Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Glass Joe said:

Zna se ko je bio GOAT clutch fudbaler, muda do kolena, rodjeni pobednik - Eric the king Cantona

+1000 Najbitniji igrač u historiji engleskog klupskog fudbala. Ferguson treba da mu napravi spomenik u razmjeri 2:1 u svom dvorištu i da spomeniku svako jutro cjeliva muda.

Posted

Ili upravi mrskog Lica koja ga je pustila...

Posted
21 minutes ago, maharaja said:

Kad se priča o najboljim defanzivcima u istoriji fudbala: Barezi pa jedno 30 mesta prazno, pa Maldini. Onda jedno 20 mesta prazno pa Nesta. Pa onda jedno 10 mesta prazno pa Bili. A onda da vidimo Gali i ostali, pa tek onda mogu tamo neki Ramosi i ko god hoće...

Jes, a ciji su poster svi oni lepili na zid?

Scirein, naravno. 

Posted

Istina je da Barezi zbog njega nije imao mesta u prvom timu azura.

Posted

Ne volim ni ja Ramosa nikako, ali porediti ga sa Takinardijem koji je otprilike proveo više od pola karijere u Juveu kao 12 igrač pa sa 30 išutiran u Viljareal je malo apsurdno.

Posted

Najbolji defanzivac u poslednjoj deceniji je verovatno Godin. A od Ramosa je bolji defanzivac I Varan. 

Posted

Takinardi je bio zadnji vezni aman

Posted

Možda je mislio na Toričelija

Posted
3 hours ago, maharaja said:

Kad se priča o najboljim defanzivcima u istoriji fudbala: Barezi pa jedno 30 mesta prazno, pa Maldini. Onda jedno 20 mesta prazno pa Nesta. Pa onda jedno 10 mesta prazno pa Bili. 

A ne no Bonera... :fantom:

Posted
16 minutes ago, copkillah said:

Možda je mislio na Toričelija

Toriceli je bek bio. Stoperi su bili Montero i Ferara. Igor Tudor takodje...

Posted

I Birindeli je bio bolji od Lizarazua. 

Posted
On 29.5.2020. at 19:14, Mindaugas Žukauskas said:

https://www.bbc.com/sport/football/52815102

Kviz, strelci u finalima LŠ. Bukvalno mi išlo kao po loju, do poslednjih par godina, jer mi se 5 poslednjih finala spaja u jednu veliku mučnu utakmicu između Ronalda, Ramosa, Godina i ostalih. Ok, Liverpul je malo osvežio, ali daleko se bolje sećam detalja iz tipa kraja 90tih. 58/61, iako sam ubo strelca trećeg gola za Porto 2004-te!

47/61

Pocetak mi je bio tezak, 90-te su mi problem, ali drugu polovinu kviza sam odradio bez greske.

Posted
6 hours ago, maharaja said:

Kad se priča o najboljim defanzivcima u istoriji fudbala: Barezi pa jedno 30 mesta prazno, pa Maldini. Onda jedno 20 mesta prazno pa Nesta. Pa onda jedno 10 mesta prazno pa Bili. A onda da vidimo Gali i ostali, pa tek onda mogu tamo neki Ramosi i ko god hoće...

6 hours ago, maharaja said:

I da, uvek bi ove Juventusove Kijelinije i Bonućije stavio ispred Ramosa, ili bilo kojeg drugog defanzivca koji ne igra u Italiji.

Jes da igraju za Juventus, ali trenutno nema boljih nigde.

edit: Kad smo kod Juventusovih, jedan Takinardi je bog-otac za Pujola i ostalu boraniju. A da ne pričamo o Julijanu i Ćiru Ferari

4 hours ago, dillinger said:

Najbolji defanzivac u poslednjoj deceniji je verovatno Godin. A od Ramosa je bolji defanzivac I Varan. 

Sergio Ramos > 38.7 miliona pratilaca na instagramu

Franco Baresi > 9 hiljada i 654 pratilaca na instagramu
Paolo Maldini > 1.8 miliona pratilaca na instagramu
Alessandro Nesta > 787 hiljada pratilaca na instagramu
Alessandro Costacurta > 2 hiljade i 894 pratilaca na instagramu
Giorgio Chiellini > 3.8 miliona pratilaca na instagramu
Leonardo Bonucci > 4.3 miliona pratilaca na instagramu
Alessio Tacchinardi > 2 hiljade i 672 pratilaca na instagramu
Mark Iuliano > 13.4 hiljada pratilaca na instagramu
Ciro Ferrara > 97.9 hiljada pratilaca na instagramu
Diego Godín > 1.9 miliona pratilaca na instagramu
Raphaël Varane > 13.9 miliona pratilaca na instagramu

Narod je rekao svoje, brojke ne lazu, Ramos je ipak ubedljivo najbolji defanzivac svih vremena, osim toga sto je i naj kul fudbaler danasnjice :fantom:

Pre nego sto neko pokusa da diskredituje moje argumente i kriterijume, dobro je poznato da instagram uvek oslikava surovu realnost.
Dva fudbalera za koja u zadnjoj deceniji vlada vecinsko misljenje da su najbolji, imaju i najvise pratilaca na instagramu, nije slucajnost.

Cristiano Ronaldo > 221 miliona pratilaca na instagramu
Leo Messi > 153 miliona pratilaca na instagramu

Posted
9 hours ago, John Coltrane said:

Ili upravi mrskog Lica koja ga je pustila...

A krenulo je od toga da je Leeds ganjao Irwina.

Cole > Lizarazu >> Roberto Carlos

Thuram >> Cafu