ArleKino Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 9 hours ago, Glass Joe said: Zna se ko je bio GOAT clutch fudbaler, muda do kolena, rodjeni pobednik - Eric the king Cantona +1000 Najbitniji igrač u historiji engleskog klupskog fudbala. Ferguson treba da mu napravi spomenik u razmjeri 2:1 u svom dvorištu i da spomeniku svako jutro cjeliva muda.
MocaVukotic Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 21 minutes ago, maharaja said: Kad se priča o najboljim defanzivcima u istoriji fudbala: Barezi pa jedno 30 mesta prazno, pa Maldini. Onda jedno 20 mesta prazno pa Nesta. Pa onda jedno 10 mesta prazno pa Bili. A onda da vidimo Gali i ostali, pa tek onda mogu tamo neki Ramosi i ko god hoće... Jes, a ciji su poster svi oni lepili na zid? Scirein, naravno.
Meazza Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Istina je da Barezi zbog njega nije imao mesta u prvom timu azura.
Deco Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Ne volim ni ja Ramosa nikako, ali porediti ga sa Takinardijem koji je otprilike proveo više od pola karijere u Juveu kao 12 igrač pa sa 30 išutiran u Viljareal je malo apsurdno.
dillinger Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Najbolji defanzivac u poslednjoj deceniji je verovatno Godin. A od Ramosa je bolji defanzivac I Varan.
MiddleClass Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 3 hours ago, maharaja said: Kad se priča o najboljim defanzivcima u istoriji fudbala: Barezi pa jedno 30 mesta prazno, pa Maldini. Onda jedno 20 mesta prazno pa Nesta. Pa onda jedno 10 mesta prazno pa Bili. A ne no Bonera...
MiddleClass Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 16 minutes ago, copkillah said: Možda je mislio na Toričelija Toriceli je bek bio. Stoperi su bili Montero i Ferara. Igor Tudor takodje...
Бруклинский Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 On 29.5.2020. at 19:14, Mindaugas Žukauskas said: https://www.bbc.com/sport/football/52815102 Kviz, strelci u finalima LŠ. Bukvalno mi išlo kao po loju, do poslednjih par godina, jer mi se 5 poslednjih finala spaja u jednu veliku mučnu utakmicu između Ronalda, Ramosa, Godina i ostalih. Ok, Liverpul je malo osvežio, ali daleko se bolje sećam detalja iz tipa kraja 90tih. 58/61, iako sam ubo strelca trećeg gola za Porto 2004-te! 47/61 Pocetak mi je bio tezak, 90-te su mi problem, ali drugu polovinu kviza sam odradio bez greske.
Бруклинский Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 6 hours ago, maharaja said: Kad se priča o najboljim defanzivcima u istoriji fudbala: Barezi pa jedno 30 mesta prazno, pa Maldini. Onda jedno 20 mesta prazno pa Nesta. Pa onda jedno 10 mesta prazno pa Bili. A onda da vidimo Gali i ostali, pa tek onda mogu tamo neki Ramosi i ko god hoće... 6 hours ago, maharaja said: I da, uvek bi ove Juventusove Kijelinije i Bonućije stavio ispred Ramosa, ili bilo kojeg drugog defanzivca koji ne igra u Italiji. Jes da igraju za Juventus, ali trenutno nema boljih nigde. edit: Kad smo kod Juventusovih, jedan Takinardi je bog-otac za Pujola i ostalu boraniju. A da ne pričamo o Julijanu i Ćiru Ferari 4 hours ago, dillinger said: Najbolji defanzivac u poslednjoj deceniji je verovatno Godin. A od Ramosa je bolji defanzivac I Varan. Sergio Ramos > 38.7 miliona pratilaca na instagramu Franco Baresi > 9 hiljada i 654 pratilaca na instagramu Paolo Maldini > 1.8 miliona pratilaca na instagramu Alessandro Nesta > 787 hiljada pratilaca na instagramu Alessandro Costacurta > 2 hiljade i 894 pratilaca na instagramu Giorgio Chiellini > 3.8 miliona pratilaca na instagramu Leonardo Bonucci > 4.3 miliona pratilaca na instagramu Alessio Tacchinardi > 2 hiljade i 672 pratilaca na instagramu Mark Iuliano > 13.4 hiljada pratilaca na instagramu Ciro Ferrara > 97.9 hiljada pratilaca na instagramu Diego Godín > 1.9 miliona pratilaca na instagramu Raphaël Varane > 13.9 miliona pratilaca na instagramu Narod je rekao svoje, brojke ne lazu, Ramos je ipak ubedljivo najbolji defanzivac svih vremena, osim toga sto je i naj kul fudbaler danasnjice Pre nego sto neko pokusa da diskredituje moje argumente i kriterijume, dobro je poznato da instagram uvek oslikava surovu realnost. Dva fudbalera za koja u zadnjoj deceniji vlada vecinsko misljenje da su najbolji, imaju i najvise pratilaca na instagramu, nije slucajnost. Cristiano Ronaldo > 221 miliona pratilaca na instagramu Leo Messi > 153 miliona pratilaca na instagramu
ArleKino Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 9 hours ago, John Coltrane said: Ili upravi mrskog Lica koja ga je pustila... A krenulo je od toga da je Leeds ganjao Irwina. Cole > Lizarazu >> Roberto Carlos Thuram >> Cafu
Recommended Posts