Haralampije Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 nije da te plasim ali "balavost ' posle 8 dana nije dobar znak.mislim da je temperatura u kuci previsoka za kupus.ja moj danas stavljam i to na terasi.3% soli i nista drugo
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Da, rano je za sluzavka... Izbaci ga što više na terasu hladna su jutra da ga "preseče" malo poslato sa WC šolje by BVK
MayDay Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Meni tetka donela neku barenu papriku, žutu, u tegli. Onako kiselkasta, sa blukom i biberom. Ja to jedem svaki dan. :-/ Posebno mi ovako bolesnoj prija.
Haralampije Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 cenim da ces uzvratiti kad (puj puj..) ona bude bolesna i da ces odneti tetki lek :)
Zverilla Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 sezona kimcija upravo otvorena eno ga sedi u teglama odma' do radijatora (ko da ceka da se normalno ukiseli)
Sestre Bronte Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 metio sam bure turšije, nije bilo kad je rečeno nego kada je suđeno, previše posla pa debelo kasnim naglasak na karfiolu, kupusu i punjenim paprikama
katamaran Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 sezona kimcija upravo otvorena eno ga sedi u teglama odma' do radijatora (ko da ceka da se normalno ukiseli) Ja cu za neki dan. Nikako da se nakanim da odem kod kineza po papriku i fish sos.
hoffnung Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 kod mene isto stavljen kupus osmog novembra i od skoro moze salata da se pravi i raso pije. ocekuje se prvi podvarak i posle lagano.
Đipalo Junuz Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 1 kupus je stavljen. Amin. 1 kupus je kiseo još od prošle nedelje. Prva sarma tokom sledeće nedelje. Amin.
Аврам Гојић Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Univereksport ima odličan futoški. Amin Hteo da pravim ove godine, i ponovo me je mrzelo.
ivy Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 uh,ja cekam mamin kupus za sarmu ali dok to docekam vidim da ce biti 1 musaka od mog ribanca sa terase
Barti66 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Prve salate od kkupusa se jele već ovih dana...doduše uglavnom spoljni listovi.
Recommended Posts