Meazza Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Sandor Kocsis je imao peak pre nego sto je nagrada pocela da se dodeljuje. Ne mogu da verujem da nisam ubacio Gerda Milera u tim.
Fakundo Sava Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Svaka im časta kako su uspeli da razdvoje Pela,Mesija,Maradonu,Kristijana i Ronalda ubiše svu lepotu glasanja
omiljeni Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 27 minutes ago, Meazza said: Sandor Kocsis je imao peak pre nego sto je nagrada pocela da se dodeljuje. Ne mogu da verujem da nisam ubacio Gerda Milera u tim. aha, ok onda za Kocsica nije dobra primedba, ali Eto i slični (Redondo? deluje mi da bi moglo biti dosta takvih) ne bi trebali da budu u ponudi. Ispada da nikad nije bio top10 u svoje vreme, a sad je kao u ponudi da ga biraju za top10 svih vremena. btw gledam sad tu zlatnu loptu, prvu je dobio ovaj Matthews i to kada je imao 41 godinu. I onda nastavio da igra još 10 sezona u premier ligi. Jel moguće jbt?
Meazza Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Pa jedino objasnjenje je da ne vrednuju isto danasnji i XX century fudbal.
Glass Joe Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Ajd da pitamo npr Mijata kakva je klasa od igraca bio Redondo. Njegovu karijeru su sjebale ceste i teske povrede
shimpu Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 bufon miljkovic markovic banjak urosevic zdjelar natko jojic suma stevanovic asano
Moća Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Ajd da pitamo npr Mijata kakva je klasa od igraca bio Redondo. Njegovu karijeru su sjebale ceste i teske povredeRedondo je bio klasa od igraca ali jednostavno nije bio sam vrh kao drugi u izboru.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
pbg12345 Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 1 hour ago, shimpr said: dzajic-dzajic,dzajic,dzajic-dzajic,dzajic,dzajic,dzajic-dzajic,dzajic, dzajic +1 to e to
Meazza Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 1 hour ago, Moća said: Redondo je bio klasa od igraca ali jednostavno nije bio sam vrh kao drugi u izboru. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Nije mi nista cudno za Redonda jer znam da je veoma cenjen kod strucnjaka. Na svojoj poziciji jeste bio sam vrh. Kompletan defanzivni vezni, odlican u obe faze igre, leprsav, kreativan i elegantan - vrlo retka kombinacija. 1
Zico Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Selekcija novinara : Buffon - Gentile, Baresi, R. Carlos - Didi, Xavi, Di Stefano, Pele - Best, Eusebio, C. Ronaldo
harper lee Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 57 minutes ago, Milosh76 said: Nema Maradone, a Kristina u 11 Ni Zidana, ni Mesija, ni Krojfa. Od nekih sest-sedam najvecih igraca svih vremena cetvoricu nisu stavili.
Meazza Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 U svakoj liniji je bar jedna kontraverzna odluka, ali bilo koji sastav od ovakvih igraca da odaberes bio bi u stanju da pobedi bilo koji drugi izabrani sastav. Tako da, ajd nek im bude.
Meazza Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Nekako kod ovakvih izbora mi je bitno da se pomenu neka imena, kao recimo Euzebio (koji je bio kompletna zver), Didi (fudbalski titan koga sam spomenuo kad sam rekao da nije Pele prvi koji je uveo eleganciju u fudbal), pa i taj Djentile za koga se samo pamti da je tukao, a zaboravlja se da je bio sjajan defanzivac i imao solidnog bekovskog fudbala u nogama. Za Krojfa, Maradonu i druge nema opasnosti da nece biti upamceni.
Recommended Posts