Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted

Jedini pravi butik za hipstere u BGD nalazi se iza zgrade narodne banke u Koning Pere Strase.

Posted
Jedini pravi butik za hipstere u BGD nalazi se iza zgrade narodne banke u Koning Pere Strase.
Zar nije najveci u kineskom trznom centru?
Posted
pre je na buvljacima i u ormanima baba i deda
ispravno razmišljanje, pošto je to pravo recikliranje. ko nema buvljak ili odeću predaka, može u second hand. tamo se kupuje i tehnika (na primer, pegla iz sedamdesetih).savet: svoje duge ženske čarape ne bacajte kad pukne po koja žica, nego ih nosite dok se skroz ne dezintegrišu.
Posted

Nije hipster ko sa svojim Mac-om ne odradjuje obaveze za stolom u omiljenom cafe-u (Supermarketu, recimo).

Posted

sta da radimo mi koji imamo desktop Macove kuci? :(

Posted

pravom hipsteru je jedina obaveza da bude hipster.

Posted
savet: svoje duge ženske čarape ne bacajte kad pukne po koja žica, nego ih nosite dok se skroz ne dezintegrišu.
to i radim
Posted (edited)
Nije hipster ko sa svojim Mac-om ne odradjuje obaveze za stolom u omiljenom cafe-u (Supermarketu, recimo).
E, jel ovaj novinar hipster:http://www.youtube.com/watch?v=EVY4Whayw0s?edit: pazi, dobio sam objasnjenje od kolege koji se vec decenijama razume u hipsterstvo da postoji mnogo pojavnih oblika hipsterstva, bas kao i variole vere. Edited by CowBoy