copkillah Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 2 minutes ago, Zico said: Na danasnji dan rodjen je Jarotm Litmanen. Popularnost imena Jari u Holandiji po godinama:
James Marshall Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 omiljena tema - dresovi devedesetih http://www.planetfootball.com/nostalgia/top-10-coolest-football-shirts-1990s/ priložite linkove i svoje favorite, ja kao ljubitelj Viole mogu samo da se složim da je ovo jedan od najjačih dresova ikad, imam u svojoj kolekciji baš iz '99. Batigolov
crtamOrasi Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Meni je prva asocijacija na Litmanena to što je 97. mrtvi Carlos Bianchi bio na korak od toga da proda Tottija Sampi i potpiše Jarija. Čak je ubedio Franca Sensija u to i naterao ga da na turnir u Rim dovede Litmanenov Ajax i Borussiu M, kao na sajam. Ali ko za inat, ili ko za sreću, na turniru je Totti demolirao i jedne i druge i umesto da on ode iz Rima nogu je ubrzo dobio Bianchi.
ArleKino Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 24 minutes ago, crtamOrasi said: Meni je prva asocijacija na Litmanena to što je 97. mrtvi Carlos Bianchi bio na korak od toga da proda Tottija Sampi i potpiše Jarija. Čak je ubedio Franca Sensija u to i naterao ga da na turnir u Rim dovede Litmanenov Ajax i Borussiu M, kao na sajam. Ali ko za inat, ili ko za sreću, na turniru je Totti demolirao i jedne i druge i umesto da on ode iz Rima nogu je ubrzo dobio Bianchi. Je li to impliciraš da bi Totti potpisao za Sampdoriju? :P
crtamOrasi Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Je, citao sam negde gde kaze da je vec razmisljao o Djenovi i je poceo da se miri sa tim. U sezonama pre toga se kod Mazzonea ustalio u 11 dok mu je ovaj majmun oduzeo i mesto i desetku. Samo splet okolnosti ga je ostavio u Romi tada.
Lancia Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 2 hours ago, James Marshall said: omiljena tema - dresovi devedesetih http://www.planetfootball.com/nostalgia/top-10-coolest-football-shirts-1990s/ priložite linkove i svoje favorite, ja kao ljubitelj Viole mogu samo da se složim da je ovo jedan od najjačih dresova ikad, imam u svojoj kolekciji baš iz '99. Batigolov naj klubovi: Fiorentina i Graficar.
MiddleClass Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Dobro je sto nije potpisao za Samp. To je bas cool klub.
Giggsy Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Bem ti kad se setim da je trebalo da potpise za nas...
borris_ Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 (edited) Napoli je zamolio Lajpcig da u svlacionici naprave kutak gdje bi trener mogao pusiti. Njemci ko njemci, podigli zid i tako zadovoljili talijane (Napoli platio). Edited February 21, 2018 by borris_
MiddleClass Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (edited) https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&dd=01&nav_id=1364329 Bog! Piksi osmi najplaćeniji trener na svetu Dragan Stojković Piksi, jedan od najboljih igrača u istoriji naše zemlje, osmi je najplaćeniji trener na svetu. Edited March 1, 2018 by MiddleClass
MiddleClass Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Auuu koje gazenje pokojnog Kanavara od strane Piksija u prvom kolu i to u gostima.
Recommended Posts