April 24Apr 24 a jel imamo vec to zelenilo ili nemamo josh. mogli bi, u skladu sa svojim ambicijama, da nam za nashe pare kupe neko odraslije drvece od bonsai pritki. ali teshko za javne potrebe. strepnja mi je dublja od nade.
April 24Apr 24 Planiraju da sjebu Ušće, pravljenjem komercijalnog i raznog drugog ćaci sadržaja. Zato obaramo ograde i blokiramo izgradnju Akvarijuma na Ušću, you're all welcome
April 24Apr 24 a dobro, taj deo je jasan. nego kad kazu park ja zamisljam da ce neka drva da posade shta je ovo sa busevima svaki chas su L i idu do opshtine ili sava centra
April 24Apr 24 4 hours ago, gospa buba said:a jel imamo vec to zelenilo ili nemamo josh. mogli bi, u skladu sa svojim ambicijama, da nam za nashe pare kupe neko odraslije drvece od bonsai pritki. ali teshko za javne potrebe. strepnja mi je dublja od nade.Pa radi se duž Dorćola to čudo. Na pojasu izmeštene pruge. I tu je bilo ludilo, pa su suzili pojas na račun novogradnji. Marina Dorćol, D Residence i sl, sad i ono govno Delta grad, tamo ispod 29. novembra, pre Pančevca.Koliko znam tu je kao bio neki konkurs i slotove su dobijale neke grupe arhitekata raznih profila da oblikuju.
April 24Apr 24 1 hour ago, gospa buba said:shta je ovo sa busevima svaki chas su L i idu do opshtine ili sava centra E ne znam, drugarica mi promenila 10 buseva za 5 km koliko je trebalo da pređe od Arene do Prve pruge. Sve piše 17L i slično.
April 24Apr 24 Linijski park sluzi da se razbacuju brojevima da su, na primer, napravili 1000m2 zelenih povrsina, a u stvari su napravili slajfnu od pola metra duz dva kilometra obale
April 27Apr 27 On 24. 4. 2026. at 22:23, Delija67 said:Linijski park sluzi da se razbacuju brojevima da su, na primer, napravili 1000m2 zelenih povrsina, a u stvari su napravili slajfnu od pola metra duz dva kilometra obaleovi pre njih nisu ni to
April 27Apr 27 On 24. 4. 2026. at 18:49, Valk said:Planiraju da sjebu Ušće, pravljenjem komercijalnog i raznog drugog ćaci sadržaja. Zato obaramo ograde i blokiramo izgradnju Akvarijuma na Ušću, you're all welcomejeste gadno
April 27Apr 27 Drveća nema taman dovoljno da bi video kulu.Mama/devojka uredno gleda u telefon jer nema u šta bolje.Brod i podmornica su verovatno taj neki rečni šmek, nemoj posle neko da kaže da ga nema.Oh... a ima i elemenata na koje sam se ježio davnih dana kada su ovde "sređivali" narodnu baštu, ili ja (verovatno) previše razmišljam?Klupe su na stazi, ako sedneš, i to ne kao onaj skvrčeni na trećoj klupi nego normalno, sa kolicima, sa štakom/štapom, sa biciklom, zauzećeš pola staze, i onda ako tako bude na svakoj klupi imaš ili slalom ili gumenim delom..BTW, što je kanta za smeće kod samo jedne klupe, tik uz nju, i tako malecka, deca piju sokić, vodu, uzmu sladoled.. gde sa tim?ma....masovno oduzimanje licenci i teške radne robije... Edited April 27Apr 27 by Vapad
April 27Apr 27 3 hours ago, đorđe geprat said:da ponovim po Xti put da je sve ovo posledica jedne glupe odluke.belih listića?