ArleKino Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: Nemoguce da je Kaka '84, mora biti stariji on, igrao je na SP 02 na protiv Kine/Kostarike malo da vidi sta ima Mrzi me da guglam sad Jest, upravu si, 1982.godište. I dalje je šampion Liverpool. 1 1
Ratamahatta Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Ali te Evertonove titule su legendarne, nista nisu valorizovali kampanjama u KES, crna rupa kao sad npr. sto su svi zaboravili da je Zenit prvak kosarke u Rusiji 1
Popular Post bags Posted October 21, 2022 Popular Post Posted October 21, 2022 Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa. Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno najstarijeg austrijskog fudbalskog kluba Wiener Sport-Club. Klub inace ima jako dobru posecenost i zdrava je atmosfera (nema huligana i nekih desnicara). Klub inace ima kultni status u Becu iako su rezultatski jako slabi (bilo je kroz istoriju i par dobrih igraca kao H. Krankl). Dovoljno je reci da je St. Pauli bratski klub da bi se razumelo o cemu pricam. U trenutnom timu pola igraca je sa Balkana. Sinoc kad sam se vratio sa posla nema parking mesta ni za lek. Nije mi odmah bilo jasno, ali kasnije sam video da se igra kup. Uglavnom ovo je vec drugi prvoligas kog su izbacili u kupu. Huk nakon sva tri gola je bio neverovatan i podsetio me na neka bolja vremena sa stadiona JNA. 10
Ratamahatta Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 (edited) Secam se ih se iz kladionice pre 20-ak godina, bili su pri dnu druge lige Bio je neki nas sto je igrao tamo, pa je davao predloge u Tip Novostima, ne znam da li te novine i dalje izlaze Bio je za austrijsku cvajtu on, i neki sto je igrao za Leoben, nema sanse sad imena da se setim Edited October 21, 2022 by Plajvi
MocaVukotic Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 Wiener SK je klub duge i svetle tradicije, puno repstativaca u prvoj polovini 20. veka
bags Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 29 minutes ago, MocaVukotic said: Wiener SK je klub duge i svetle tradicije, puno repstativaca u prvoj polovini 20. veka Ma da. Ima i nekoliko knjiga o njihovoj istoriji. Meni je cool sto su navijaci stvarno zajebanti i znam nekoliko starijih ljudi (50+) sa ozbiljnim karijerima koji idu na svaku utakmicu. Imaju dosta pesama na engleskom i sve u svemu dobar smisao za zajebanciju. Mislim njiihovi navijaci se zovu "prijateljice grobarske tribine". Inace iza te tribine se nalazi veliko groblje.
Mindaugas Žukauskas Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Zaboravio sam kakva je ovo igračina bila. I kakva dva istorijska gola u jednom dvomeču
Ratamahatta Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 On 30.10.2022. at 4:26, Mindaugas Žukauskas said: Zaboravio sam kakva je ovo igračina bila. I kakva dva istorijska gola u jednom dvomeču Te iste sezone je i u Minhenu zavukao gol koji je sudija ponistio jer je svirao kraj tekme dok je on isao sam ka golu 1
Profesionalac Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Najjača je faca sudije, on iskreno uživa što je poništio gol 2
Recommended Posts