ToniAdams Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ako ste u fazonu da preimenujete tek tako temu pet godina staru, molicu da stavite nekog drugog kao autora. hvala unapred.
koksy Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ajde reci, jesi li u međuvremenu saznao odgovore na postavljena pitanja?
hoffnung Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Sigurno ću štošta da ponovim što drugi rekoše jer ne mogu više da pohvatam gde si sve posejao hipsterske topike, al evo i par mojih sovjeta.Prvo, od sad nigde da nisi ti [toni] ladno drzis monopol nad ovim topicima... nema konkurencije, evo, sada sve spojili sa ovim.
ToniAdams Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ma nema frke, samo ne bih zeleo da moje ime stoji kao zapocinjaoca
Caligula Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 jedino sa ovog spiska sto znam jeste da nemaju tv i dodao bih jos neke stvari, kada se pomene hipster, sta meni uglavnom padne na pamet: ... da ga zavalim nogom u dupe, i to ne zato sto ga mrzim, prosto je refleks. Napisao vec, to mi je nepogresivi hipster detektor.
Caligula Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) ... ja sam dosao dotle da se pitam da li ti hipsteri uopste postoje, posto kad se uneses u pricu obicno ne ostane ni s od stereotipa hipstera. ... e jbg onda ni dizelasi ne postoje, jer ces, ako udjes dublje u pricu doci do coveka koji u svojoj momackoj sobi ispod postera Kajli Minok drzi majicu "povratak otpisanih" i ima sve kasete EKVa tik do baje malog knindze. Naravno da su generalizacije pogresne ali ovo je forum zabavljajmo se jebemmu Edited June 9, 2015 by Caligula
Dagmar Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja se još smejem kad se setim kako je dečko jednom počeo da histeriše da se sklanjamo od nekih vehabija, za koje se ispostavilo da su neki momci studenti hipsteri, plavušani pri tom. Možda tako i vasa, hipsteri prolaze al ko zna šta on vidi.
hoffnung Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) zabavljajmo se jebemmu +109 ono sto je meni zanimljivo kod ovakve mode, odn. stylinga, jeste da nista u principu nije novo, i bas zbog toga sto kombinuju vise stilova oblacenja kao sto su: grunge, hippie, punk, rap, once upon a time in america, rockabilly, itd. izgledaju upadljivo. Edited June 9, 2015 by hoffnung
Caligula Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ... jeste da nista u principu nije novo, Jasta. Mada umeju i da iznenade ^_^
hoffnung Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 video sam ovaj video i to nekoliko puta ovde, ali ne razumem u cemu je kvaka? to sto su kao pacifisti, a tuku se? + malo je nezahvalno da se utvrdi da li su ovo stvarno hipsteri, buduci da su sasvim ok obuceni. vise mi deluje kao neko matursko vece gde su se ponapijali i poceli da se "tuku"
Recommended Posts