Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa dobro, nije Barone dzaba trcao, posluzio je Inzagiju za dribling kao opcija. Ali nije to neki primer jer nije 1 na 1.

Edited by Meazza
Posted

Nejmarov gol je bio čista poezija.

I Thiago Neves koji je par sezona pre te stigao u HSV kao budući VDVart, a ispao flop veka.

Posted

related videos, sećam se da je na početku karijere Ronalda Phenomena bila zbrka ko je Ronaldo, Ronaldinjo, Gaučo, ali čudno mi je ako je ovo 1999, znači uveliko je otišao iz Barce u Inter, a i dalje ga zovu Ronaldžinjo

Posted (edited)

Ronaldo je za njih uvek bio Ronaldinjo, uvek su ga tako zvali dok je igrao:

Da bi se napravila razlika Ronaldinja su uvek zvali Ronaldinjo Gaucho (i sad ga tako zovu). 

Ronaldo Fenomeno se ustalilo kasnije, sad ih obicno tako razlikuju (Ronaldo Fenômeno vs Ronaldinho Gaucho)

Edited by Meazza
Posted

Ako me moje nepostojece znanje portugalskog ne vara - Ronaldinho znaci mali Ronaldo. S obzirom da je ovaj poceo da igra dosta rano ima smisla da su ga tako zvali.

Posted (edited)

Nazvali su ga tako jer je u timu 1994 sa njima bio i stoper Ronaldão (veliki Ronaldo). 

Edited by Meazza
Posted

Al je otresao Hamana ko slinu pre prvog gola, samo danas bi to sudili kao faul

Posted
2 hours ago, Glass Joe said:

Al je otresao Hamana ko slinu pre prvog gola, samo danas bi to sudili kao faul

Ko zna, možda i ne bi sudili. Ono što se zna sigurno je da bi se vraćao i analizirao ovaj faul u raznim fudbalskim emisijama i na društvenim mrežama bar nedelju dana. A recimo ja se ovog detalja uopšte ne sećam, niti da je bilo ko šta komentarisao.

• +1 1
Posted

malopre na SK rubrika na današnji dan, utakmica na kojoj se dogodio aposlutni ofsajd™