Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Isključivo mom ukusu i simpatijama i njihovoj, ne baš najsrećnijoj, raspodeli pozicija:

Nojer – Kafu, Bekenbauer, Maldini – Džerard, Pirlo, Maradona, Zidan – Mesi, Ronaldo, Ronaldinjo

• +1 1
Posted (edited)

Kasiljas, Lam, Kanavaro, Breme - CavInijesta, Mateus, Zidan - Ronaldinjo, Mesi, Van Basten.

Ala bi ovo jebalo keve na PES-u. Bukvalno 9 igraca mogu da ti zavuku golcinu u bilo kom trenutku s bilo kog mesta, na bilo koji nacin, levom, desnom, iz peterca, s 30 metara, volejem, makazicama, kurcom, you name it. 

Greota sto nisam mogao da stavim Gigsa, Zubu i Pirla, honorable mentions. 

Edited by Plajvi
Posted

Kod mene bi bila tuča kod koga će lopta.

Schmeichel - Thuram, Pasarella, Maldini - Falcao, Pirlo, Maradona, Pele - Best, Cruyff, C. Ronaldo

• +1 1
Posted

Ali najjače je da se ne stavi CR :D

Ne volim ga, ali mora imati mesta.

Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Pa vidiš da svi biramo po ukusu, mislim da niko nije pokušao da sastavi stvarno najjači ili najbolji sastav! Recimo, CR je naravno bolji i uspešniji fudbaler od Ronaldinja (i direktni konkurent za ovaj tim) ali meni je Ronaldinjo draži i mislim da je talentovaniji od bilo koga sa liste. Šta bi tek bilo da je hteo malo više da se potrudi :D 

Posted

A dobro, to je onda druga priča, po ukusu je svakako zanimljvije praviti.

Posted

Neuer - Baresi, Beckenbauer, R. Carlos- Rijkaard, Matthaeus, Cruyff, Platini - Maradona, Pele, Ronaldo

Rajkard i Mateus bi pomagali odbrani, Roberto Karlos bi bio wingback, a Beckenbauer bi bio libero sa ofanzivnim zadacima. Krojf bi morao da pravi prodore po desnom krilu i da se vraca nazad. 

Posted

Buffon

Facchetti

Cafu

Beckenbauer

Xavi

Matthaus

Maradona

Pele

Henry

Ronaldo

Garrincha

Posted
57 minutes ago, Milošica said:

Jbg, da je bio Batistuta, stavio bih Batistutu. :D A i (koncept) formacija mnogo utice na izbor. 

Posted

David Beckham, mrsupickumaterinu.

Schmeichel - Thuram, Beckenbauer, Maldini - Matthaus, Pirlo, Maradona, Zico - Ronaldinho, Ronaldo, Messi.

Posted

A sta je problem sa Bekamom, valjda taj imidz i manekenisanje kao CR7. Na stranu vrhunski prekidi, centarsutevi i duge lopte, bio je odlican defanzivni vezni, prava radilica koji je dosta trcao i riljao po terenu

• +1 1
Posted

nije bio los beckham, rekao bih i malo potcenjen, ali nema sanse da nisu mogli nekog drugog umesto njega. ali ajde, ako je vec mogao gerrard moze i on.

neuer - lahm ramos maldini - matthaus xavi iniesta zidane - messi ronaldo ronaldo  stavio sam samo igrace koje sam gledao. 

Posted
36 minutes ago, Glass Joe said:

A sta je problem sa Bekamom, valjda taj imidz i manekenisanje kao CR7. Na stranu vrhunski prekidi, centarsutevi i duge lopte, bio je odlican defanzivni vezni, prava radilica koji je dosta trcao i riljao po terenu

Dobar je bio Bekam ali ima boljih od njega iz tog vremena. Na prvu loptu Vijera.
Pep, Redondo i Beks nisu za ovu listu sto ne znaci da su bili losi igraci.

Posted

taj France Football dodeljuje i Zlatnu Loptu?

Pitam jer nema Modrića u ponudi za ovo iako je bio zlatna lopta, a stavili neke koji nikad nisu bili ni bronzana lopta.

npr Kocsis je bio jednom 8. mesto za zlatnu loptu i on je u konkurenciji iako je na centarforu ogromna konkurencija. Samuel Eto bio jednom deseti, a ovde je isto u izboru.