ArleKino Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 https://www.sporcle.com/games/Freddie/international-football-xis-serbia Ne znam da li je bilo. Kod ovog Freddieja imate dovoljno kvizova do pandemije CoViD-76. Moj rezultat sramotnih 195. Spoiler Zaboravio da su Matić, Subotić, Mitrović, Milivojević, Nastasić...Srbi. :isuse:
Ratamahatta Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 266/275. Koga sve tu ima, boze boze. Spoiler Rambo, Stefanovic, Lazetic x2, Stepanov, Ignjovski, Lekic, Gudelj, Spajic
Timmi Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 (edited) Ja sam 265, cini mi.se. Pogodio si onog baju iz 95? To jedini covjek za kog nikad nisam cuo. Ove neke likove iz perioda poslije Antica ne bih pogodio za 20 sati. Highlight mi je da Ilica nema ni u jednom timu 😁 Edited April 20, 2020 by Timmi
MiddleClass Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 "Zidana su branili Francuzi, a mene su napadali moji zemljaci. Nisam video tu prave Italijane", rekao je Materaci, a onda izjavio u svom stilu. "Ti isti ljudi su morali da poljube zemlju na koju sam stao. Zbog svega što sam uradio u finalu", poručio je Materaci. Nekada snažni štoper, koji je pre šest godina završio karijeru, priznaje da je bio pogođen. "Patriota sam, uvek ću braniti boje Italije. Njihova kritika je ono što me je najviše povredilo nakon ovog Svetskog prvenstva", zaključio je konverzaciju na Instagramu sa jednim poznatim italijanskim kuvarom. Materaci
W.F.C. Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Dobacih do 190 i kusur, bas sam imao rupe u pracenju reprezentacije plus sto ima fantomskih igraca dosta u postavama.
Delija67 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 256 Zaboravio sam uglavnom na vedete poput Dejana Lekica, ali mi je na kvarno dodao Nenada Djordjevica, Nenada Kovacevica, mozda i jos neke koje nisam odmah uocio, a kojih se ne bih setio nikad.
Zico Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Isto 256. Spoiler Samo da sam se setio Maksimovica i Kostica to je jos 8 poena. Odakle su iskopali Saulu?
Delija67 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 95 su igrane samo prijateljske utakmice i na dosta je igrao Saula. Tu sam ocekivao Pandurovica pre nego Milojevica na golu
Cane Vukic Prebranac Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 259. Ладно се Нађа и Брновића нисам сјетио нпр.
Ratamahatta Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 (edited) 9 hours ago, Timmi said: Ja sam 265, cini mi.se. Pogodio si onog baju iz 95? To jedini covjek za kog nikad nisam cuo. Ove neke likove iz perioda poslije Antica ne bih pogodio za 20 sati. Highlight mi je da Ilica nema ni u jednom timu 😁 Spoiler G. S.? FIFA 98, odande sam lupio, njega i Ristu Vidakovica se secam s igrice, s tim sto je Risto igrao kvalifikacije. Nikad nisam gledao coveka (GS) u zivotu. Btw, iskocilo mi danas u related, Grcka - Ceska EP 2004, frustrirajuce nesto tada bese. Navijao sam za Cesku oduvek su mi bili omiljeni evropljani, a narocito tad kad nisu bili kese kao danas. Kako su okrenuli 'Olandiju u grupi... I onda jebeni srebrni gol. Edited April 20, 2020 by Plajvi
Svarog Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Sporcle je jedno magično mesto još na temu domaćeg fudbala... svi prvoligaši od 92/93 na ovamo: https://www.sporcle.com/games/stamenkovski87/all-time-serbian-super-liga-teams-1992-93---2016-17 sastavi YUG/SRB na svetskim prvenstvima: https://www.sporcle.com/games/Milan/serbian-world-cup-squads
Ratamahatta Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 43/45 domaci, mozda bih se setio da je bilo jos vremena. Ovo drugo sam pocistio, prelako je jer su sugerisani klubovi, bez toga se bar 10 igraca ne bih setio. Spoiler zaboravio Zeleznik i Piskavca Sporcle je do jaja navlakusa, samo sto nije fora igrati mnogo ovakvih kvizova zaredom jer posle zaboravis i na Zidana i Ronalda kad treba da se nabraja, izgubis kriterijum i koncentraciju.
W.F.C. Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 35/45, bruka, krecana...nisam ni pogledao sta oznacavaju kolone,radio nesto uporedo i samo mehanicki poceo da ukucavam Zvezda, Partizan, Radnicki... kad ono racuna se od 92. a ne od 2006. Pristina, Kikinda, Milicionar, Becej...
John Coltrane Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 33/45 jebeni Spartak Subotica ostali manje vise, mogao sam se setiti Beceja, ajde.
Recommended Posts