Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted
On 31.12.2022. at 1:21, Moća said:

Mislim da je otisao da igra za 100 a ne za 10.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Svejedno, ima para.

On 31.12.2022. at 2:27, kralj said:

Ajde to i nekako, al spočitavati mu "jebenu pustinju", a čovek pre toga otišao u jebeni Mančester.

Mislio sam na takmicarski duh. Vjerovatno.

Posted

velikan™

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
On 2.1.2023. at 23:09, kipo said:

Svejedno, ima para.

Mislio sam na takmicarski duh. Vjerovatno.

Nema sanse da je Ronaldu S. Arabija bila prva opcija. Problem je sto ga veliki evropski timovi nisu hteli.

Posted
1 hour ago, Meazza said:

Nema sanse da je Ronaldu S. Arabija bila prva opcija. Problem je sto ga veliki evropski timovi nisu hteli.

Bilo bi lijepo da je otisao u Sporting, moze tamo da igra par sezona, igrao bi i CL vjerovatno. I Amerika je bolja od ovog. Mislim, neka je otisao da pokupi pare, to je sasvim ok, ali sve sto je pricao prethodno o tome i kakvim epitetima o sebi govori.. Ako nista los je primjer mladim igracima.

Posted

ne mogu uopšte više da procenim da li je tačno ili se sprdaju da dobija 200 milona godišnje tamo, ali ako je tačno onda više ništa drugo nije bitno, kakav Sporting, CL, koga briga

• +1 2
Posted

kako mu ovo uspeva, nije mi jasno. kao i scott parker, svaki sledeci posao im je bolji od prethodnog iako rade losiji i losiji posao kako...

• +1 1
Posted

Haaahhahahaha

Spoiler

Haaahahahahahahahaha

jbt pa usraće još jednu pretalentovanu generaciju

Posted

penzionisao se gareth bale. velika karijera, steta sto je toliko bio povredjen. 

Posted

Sjajna priča, i večeras bez poraza protiv Nice. 

Posted

malo da sunce ogrije i meacu midla koltrejna i sve ostale kristinine svijedoke:

The IMG agency has agreed a deal to distribute the international media rights to the Saudi Professional League (SPL) following Cristiano Ronaldo’s high-profile transfer to Al-Nassr

okretaće se riblje kosti i tanjuri prema Meki petput dnevno jednom nedeljno, biće potoka, biće jumbotron feedova!

Posted

Pa dobro sta fali, Runaldu je jedna od glavnih faca u fudbalu vec 20 godina i ljudi ga vole i vole da ga mrze, gledace i saudijsku ligu zbog njega, ne moze to svako