sava centra unsure

4 hours ago, gospa buba said:

a jel imamo vec to zelenilo ili nemamo josh. mogli bi, u skladu sa svojim ambicijama, da nam za nashe pare kupe neko odraslije drvece od bonsai pritki. ali teshko za javne potrebe. strepnja mi je dublja od nade.

Pa radi se duž Dorćola to čudo. Na pojasu izmeštene pruge. I tu je bilo ludilo, pa su suzili pojas na račun novogradnji. Marina Dorćol, D Residence i sl, sad i ono govno Delta grad, tamo ispod 29. novembra, pre Pančevca.

Koliko znam tu je kao bio neki konkurs i slotove su dobijale neke grupe arhitekata raznih profila da oblikuju.

1 hour ago, gospa buba said:

shta je ovo sa busevima svaki chas su L i idu do opshtine ili sava centra unsure

E ne znam, drugarica mi promenila 10 buseva za 5 km koliko je trebalo da pređe od Arene do Prve pruge. Sve piše 17L i slično.

Linijski park sluzi da se razbacuju brojevima da su, na primer, napravili 1000m2 zelenih povrsina, a u stvari su napravili slajfnu od pola metra duz dva kilometra obale

Ionako je sve to samo mrtvo zelenilo.

da ponovim po Xti put da je sve ovo posledica jedne glupe odluke.

On 24. 4. 2026. at 22:23, Delija67 said:

Linijski park sluzi da se razbacuju brojevima da su, na primer, napravili 1000m2 zelenih povrsina, a u stvari su napravili slajfnu od pola metra duz dva kilometra obale

ovi pre njih nisu ni to fantom

On 24. 4. 2026. at 18:49, Valk said:

Planiraju da sjebu Ušće, pravljenjem komercijalnog i raznog drugog ćaci sadržaja. Zato obaramo ograde i blokiramo izgradnju Akvarijuma na Ušću, you're all welcome

image.png

image.png

image.png

jeste gadno

vidim da ce staze za bajkove ubuduce biti plave. poceli su sa farbanjem na adi

Vidim da ce po ovom renderu da posecu svo ono ogromno drvece pored obale.

image.png

Drveća nema taman dovoljno da bi video kulu.

Mama/devojka uredno gleda u telefon jer nema u šta bolje.

Brod i podmornica su verovatno taj neki rečni šmek, nemoj posle neko da kaže da ga nema.

Oh... a ima i elemenata na koje sam se ježio davnih dana kada su ovde "sređivali" narodnu baštu, ili ja (verovatno) previše razmišljam?

Klupe su na stazi, ako sedneš, i to ne kao onaj skvrčeni na trećoj klupi nego normalno, sa kolicima, sa štakom/štapom, sa biciklom, zauzećeš pola staze, i onda ako tako bude na svakoj klupi imaš ili slalom ili gumenim delom..

BTW, što je kanta za smeće kod samo jedne klupe, tik uz nju, i tako malecka, deca piju sokić, vodu, uzmu sladoled.. gde sa tim?

ma....

masovno oduzimanje licenci i teške radne robije...

Edited by Vapad

Lepo izgleda, nekako futuristicki

3 hours ago, đorđe geprat said:

da ponovim po Xti put da je sve ovo posledica jedne glupe odluke.

belih listića?