kipo Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 On 31.12.2022. at 1:21, Moća said: Mislim da je otisao da igra za 100 a ne za 10. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Svejedno, ima para. On 31.12.2022. at 2:27, kralj said: Ajde to i nekako, al spočitavati mu "jebenu pustinju", a čovek pre toga otišao u jebeni Mančester. Mislio sam na takmicarski duh. Vjerovatno.
mlatko Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 velikan Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Meazza Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 On 2.1.2023. at 23:09, kipo said: Svejedno, ima para. Mislio sam na takmicarski duh. Vjerovatno. Nema sanse da je Ronaldu S. Arabija bila prva opcija. Problem je sto ga veliki evropski timovi nisu hteli.
kipo Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 1 hour ago, Meazza said: Nema sanse da je Ronaldu S. Arabija bila prva opcija. Problem je sto ga veliki evropski timovi nisu hteli. Bilo bi lijepo da je otisao u Sporting, moze tamo da igra par sezona, igrao bi i CL vjerovatno. I Amerika je bolja od ovog. Mislim, neka je otisao da pokupi pare, to je sasvim ok, ali sve sto je pricao prethodno o tome i kakvim epitetima o sebi govori.. Ako nista los je primjer mladim igracima.
levi Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 ne mogu uopšte više da procenim da li je tačno ili se sprdaju da dobija 200 milona godišnje tamo, ali ako je tačno onda više ništa drugo nije bitno, kakav Sporting, CL, koga briga 2
Mindaugas Žukauskas Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Saga razmera "žena Rajkovićeva" trese američku fudbalsku reprezentaciju. Odavno ne pročitah veću budalaštinu https://www.sportingnews.com/us/soccer/news/berhalter-reyna-domestic-violence-us-soccer-usmnt-investigation-coach/ibth1a7nhxfnyuyr1i81c8zr
189- Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 kako mu ovo uspeva, nije mi jasno. kao i scott parker, svaki sledeci posao im je bolji od prethodnog iako rade losiji i losiji posao kako... 1
goofs Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Haaahhahahaha Spoiler Haaahahahahahahahaha jbt pa usraće još jednu pretalentovanu generaciju
189- Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 penzionisao se gareth bale. velika karijera, steta sto je toliko bio povredjen.
John Coltrane Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Sjajna priča, i večeras bez poraza protiv Nice.
omiljeni Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 malo da sunce ogrije i meacu midla koltrejna i sve ostale kristinine svijedoke: The IMG agency has agreed a deal to distribute the international media rights to the Saudi Professional League (SPL) following Cristiano Ronaldo’s high-profile transfer to Al-Nassr okretaće se riblje kosti i tanjuri prema Meki petput dnevno jednom nedeljno, biće potoka, biće jumbotron feedova!
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Pa dobro sta fali, Runaldu je jedna od glavnih faca u fudbalu vec 20 godina i ljudi ga vole i vole da ga mrze, gledace i saudijsku ligu zbog njega, ne moze to svako
Recommended Posts