Venom Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Najbolje da vozi bajs kao hipster. Isao je uniciklom.
boshoku Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Mogla bi da mu uvalim mali crnobeli ei niš tv. Radi. Ide uz njega štap od metar i kusur kao daljinski -_- :D
slepa živana Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 svi ljudi koje poznajem u životu su hipsteri. nehipstere srećem jedino u maksiju i u autobusima. užasno mi idu na živce, neretko se svađam sa njima na javnim mestima. kapiram da nisam razumna, ali kad vidim nehipstera, dođe mi da mu odgrizem vratnu žilu.
yolo Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ja sinoc slusao ovo kod poznanika a covek nije hipster, ozbiljan, radi u telekomu odrzava bazne stanice
Caligula Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ako imaš krš matore fotoaparate i pisaće mašine, nema potrebe da se cimaš do buvljaka da bi bila bogata, dovoljno je da okačiš na forum, jedan vremešni hipster će da ti nagrne Nije to dovoljno, stvar mora da ima pricu. Skoro sam iskesirao dve iljade evra Miletu Princu sa zemunskog buvljaka za drveni sporet pravljen od kobilice Santa Marije, ima i neke delova se NJinje i Pinte, kako tvrdi Printz. taj rad, prica se da je namerno bacio daljinac kroz prozor da bi plazma tv zamenio crnobelim gorenjem Ovo jednostavno nije tacno.
adam Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 (edited) pa ne moze samo retro, mora jos koji parametar da se slozi. ja sam odrastao u kuci u kojoj se nista ne baca dok se ne pokvari, odnosno crkne. keva mi je najgori hipster. radio na prozoru u kujni stoji na istom mestu od 72ge i radi dan danas. zena cim otvori oci, prvo proseta do prozora da upali radio pa onda ide u kupatilo i dalje, da joj nesto svira dok se umiva, kuva kafu itd. kad bih joj rekao da je hipster verovatno bi me grdila sto joj slutim vestacki kuk. edit - nepismen Edited June 11, 2015 by adam
Ryan Franco Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Samo 1 pitanje: sta zelis da istanes ovime o ozbilj im novinama? Tekst ne valja jer je u 24 sata? Ili zbog neceg drugog? Kauboju brate? Sori što te smaram.
boshoku Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 kad bih joj rekao da je hipster verovatno bi me grdila sto joj slutim vestacki kuk. :D
ljuttko Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ja sinoc slusao ovo kod poznanika a covek nije hipster, ozbiljan, radi u telekomu odrzava bazne stanice Samo se krije, svi smo mi po malo hipsteri ko u onoj reklami od socijalista -_- . Ja volim telefone , što starije to bolje ^_^ U busu preko dana da me Živana sretne i vratnu žilu mi odgrize jer se obučem ko državna službenica grdno bi se ogrešila. Jer sam uveče u onim kevinim pletenim gunjevima, ponekad i leti i nosim uvek pletene šlape umesto kučnih papuča
slepa živana Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Samo se krije, svi smo mi po malo hipsteri ko u onoj reklami od socijalista -_- . Ja volim telefone , što starije to bolje ^_^ U busu preko dana da me Živana sretne i vratnu žilu mi odgrize jer se obučem ko državna službenica grdno bi se ogrešila. Jer sam uveče u onim kevinim pletenim gunjevima, ponekad i leti i nosim uvek pletene šlape umesto kučnih papuča ne treba da brineš :D imam gotovo nepogrešiv radar. i ja sama državna službenica radim sa još dvadesetak istih takvih, i svi su hipsteri. u porodici i široj familiji su mi svi hipsteri. jednostavno organizovala sam život tako da što manje gledam nehipstere, jer mogu i imam taj dar da ih poznam. jedino za mekkejba nisam sigurna. to me žulja.
boshoku Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 mekejb je najveći hipster u povjesti hipsterlooka, on i kauboj
adam Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 kud pomenu telefon! moja keva ima jos uvek onaj sto se vrte brojevi i zaglavljuju prsti. ali nije zeleni kao kod vecine nego neki oker, strokavi, najruzniji na planeti. to kad vidis u izlogu imas zelju da ga izribas, takva neka boja. i ovaj radio sto sam pominjao nije naocit. nije od ovih velikim dugmicima sto klize niz dlan dok se motaju nego opet neki najruzniji moguci. sivi s cetvrtastim dugmicima sto se pritiskaju odozgo (dva tri su zaglavljena vec decenijama) i antenom na izvlacenje. kao tranzistor, samo gabaritniji. ima tu jos raznog stilski promasenog krsa koji bez obzira na starost ne zraci kuloscu. sve u svemu, moja majka i nije pravi hipster, vise neka socko verzija, farmerke marke pionir.
Caligula Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Kauboju brate? Sori što te smaram. Mnogo ozbiljno shvatas i temu i 24 sata, to je moja mozda pogresna procena. Meni se u tekstu dopalo ono oko heklanja a Buba bas to pitala pa sam se nadovezao bez zelje da nekog uvredim ili ponizin ili mu obezvredim logiku
Recommended Posts