kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) sad masa proizvođača ajvara paprike što je mislim krucijalno ne bari već izistinski peče tako da je obesmišljeno cimanje oko pravljenja istog :karapandža: Edited October 24, 2015 by kud u maglu Simoviću
yolo Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 ako nisi probao ne seri trcim trcim da kupim kilo ajvara po ceni 2.5 kila svezih paprika
djeneralche Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Sigurno nabavljaju na raspalom kalenicu papriku.
yolo Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 naravno da nije sa kalenica, onda ne bi bilo ni za 2 kila stvarno je glupo da pisemo o ovom ajvaru, kao da ga nismo ovde masovno kupovali pre 2 godine kada je rene hintovao to je deltin industrijski ajvar koji nema nikakve veze sa pravim ajvarima pravljenim od pecenih pa cepkanih paprika koji po srbiji kosta 350-400 dinara. naravno kome se svidja samo napred.
Sestre Bronte Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 nekome hrana služi i da se prehrani,u tom slučaju je ok info za proizvod sa najboljim odnosom cena/kvalitet, bolji je od podravkinog, koji je 65% skuplji ne pišem po hranama ovde, nema teme koja nije snobovsko proseravanje, od piva pa nadalje, zaobilazim, nije moj svet tako i vi, nauči kada da zaobiđeš post koji nije iz tvog univerzuma
yolo Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 zaobici cu naravno kada budes napisao da je za prehranjivanje a ne zato sto nema beli luk.
halloween Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 ne pišem po hranama ovde, nema teme koja nije snobovsko proseravanje, od piva pa nadalje, zaobilazim, nije moj svet Gde snobovski, yolo se oduševljava babama sa ličkim akcentom.
MayDay Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Rene, Yolo, koja so je najbolja za kupus na našem tržištu?
renne Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Ja tradicionalno kupujem tuzlansku, i dobro se pokazala
duda Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 ja ovde ne smem ni da spomenem pošto sam plaćala teglu cepkanog ajvara i ne samo ja, celo moje okruženje kupuje preko te veze, stiže iz leskovac direkt
ljuttko Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 ja ovde ne smem ni da spomenem pošto sam plaćala teglu cepkanog ajvara i ne samo ja, celo moje okruženje kupuje preko te veze, stiže iz leskovac direkt Daj neku šifrovanu naznaku jel mala il velika cena :D pa ako je mala, da stanemo u red, skupo me ne zanima ništa
wall Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Par kg ovoga Kako ih sačuvati a da ne izbacim neku porodicu veverica iz gajbe?
Recommended Posts