Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

Posted

It daznt get mac more hipst den dis!!35lauyq.jpgko je za???

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted

Brate empe, bicu ti bitch do kraja zivota, ladno americki :Hail:

Posted (edited)

ovo mozzeal da ide na crnu maju sa sve ovom belom majom

Edited by nisam ja
Posted
It daznt get mac more hipst den dis!!ko je za???
:lol:
Posted

pre neku noc sam u kafani cuo top listu 5 najvecih beogradskih hipsterki! kako sam bio pijan zapamtio sam samo prvo (jer je dobra riba) i cetvrto mesto (jer je znam lično).

Posted
Pfff, nije to-to. Ja kupio takav (doduse, stvarno bio single speed biggrin.gif), ali mu bio sjeban tocak, pa morao da vratim.Sad su in old school trkacki bicikli, ono 3mm profil gume. I ovo Vasudevino pasuje, vidjam medju hipsterima.
....izvinjavam se na digresiji, ali moram da pitam...si ti stvarno kupio, otisao u prodavnicu i platio onolike pare za takav bajs?...koliko ja znam, svaki pravi hipster ima gej ortaka koji se pali na njega i bivsu ribu koja je sada lezbejka, ali su i dalje prijatelji...ne znam kako ces to da izvedes...
Posted

skini s neta seriju nathan barley, gledaj i uci.

Posted
....izvinjavam se na digresiji, ali moram da pitam...si ti stvarno kupio, otisao u prodavnicu i platio onolike pare za takav bajs?...koliko ja znam, svaki pravi hipster ima gej ortaka koji se pali na njega i bivsu ribu koja je sada lezbejka, ali su i dalje prijatelji...ne znam kako ces to da izvedes...
75 eura + 15 eura postarine na eBayu. I to sam ga jos preplatio.
Posted

75 evra za gej ortaka i lezbo prijateljicu? dzaba!45649425802853846840478.jpgna slici smo tonijev najbolji ortak i ja, posto smo toni i ja raskinuli, ali sad smo stvarno dobri prijatelji

Posted

75 eura + 15 eura postarine na eBayu. I to sam ga jos preplatio. Nazalost, lezbejke se ne daju tako olako - jos su mi izvan budzeta.

Posted

Sinoc uslikah jednog fantasticnog predstavnika vrste. Slika je malo losija, jer je napravljena mobilnim i u sumrak, al mislim da se lepo vide nehajno pordvrnuti rukavi sakoa i podvrnute nogavice. Na nogama su nekakve starinske kozne cipele sa snalom. Skrenuo bih vam paznju na njegov pogled, bolom prikovan za kaldrmu, odbija da upije frivolnu razdraganost ljudi oko sebe...IMAG0115.jpg