copkillah Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jesi li posle izvalio komad kaldrme i odvalio ga po potiljku?
sherman Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 samo da vam javim da smo Toni i ja osnovali nas prvi hipsterski bend The DzempersToni ce tiho cviliti u jednom cosku obucen samo u dzemper, a ja cu plakati u drugom cosku obucen samo u vunenu kapunase plakanje i cviljenje je poruka, ali i opomena, da smo mnogo tuzni sto je svet tu gde jeste i sto je sve ovako kako je.bicemo jako tuzni na bini i molimo sve devojke da sa recima utehe dodju posle nastupa u tisinu bekstejdzasto se tice tehnickih detalja:nema instrumenata i slicnih gluposti, harmonija i ritmova, drugih clanova benda...nase cviljenje i plakanje ce biti provuceno kroz razne efekte, filtere, reverbe, dilejeve, distorzije...na kraju performansa ce se pojaviti Miralem obucen u kostim godzile i politi nas pandurskim shmrkom.
sherman Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jos smo pocetnici. bice tu i povracanja i svega, samo da se malo uhodamo
copkillah Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 ok, ukoliko budete uspešni u kombinovanju gore navedenog, želim vam bolnu smrt
dig_chohano Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jesi li posle izvalio komad kaldrme i odvalio ga po potiljku?Nikako. Upio sam mrvu njegovog bola i danas tiho patim gajbi.
sherman Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kopilah stice se utisak da ti imas nesto protiv hipsteraja
pt 2.0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kao osnova svega, vake gace.o! u hipsterskom raju, a da ni ne znam... oko mene na poslu samo ovakvi setaju
slepa živana Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 otkrila sam gde se oblače hipsteri.institucija se zove 'pull my daisy'.ne znam da li je butik ili krojač, piše da je "žardinjera" ali sam videla dvojicu ko sa slike da izlaze od tamožardinjera
MancMellow Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Meni izašlo nešto "Partizan shop, dresovi majice"...
slepa živana Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Meni izašlo nešto "Partizan shop, dresovi majice"...ma nemooooj
MancMellow Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ma nemooooj :D A jeste, vidi, ima i dole ovo nešto... :P
bus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 mene se cini da je Bebler u pravu sto se tice toga odakle dolaze pravi srpski hipsteri, mada bih rekao da ipak dolaze iz pregradja srbijenegotin, bor, aleksinac...bio sam na jednoj hipsterskoj zurci i svi su bili iz ovih zivopisnih krajevaGeorasizam. Pokaj se. sad me plasis, gaco da budem emos ipak?Pa jeste, bolje otfikari i drugo, da bude simetrično. ^_^
Venom Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gledaj Acu Stojanovica na poluvremenu utakmice sad.
Aće Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Hipsters who hate other hipsters for being hipsters
Recommended Posts