sherman Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a ja sam upoznao jednog krajisnika koji se izmentnuo u hipstere. takozvani Dinarski hipsternjegovi ga se odrekli preko Duginog posela
slepa živana Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 vidiš ja sam se nešto prebrojavala... najviše poznajem moravskih hipstera, iz čačka i okoline, pa onda iz vranja, pa s vidikovca
assück Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a jesu li ruzni? ili barem gabori? ako nisu, onda nisu hipsteri
slepa živana Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a jesu li ruzni? ili barem gabori?pa na prvi pogled izrazito. ali mislim da je to samo zato što se tako preruše... inače su regularno ružni kao i mi.
Nicol Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 vlak je definitivno hipstersko prevozno sredstvo, za one koji dolaze u hr. evo me u kupeu punom pothranjenih francuza, sve istetovirano, s brcicima, a jedan sa vunenom kapom (u splitu je 30!) jedva cekam da upozna kako HZ shvaca klimatizaciju :-)
Utvara Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Modni detalj je i lomo ili holga aparat koji si pazario na zemunskom buvljaku, recimo. Što nas dovodi do pdfa fotografija i potrebe da se tamo otvori topik o fotkama kakve hipsteri vole i prave.Video sam u gradu gospođicu sa onako klasičnim Rolleiflex twin reflex aparatom nehajno zakačenim oko vrata. Imao sam utisak da nije u pitanju funkcionalan aparat nego modni detalj...
Mp40 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dinarski hipsterTi su gori neg devizni hipsteri. Spoj etnoa i hipstoa. Pirotski cilim futrola za ajfon.
slepa živana Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ti su gori neg devizni hipsteri. Spoj etnoa i hipstoa. Pirotski cilim futrola za ajfon.samo gunđaš... ali ono tvoje šeširče tamo u londonu gde si se ti nalazio, uopšte nije bilo lišeno hipstoa.
Olivera Mandic Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ja imam traumu. Pre nego sto krenem do grada pitam sestru je l' ne licim na hipstera, pa ako kaze da ne licim, onda mogu da izadjem.
Mp40 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 samo gunđaš... ali ono tvoje šeširče tamo u londonu gde si se ti nalazio, uopšte nije bilo lišeno hipstoa.ne umes se u suklupturu! To je rudbojski stajling.
paculla Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nikad od tebe hipster uz ovoliko pogresno postavljenih pitanja. ne pita se kakvu muziku da slusam ili sta da obucem. za hipstera je vazna samo sto je bilo pre. 'to sam ja nosio jos PRE rufusa wainwrighta', 'slusao sam ih PRE, sad su krsina'. nesto ovako:
ToniAdams Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nikad od tebe hipster uz ovoliko pogresno postavljenih pitanja. ne pita se kakvu muziku da slusam ili sta da obucem. za hipstera je vazna samo sto je bilo pre. 'to sam ja nosio jos PRE rufusa wainwrighta', 'slusao sam ih PRE, sad su krsina'. nesto ovako: o jebemu. pa ne znam sta cu, poslednje izdanje koje postujem je 3. rejdiohed. jel ima neka kategorija retrohipster il slicno?
Recommended Posts