Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Na danasnji dan rodjen je Jarotm Litmanen. 

Posted
2 minutes ago, Zico said:

Na danasnji dan rodjen je Jarotm Litmanen. 

Popularnost imena Jari u Holandiji po godinama:

DWcCjamX4AEFlWz.jpg:large

:Hail:

Posted

Meni je prva asocijacija na Litmanena to što je 97. mrtvi Carlos Bianchi bio na korak od toga da proda Tottija Sampi i potpiše Jarija. Čak je ubedio Franca Sensija u to i naterao ga da na turnir u Rim dovede Litmanenov Ajax i Borussiu M, kao na sajam.

Ali ko za inat, ili ko za sreću, na turniru je Totti demolirao i jedne i druge i umesto da on ode iz Rima nogu je ubrzo dobio Bianchi.

Posted
24 minutes ago, crtamOrasi said:

Meni je prva asocijacija na Litmanena to što je 97. mrtvi Carlos Bianchi bio na korak od toga da proda Tottija Sampi i potpiše Jarija. Čak je ubedio Franca Sensija u to i naterao ga da na turnir u Rim dovede Litmanenov Ajax i Borussiu M, kao na sajam.

Ali ko za inat, ili ko za sreću, na turniru je Totti demolirao i jedne i druge i umesto da on ode iz Rima nogu je ubrzo dobio Bianchi.

Je li to impliciraš da bi Totti potpisao za Sampdoriju? :P

Posted

Je, citao sam negde gde kaze da je vec razmisljao o Djenovi i je poceo da se miri sa tim. U sezonama pre toga se kod Mazzonea  ustalio u 11 dok mu je ovaj majmun oduzeo i mesto i desetku. Samo splet okolnosti ga je ostavio u Romi tada.

Posted

Dobro je sto nije potpisao za Samp. To je bas cool klub. :fantom:

Posted

Bem ti kad se setim da je trebalo da potpise za nas...

Posted (edited)

Napoli je zamolio Lajpcig da u svlacionici naprave kutak gdje bi trener mogao pusiti. :laugh:

Njemci ko njemci, podigli zid i tako zadovoljili talijane (Napoli platio).

Edited by borris_
  • 2 weeks later...
Posted

Auuu koje gazenje pokojnog Kanavara od strane Piksija u prvom kolu i to u gostima. :fantom: