December 28, 20231 yr Moguće objašenjenje je da nisu vodili računa o tome šta kupuju: Quote Displeji iz Belorusije, namenjeni njihovom tržištu i uz njih naravno stiže softver za programiranje, naši onda ovde ukucavaju linije, al pošto nema u tom softveru srpskih karaktera, a Belorusi nemaju recimo "j", onda dobijemo "Mirievo" https://forum.beobuild.rs/threads/Дисплеји-на-возилима-градског-превоза.3280/post-969055 Edited December 28, 20231 yr by vememah
December 29, 20231 yr Realno Kinezi više vode računa o tome šta prodaju strancima, Beloruse boli kurac hoće li stranci kupiti proizvod namenjen beloruskom tržištu koji je poluupotrebljiv kod njih. Edited December 29, 20231 yr by vememah
December 29, 20231 yr On 29. 12. 2023. at 9:13, vememah said: Realno Kinezi više vode računa o tome šta prodaju strancima, Beloruse boli kurac hoće li stranci kupiti proizvod namenjen beloruskom tržištu koji je poluupotrebljiv kod njih. zajebavam se naravno, doduše sad me baš interesuje kako se piše zemun na kineskom, možda mi zatreba u životu.
December 29, 20231 yr Ma znam, nego namerno skrećem pažnju na tužnu činjenicu da je za ovo (ako je citirana tvrdnja tačna) potrebna dvostruka kurcobolja, i kod kupca i kod prodavca. Edited December 29, 20231 yr by vememah
December 29, 20231 yr On 29. 12. 2023. at 9:28, igoraki said: zajebavam se naravno, doduše sad me baš interesuje kako se piše zemun na kineskom, možda mi zatreba u životu. Evo sa latinicnom transkripcijom. 澤蒙 Zé méng Edit: g - je nemo. Edited December 29, 20231 yr by Moonwalker
January 2, 20241 yr Na toj okretnici je dvoje studenata poginulo pre 12-13 godina, kada su otišle kočnice na autobusu 77 dok je okretao. Uleteo je u park i ubio mladića i devojku.
January 2, 20241 yr Nisu kočnice, desila se iberturaža, odnosno kada u kompresioni deo motora prodre ulje i meša ga sa gorivom, motor naglo podiže obrtaje čak i preko fabričkog maksimuma, motor se ne može ugasiti na ključ. Praktično jedino rešenje na koje može vozač pokušati je da prebaci u najviši stepen prenosa, pa tek onda snažno da koči i da otpušta kvačilo. Sa automatskim menjačem vozač praktično ne može da obuzda autobus, već da bira "sudaranje" sa procenom da neće biti ljudskih žrtava.
January 2, 20241 yr danas je veliki dan, vozio sam se autobusom, bilo je zanimljivo pomešati se sa običnim narodom