Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Valjda bi da je to sve tako jednostavno, tj. da Fabregas moze sve sto moze Cavi i gomilu drugih stvari isti i igrao u startnoj postavi a ne bio prva zamena i njemu i Iniesti od neke 2006. godine. Ili su i Luis Aragones i Del Boske levaci koji nisu svesni da im bolji igrac konstantno sedi na klupi?

Posted

prilicno sam uveren da velika vecina diskutanata na pdf-u fudbal nije u zivotu sutnula loptu, a kamoli da se malo ozbiljnije bavila fudbalom.nije mi namera da omalovazavam nekoga ali price o caviju kao precenjenom igracu ili kao o nekom ko ne zasluzuje zlatnu loptu su fudbalski nepismene ( i nepristojne).ubedljivo najteza stvar u fudbalu je jednostavnost, a cavi je to doveo do savrsenstva.uz to, ima i fenomenalne saigrace.

Posted
prilicno sam uveren da velika vecina diskutanata na pdf-u fudbal nije u zivotu sutnula loptu, a kamoli da se malo ozbiljnije bavila fudbalom.nije mi namera da omalovazavam nekoga ali price o caviju kao precenjenom igracu ili kao o nekom ko ne zasluzuje zlatnu loptu su fudbalski nepismene ( i nepristojne).ubedljivo najteza stvar u fudbalu je jednostavnost, a cavi je to doveo do savrsenstva.uz to, ima i fenomenalne saigrace.
Psihodelijo, mi smo nebitni, poguraj ti tu pricu malo dalje. Ocigledno ljudi koji odredjuju ko je zasluzio, a ko ne ZL, fudbalske su analfabate. Nepristojne pride.Barselona igra najzahtevniji fudbal ikad. Fudbal koji zahteva vanrednu takticku disciplinu, nadprosecnu tehniku, fizicku spremu, najvise utrcavanja i dodavanja. Komplikovano u tri lepe.Jednostavan fudbal su igrali Nemci na SP. Prepuste inicijativu, uzmu loptu na sredini i za 5 sekundi, uz dva dodavanja i tri dodira eto ti ih u gol-sansi. A ti nastavljaj da sutiras loptu. Jednog dana mozda budes u rangu Milovana Djorica.Ima ona kineska da sa navijacima Barse ne vredi o fudbalu.
Posted
Sto se mene tice, on je oduvek bio precenjen igrac...
:lol: Malocas na onom™ forumu citam kako Pesic nije nikakav trener, nema ni metar dana otkako je Kezmanenko objavio urbi et orbi da je Vidic nula od stopera a evo ga sad i Cavi precenjen. Forum jebe kevu, definitivno najveca zabava na svetu.
Posted (edited)
Ima ona kineska da sa navijacima Barse ne vredi o fudbalu.
:blink:nisam primetio da neko ovde prica spanski.mada, priznajem da postoji taj umobolni trend navijanja™ za klubove koje znamo samo preko tv-a.zbog toga je zaobilazenje topica o premier ligi izuzetno preporucljivo, na primer.elem, mogu da se pohvalim da ne gajim™ emocije ni prema kojoj stranoj ekipi, bilo da su u pitanju reprezentacije, bilo klubovi.naravno da postoje izuzetno antipaticne ekipe ili pojedinci ali me to uglavnom ne sprecava da objektivno sagledam stvari.ovo za milovana djorica naravno ne razumem, a fudbaler nisam.medjutim, dovoljno sam sutirao™ loptu da budem u stanju da izuzetno cenim ono sto od fudbala prikazuje xavi.usput, mesija smatram za daleko najboljeg fudbalera danasnjice, da ne budem protumacen pogresno.mada, ni c. ronaldo nije daleko. ;) Edited by Psihodelija
Posted
mislim da igraju na istim pozicijama u svojim klubovima, samo što u reprezentaciji fabregasa uvek stavljaju malo ofanzivnije, jer je konkretniji u završnici
Fabregas igra sto i Iniesta, s godinama ima sanse da igra sto i Cavi. Barsa se trudi da od Thiaga napravi klona Cavija na duge staze (a izgleda da ce mali igrati i za Spaniju, propao je pokusaj Brazila da ga vrbuje)
Posted (edited)
Fabregas igra sto i Iniesta, s godinama ima sanse da igra sto i Cavi. Barsa se trudi da od Thiaga napravi klona Cavija na duge staze (a izgleda da ce mali igrati i za Spaniju, propao je pokusaj Brazila da ga vrbuje)
hm ne znam baš. mene u arsenalu više nasri podseća na iniestu, jer je dobar dribler i često igra po krilu. fabregasa ipak odlikuje dobar pregled, i pas igra, te je nešto povučeniji. kao xavi. međutim ume i da povuče loptu do 16erca, bez mrsomuđenja i skretanja, i to je del boske odlično koristio u završnici. tako su pobedili i paragvaj i holandiju.*a moram priznati da ne znam ni ko je thiago? Edited by dillinger
Posted
*a moram priznati da ne znam ni ko je thiago?
Brazilac, hm, sad vec Spanac, cale mu cuveni Mazinho. Genetika na delu u najboljem svetlu. Za godinu dve - zvezda.
Posted
:lol: Malocas na onom™ forumu citam kako Pesic nije nikakav trener, nema ni metar dana otkako je Kezmanenko objavio urbi et orbi da je Vidic nula od stopera a evo ga sad i Cavi precenjen. Forum jebe kevu, definitivno najveca zabava na svetu.
Ne samo da je nula od štopera, već u ovoj zvezdi ne bi imao mesta pored Li Adija i Salate, iako ovaj drugi još nije ni stigao. :fantom:
Posted

BTW i dalje ide veliki intervju Rošavog sa Karadžićem na SOSu. :isuse:

Posted
:blink:nisam primetio da neko ovde prica spanski.mada, priznajem da postoji taj umobolni trend navijanja™ za klubove koje znamo samo preko tv-a.zbog toga je zaobilazenje topica o premier ligi izuzetno preporucljivo, na primer.elem, mogu da se pohvalim da ne gajim™ emocije ni prema kojoj stranoj ekipi, bilo da su u pitanju reprezentacije, bilo klubovi.naravno da postoje izuzetno antipaticne ekipe ili pojedinci ali me to uglavnom ne sprecava da objektivno sagledam stvari.ovo za milovana djorica naravno ne razumem, a fudbaler nisam.medjutim, dovoljno sam sutirao™ loptu da budem u stanju da izuzetno cenim ono sto od fudbala prikazuje xavi.usput, mesija smatram za daleko najboljeg fudbalera danasnjice, da ne budem protumacen pogresno.mada, ni c. ronaldo nije daleko. ;)
Pa to je sve ok. I sam ga cenim izuzetno. Samo igrace poput Fabregasa i Snajdera cenim vise. U tom smislu je Cavi precenjen.Za Fabregasa vec godinama tvrdim da ce biti (a sada vec jeste) najbolji spanski igrac koga sam ikada gledao.
Posted

I svojom cascu i moralom obecava postenje, i jednake sanse za sve. Svi ti verujemo, samo nemoj.

Posted

"Kakvo je vaše mišljenje o Milovanu Đoriću?""Pa mislim da kada pitate kompletnu struku i sve trenere i sve ljude fudbala...ali da budu pošteni i korektni...mislim da će vam reći sve najbolje o tom čoveku, koji je potreban fudbalskoj Srbiji..." :lol: