Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

Posted

a ja sam upoznao jednog krajisnika koji se izmentnuo u hipstere. takozvani Dinarski hipsternjegovi ga se odrekli preko Duginog posela

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted

vidiš ja sam se nešto prebrojavala... najviše poznajem moravskih hipstera, iz čačka i okoline, pa onda iz vranja, pa s vidikovca

Posted

a jesu li ruzni? ili barem gabori? ako nisu, onda nisu hipsteri

Posted
a jesu li ruzni? ili barem gabori?
pa na prvi pogled izrazito. ali mislim da je to samo zato što se tako preruše... inače su regularno ružni kao i mi.
Posted

vlak je definitivno hipstersko prevozno sredstvo, za one koji dolaze u hr. evo me u kupeu punom pothranjenih francuza, sve istetovirano, s brcicima, a jedan sa vunenom kapom (u splitu je 30!) jedva cekam da upozna kako HZ shvaca klimatizaciju :-)

Posted
Modni detalj je i lomo ili holga aparat koji si pazario na zemunskom buvljaku, recimo. Što nas dovodi do pdfa fotografija i potrebe da se tamo otvori topik o fotkama kakve hipsteri vole i prave.
Video sam u gradu gospođicu sa onako klasičnim Rolleiflex twin reflex aparatom nehajno zakačenim oko vrata. Imao sam utisak da nije u pitanju funkcionalan aparat nego modni detalj...
Posted
Dinarski hipster
Ti su gori neg devizni hipsteri. Spoj etnoa i hipstoa. Pirotski cilim futrola za ajfon.
Posted
Ti su gori neg devizni hipsteri. Spoj etnoa i hipstoa. Pirotski cilim futrola za ajfon.
samo gunđaš... ali ono tvoje šeširče tamo u londonu gde si se ti nalazio, uopšte nije bilo lišeno hipstoa.
Posted

ma on je hipster taman kolko je i panker <_<

Posted

Ja imam traumu. Pre nego sto krenem do grada pitam sestru je l' ne licim na hipstera, pa ako kaze da ne licim, onda mogu da izadjem.

Posted
samo gunđaš... ali ono tvoje šeširče tamo u londonu gde si se ti nalazio, uopšte nije bilo lišeno hipstoa.
ne umes se u suklupturu! To je rudbojski stajling.
Posted

nikad od tebe hipster uz ovoliko pogresno postavljenih pitanja. ne pita se kakvu muziku da slusam ili sta da obucem. za hipstera je vazna samo sto je bilo pre. 'to sam ja nosio jos PRE rufusa wainwrighta', 'slusao sam ih PRE, sad su krsina'. nesto ovako:

view1.jpg

Posted
nikad od tebe hipster uz ovoliko pogresno postavljenih pitanja. ne pita se kakvu muziku da slusam ili sta da obucem. za hipstera je vazna samo sto je bilo pre. 'to sam ja nosio jos PRE rufusa wainwrighta', 'slusao sam ih PRE, sad su krsina'. nesto ovako:

view1.jpg

o jebemu. pa ne znam sta cu, poslednje izdanje koje postujem je 3. rejdiohed. jel ima neka kategorija retrohipster il slicno?