copkillah Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Isključivo mom ukusu i simpatijama i njihovoj, ne baš najsrećnijoj, raspodeli pozicija: Nojer – Kafu, Bekenbauer, Maldini – Džerard, Pirlo, Maradona, Zidan – Mesi, Ronaldo, Ronaldinjo 1
Ratamahatta Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 (edited) Kasiljas, Lam, Kanavaro, Breme - CavInijesta, Mateus, Zidan - Ronaldinjo, Mesi, Van Basten. Ala bi ovo jebalo keve na PES-u. Bukvalno 9 igraca mogu da ti zavuku golcinu u bilo kom trenutku s bilo kog mesta, na bilo koji nacin, levom, desnom, iz peterca, s 30 metara, volejem, makazicama, kurcom, you name it. Greota sto nisam mogao da stavim Gigsa, Zubu i Pirla, honorable mentions. Edited October 19, 2020 by Plajvi
Mercuzzio Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Kod mene bi bila tuča kod koga će lopta. Schmeichel - Thuram, Pasarella, Maldini - Falcao, Pirlo, Maradona, Pele - Best, Cruyff, C. Ronaldo 1
Milošica Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Ali najjače je da se ne stavi CR Ne volim ga, ali mora imati mesta.
copkillah Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 2 minutes ago, Milošica said: Ali najjače je da se ne stavi CR Ne volim ga, ali mora imati mesta. Pa vidiš da svi biramo po ukusu, mislim da niko nije pokušao da sastavi stvarno najjači ili najbolji sastav! Recimo, CR je naravno bolji i uspešniji fudbaler od Ronaldinja (i direktni konkurent za ovaj tim) ali meni je Ronaldinjo draži i mislim da je talentovaniji od bilo koga sa liste. Šta bi tek bilo da je hteo malo više da se potrudi
Milošica Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 A dobro, to je onda druga priča, po ukusu je svakako zanimljvije praviti.
Meazza Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Neuer - Baresi, Beckenbauer, R. Carlos- Rijkaard, Matthaeus, Cruyff, Platini - Maradona, Pele, Ronaldo Rajkard i Mateus bi pomagali odbrani, Roberto Karlos bi bio wingback, a Beckenbauer bi bio libero sa ofanzivnim zadacima. Krojf bi morao da pravi prodore po desnom krilu i da se vraca nazad.
MocaVukotic Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Buffon Facchetti Cafu Beckenbauer Xavi Matthaus Maradona Pele Henry Ronaldo Garrincha
Ratamahatta Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 57 minutes ago, Milošica said: Ali najjače je da se ne stavi CR Ne volim ga, ali mora imati mesta. Jbg, da je bio Batistuta, stavio bih Batistutu. A i (koncept) formacija mnogo utice na izbor.
Zico Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 David Beckham, mrsupickumaterinu. Schmeichel - Thuram, Beckenbauer, Maldini - Matthaus, Pirlo, Maradona, Zico - Ronaldinho, Ronaldo, Messi.
Glass Joe Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 A sta je problem sa Bekamom, valjda taj imidz i manekenisanje kao CR7. Na stranu vrhunski prekidi, centarsutevi i duge lopte, bio je odlican defanzivni vezni, prava radilica koji je dosta trcao i riljao po terenu 1
189- Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 nije bio los beckham, rekao bih i malo potcenjen, ali nema sanse da nisu mogli nekog drugog umesto njega. ali ajde, ako je vec mogao gerrard moze i on. neuer - lahm ramos maldini - matthaus xavi iniesta zidane - messi ronaldo ronaldo stavio sam samo igrace koje sam gledao.
Moća Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 36 minutes ago, Glass Joe said: A sta je problem sa Bekamom, valjda taj imidz i manekenisanje kao CR7. Na stranu vrhunski prekidi, centarsutevi i duge lopte, bio je odlican defanzivni vezni, prava radilica koji je dosta trcao i riljao po terenu Dobar je bio Bekam ali ima boljih od njega iz tog vremena. Na prvu loptu Vijera. Pep, Redondo i Beks nisu za ovu listu sto ne znaci da su bili losi igraci.
omiljeni Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 taj France Football dodeljuje i Zlatnu Loptu? Pitam jer nema Modrića u ponudi za ovo iako je bio zlatna lopta, a stavili neke koji nikad nisu bili ni bronzana lopta. npr Kocsis je bio jednom 8. mesto za zlatnu loptu i on je u konkurenciji iako je na centarforu ogromna konkurencija. Samuel Eto bio jednom deseti, a ovde je isto u izboru.
Recommended Posts