Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

večeras na bulevaru 27mica sa МИРИЕВО na displeju

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Moguće objašenjenje je da nisu vodili računa o tome šta kupuju:

Displeji iz Belorusije, namenjeni njihovom tržištu i uz njih naravno stiže softver za programiranje, naši onda ovde ukucavaju linije, al pošto nema u tom softveru srpskih karaktera, a Belorusi nemaju recimo "j", onda dobijemo "Mirievo"

https://forum.beobuild.rs/threads/Дисплеји-на-возилима-градског-превоза.3280/post-969055

Edited by vememah

dobro je kad nisu od kineza kupili displej

Realno Kinezi više vode računa o tome šta prodaju strancima, Beloruse boli kurac hoće li stranci kupiti proizvod namenjen beloruskom tržištu koji je poluupotrebljiv kod njih.

Edited by vememah

On 29. 12. 2023. at 9:13, vememah said:

Realno Kinezi više vode računa o tome šta prodaju strancima, Beloruse boli kurac hoće li stranci kupiti proizvod namenjen beloruskom tržištu koji je poluupotrebljiv kod njih.

zajebavam se naravno, doduše sad me baš interesuje kako se piše zemun na kineskom, možda mi zatreba u životu.

Ma znam, nego namerno skrećem pažnju na tužnu činjenicu da je za ovo (ako je citirana tvrdnja tačna) potrebna dvostruka kurcobolja, i kod kupca i kod prodavca.

Edited by vememah

On 29. 12. 2023. at 9:28, igoraki said:

zajebavam se naravno, doduše sad me baš interesuje kako se piše zemun na kineskom, možda mi zatreba u životu.

Evo sa latinicnom transkripcijom.

澤蒙

Zé méng Edit: g - je nemo.

Edited by Moonwalker

Uo Šđ Mun Nze

澤蒙 法律

Na toj okretnici je dvoje studenata poginulo pre 12-13 godina, kada su otišle kočnice na autobusu 77 dok je okretao. Uleteo je u park i ubio mladića i devojku.

Nisu kočnice, desila se iberturaža,

odnosno kada u kompresioni deo motora prodre ulje i meša ga sa gorivom, motor naglo podiže obrtaje čak i preko fabričkog maksimuma, motor se ne može ugasiti na ključ. Praktično jedino rešenje na koje može vozač pokušati je da prebaci u najviši stepen prenosa, pa tek onda snažno da koči i da otpušta kvačilo. Sa automatskim menjačem vozač praktično ne može da obuzda autobus, već da bira "sudaranje" sa procenom da neće biti ljudskih žrtava.

danas je veliki dan, vozio sam se autobusom, bilo je zanimljivo pomešati se sa običnim narodom

Ovo vise nije ni smesno :cry: