reg Posted March 19 Posted March 19 Umrla žena koju je udario otpali točak autobusa Često sam se vozio 78icom poslednjih par godina. Nije bilo neobično da na staklu kabine vozača stoji rukom napisan oglas kojim se traže mehaničari. 3
Babu Bhatt Posted March 19 Posted March 19 Postoji li u Bg neka vrsta turističke karte za gsp, ono tipa dnevna, trodnevna, za 7 dana? Ako ima, gdje se kupuje i koliko cca košta? Hvala
Babu Bhatt Posted March 19 Posted March 19 Hvala. Može li se poslati sa stranog broja? 150 dinara dnevna karta? Pa to je džabe.
levi Posted March 19 Posted March 19 da, jedna dobra stvar Gangulinog busplusa je da je sad prevoz džabe 150 je zona C, to i ne znam šta je, A i B su praktično ceo grad i prigradske opštine ako ne može telefonom postoje i dalje valjda neke papirne karte, ali samo na njihovim prodajnim mestima https://bgnaplata.rs/prodajna-mesta/
Stela Posted March 19 Posted March 19 Nije dzabe prevoz, u skladu je sa kvalitetom usluge... Neka kosta kao u Becu ako bude taj nivo. 3
Babu Bhatt Posted March 19 Posted March 19 Istina, ima i dalje hrpetina krš autobusa. Bio sam sad za vikend u Bg, taksi mi djeluje nešto skuplji nego u Rijeci za vožnje od po nekoliko km.
Stela Posted March 19 Posted March 19 Toliko krs da se juce na jebenom busu odvalio tocak i povredio zenu koja je danas preminula. 1
jezovuk Posted March 19 Posted March 19 34 minutes ago, levi said: da, jedna dobra stvar Gangulinog busplusa je da je sad prevoz džabe 150 je zona C, to i ne znam šta je, A i B su praktično ceo grad i prigradske opštine ako ne može telefonom postoje i dalje valjda neke papirne karte, ali samo na njihovim prodajnim mestima https://bgnaplata.rs/prodajna-mesta/ Zona C je valjda A+B. Ove karte za A i za B su samo zona A (bez ulaska u B) i samo zona B (bez ulaska u A). Realno ko dolazi turistički, zona A je sasvim dovoljna. 3
vememah Posted March 19 Posted March 19 54 minutes ago, Babu Bhatt said: Može li se poslati sa stranog broja? Mislim da ne može, ali se pripejd mobilne kartice prodaju na svim kioscima. 1
Frank Pembleton Posted March 19 Posted March 19 Just now, Babu Bhatt said: Zahvaljujem, trebace mi uskoro. Ako ne možeš sa stranog broja javi da ti uplatim... BG časti 😉 1
Tihajeza Posted March 19 Posted March 19 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ako ne možeš sa stranog broja javi da ti uplatim... BG časti 😉 I kad mu uđe kontrolor, on mu pokaže svoj telefon? Ili vodi tebe sa sobom sve vreme dok je u Beogradu? 4
Frank Pembleton Posted March 19 Posted March 19 Jesi nekad videla kako "kontrolišu" telefone? Ja njemu pošaljem "povratni" sms. Provereno radi. Cela mi se familija tako vozi. Ovi bukvalno ne gledaju ekran... 1
Tihajeza Posted March 19 Posted March 19 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Jesi nekad videla kako "kontrolišu" telefone? Ja njemu pošaljem "povratni" sms. Provereno radi. Cela mi se familija tako vozi. Ovi bukvalno ne gledaju ekran... Iskeno nisam. Nikad nisam videla kontrolu u vozilu. Zato nikad nisam ni poslala nijedan sms.
Recommended Posts