Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

266/275. Koga sve tu ima, boze boze. :rolleyes:

Spoiler

Rambo, Stefanovic, Lazetic x2, Stepanov, Ignjovski, Lekic, Gudelj, Spajic

Posted (edited)

Ja sam 265, cini mi.se.

Pogodio si onog baju iz 95? To jedini covjek za kog nikad nisam cuo. Ove neke likove iz perioda poslije Antica ne bih pogodio za 20 sati.

Highlight mi je da Ilica nema ni u jednom timu 😁

Edited by Timmi
Posted

"Zidana su branili Francuzi, a mene su napadali moji zemljaci. Nisam video tu prave Italijane", rekao je Materaci, a onda izjavio u svom stilu.

"Ti isti ljudi su morali da poljube zemlju na koju sam stao. Zbog svega što sam uradio u finalu", poručio je Materaci.

Nekada snažni štoper, koji je pre šest godina završio karijeru, priznaje da je bio pogođen.

"Patriota sam, uvek ću braniti boje Italije. Njihova kritika je ono što me je najviše povredilo nakon ovog Svetskog prvenstva", zaključio je konverzaciju na Instagramu sa jednim poznatim italijanskim kuvarom.

Materaci :hail:

Posted

Dobacih do 190 i kusur, bas sam imao rupe u pracenju reprezentacije plus sto ima fantomskih igraca dosta u postavama.

Posted

256

Zaboravio sam uglavnom na vedete poput Dejana Lekica, ali mi je na kvarno dodao Nenada Djordjevica, Nenada Kovacevica, mozda i jos neke koje nisam odmah uocio, a kojih se ne bih setio nikad.

Posted

Isto 256.

Spoiler

Samo da sam se setio Maksimovica i Kostica to je jos 8 poena. Odakle su iskopali Saulu?

Posted

95 su igrane samo prijateljske utakmice i na dosta je igrao Saula. Tu sam ocekivao Pandurovica pre nego Milojevica na golu

Posted

259.

Ладно се Нађа и Брновића нисам сјетио нпр.

Posted (edited)
9 hours ago, Timmi said:

Ja sam 265, cini mi.se.

Pogodio si onog baju iz 95? To jedini covjek za kog nikad nisam cuo. Ove neke likove iz perioda poslije Antica ne bih pogodio za 20 sati.

Highlight mi je da Ilica nema ni u jednom timu 😁

Spoiler

G. S.? FIFA 98, odande sam lupio, njega i Ristu Vidakovica se secam s igrice, s tim sto je Risto igrao kvalifikacije. :D Nikad nisam gledao coveka (GS) u zivotu. 

Btw, iskocilo mi danas u related, Grcka - Ceska EP 2004, frustrirajuce nesto tada bese.

Navijao sam za Cesku oduvek su mi bili omiljeni evropljani, a narocito tad kad nisu bili kese kao danas. Kako su okrenuli 'Olandiju u grupi... I onda jebeni srebrni gol. 

Edited by Plajvi
Posted

43/45 domaci, mozda bih se setio da je bilo jos vremena.

Ovo drugo sam pocistio, prelako je jer su sugerisani klubovi, bez toga se bar 10 igraca ne bih setio. 

Spoiler

zaboravio Zeleznik i Piskavca

Sporcle je do jaja navlakusa, samo sto nije fora igrati mnogo ovakvih kvizova zaredom jer posle zaboravis i na Zidana i Ronalda kad treba da se nabraja, izgubis kriterijum i koncentraciju. :D

Posted

35/45, bruka, krecana...nisam ni pogledao sta oznacavaju kolone,radio nesto uporedo i samo mehanicki poceo da ukucavam Zvezda, Partizan, Radnicki... kad ono racuna se od 92. a ne od 2006. :D

Pristina, Kikinda, Milicionar, Becej...

Posted

33/45 jebeni Spartak Subotica :isuse: ostali manje vise, mogao sam se setiti Beceja, ajde.