igoraki Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 garant ćemo isto tako da čitamo brojeve, samo iz aplikacije kad je napišu šapićevi stručnjaci 1
Taihoskopija Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 35 minutes ago, igoraki said: garant ćemo isto tako da čitamo brojeve, samo iz aplikacije kad je napišu šapićevi stručnjaci Sto posto, a aplikacija će biti tetris u stvari. Toliko sve ne radi i toliko je sve kao projekat petaka na radionici iz preduzetništva i toliko se vidi da su smišljali plan veče pre konferencije i crtali šemu na kutiji cigara da obrće krug postaje simpatično toliko da mi dođe da sama sebi da pišem kazne i pretim pendrekom kad zaboravim da pošaljem sms. 2 3
Arkadija Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Sama da čitam brojeve komunalcu Ja ne vidim sitno napisano bez naočara, a iste nikada ne nosim sa sobom. Šta ćemo sad? 2 3
Milosh76 Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Veliko hvala liku iz GSP koji je pustio tramvaj broj 7 pred kraj Protesta da prebaci ljude preko Savskog mosta 4
Popular Post x500 Posted June 16, 2023 Popular Post Posted June 16, 2023 Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno. Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore ovde curi sa krova, daj kisbran. Onda mlati rukom prema krovu i pokuzuje da kaplje. - Neko mu kaze da pusti sofera na miru. Alkos - ako nema kisobran, neka mi da ranac da ne kisnem. - Trazi kisobran od Sapica! Alkos - za sve problem je kriv Djilas! Sofer daj mi taj ranac. - pusti ga da vozi. Zasto ga maltretiras? Alkos - ko ga jebe, on je dosao da radi za 100.000. A nasa dece sede na birou. - ko nasoj omladini brani da voze autobus? Alkos - Nece. To je tezak posao - svaka budala moze da ih zeza. 1 28
Tale Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Danas je jedan domaći vozač uspeo da 59 skrene u Maričku umesto da nastavi uzbrdo ka Vidikovcu. Primetio je (ili su mu putnici objasnili) da je pogrešio pa se rikvercom uguravao u ulicu pored samačkog hotela da bi se vratio na trasu. 1
igoraki Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Od danas idem peške na posao, pošto mi je objasnio @napadajda nije u redu da ne plaćam kartu...tako da topic ide na ignore. 1
đorđe geprat Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 samo da vas obavestim da sam u petak postao ponosni vlasnik nove šapićeve penzionerske kartice. uz karticu,u koverti ljubazno pismo gradonačelnika. crko majci. busplus mi je bio dovoljan. 2
slepa živana Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 a uz zadnji račun za infostan dobili smo i letak sa gradonačelnikovom slikom. može da se iseče, taman za novčanik. 1 2
napadaj Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 11 hours ago, igoraki said: Od danas idem peške na posao, pošto mi je objasnio @napadajda nije u redu da ne plaćam kartu...tako da topic ide na ignore. Jesi li merio temperaturu danas?
Recommended Posts