Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

104090578_1415657285303496_5764303384251

Zbunjeni junosa na kolenima. :)

• Wub 1
Posted

Alberto Malusci

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Sad kad eksplodira transfer pijaca :laugh:

Posted (edited)

degenek, next time be like

Edited by Nikodije
  • +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

https://www.google.com/amp/s/gentlemanultra.com/2015/09/17/italians-in-spain-part-2-the-man-who-lived-twice-christian-panucci/amp/

Nisam znao za ovo da je Panuči izbegao smrt* na ovaj volšeban način. A nisam znao ni da je trebao da bude kapiten Italije na WC94 sa svoje 23 godine, ako ovaj tekst ne laže.

*Da razjasnim, nikad u ovakvim situacijama ovo ne uzimam zdravo za gotovo. Da se Panuči ukrcao na let, uticao bi na ponašanje ostalih putnika, oni na osoblje, oni na pilota itd. Možda bi se u tom lancu uticaja odigrao neki drugi scenario, tipa pilot bi iz nekog razloga zatražio proveru i pronašao kvar koji će docnije srušiti avion. Ili bi jednostavno poleteo u drugačijem momentu, na drugačiji način, što bi uticalo na manju kobnost situacije.

Zbog toga me nervira i kad neko pri 3-0 kaže "e sad bi vodili 4-0 da nismo promašili penal na 0-0".

Posted
16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

https://www.google.com/amp/s/gentlemanultra.com/2015/09/17/italians-in-spain-part-2-the-man-who-lived-twice-christian-panucci/amp/

Nisam znao za ovo da je Panuči izbegao smrt* na ovaj volšeban način. A nisam znao ni da je trebao da bude kapiten Italije na WC94 sa svoje 23 godine, ako ovaj tekst ne laže.

*Da razjasnim, nikad u ovakvim situacijama ovo ne uzimam zdravo za gotovo. Da se Panuči ukrcao na let, uticao bi na ponašanje ostalih putnika, oni na osoblje, oni na pilota itd. Možda bi se u tom lancu uticaja odigrao neki drugi scenario, tipa pilot bi iz nekog razloga zatražio proveru i pronašao kvar koji će docnije srušiti avion. Ili bi jednostavno poleteo u drugačijem momentu, na drugačiji način, što bi uticalo na manju kobnost situacije.

Zbog toga me nervira i kad neko pri 3-0 kaže "e sad bi vodili 4-0 da nismo promašili penal na 0-0".

Iako razmišljam potpuno isto o tome da svaki sitan detalj, pogotovo kada je utakmica u pitanju, potpuno menja tok svega što sledi, ovo za let je manje verovatno da bi se nešto promenilo, tj ne verujem da bi njegovo ukrcavanje imalo ozbiljniji (da ne kažem, bilo kakav) uticaj na dalja dešavanja. 

Posted

^^ Nije kapiten na WC94 (to ni u teoriji ne bi moglo da se desi pored zivog Barezija) nego na OI96, tu ionako igra U23 reprezentacija.

Posted
40 minutes ago, goofs said:

^^ Nije kapiten na WC94 (to ni u teoriji ne bi moglo da se desi pored zivog Barezija) nego na OI96, tu ionako igra U23 reprezentacija.

Da jbt, i u tekstu piše 1996., al sam ja nekako povezao Atlanta, USA, fudbal, Italijani i došao do WC94

Posted

Maradona iz Ostrave

Nekad bilo fora uhvatiti ga kao klinca na FM, neke tamo sezone 01/02